miales na nogach wersje z poszerzoną łyżką?
Latałem w takich Malavitach na testach. Nic mi to nie pomagało. Dla minie zbędny bajer.
Napisano 26 September 2015 - 18:08
miales na nogach wersje z poszerzoną łyżką?
Napisano 26 September 2015 - 23:05
Prodish Masz porownanie flexu i trzymania z fluxami? Wacham sie miedzy malavita a rl od fluxa
obydwa wiązadła top level... tutaj będzie kwestia upodobań estetycznych i własnego widzimisię... z przyczyn politycznych brałbym malavity, ale fluxy też na wypasie...
Napisano 27 September 2015 - 09:12
obydwa wiązadła top level... tutaj będzie kwestia upodobań estetycznych i własnego widzimisię... z przyczyn politycznych brałbym malavity, ale fluxy też na wypasie...
Malavity zakupione, stety niestety mięli w rozmiarze M tylko z kosmiczną łyżką, ważne żeby tylko nie przeszkadzała....
PS. dzięki wszystkim za poradę - szczególnie Prodish
Napisano 27 September 2015 - 09:38
Malavity zakupione, stety niestety mięli w rozmiarze M tylko z kosmiczną łyżką, ważne żeby tylko nie przeszkadzała....
PS. dzięki wszystkim za poradę - szczególnie Prodish
no to czekamy wszyscy na śnieg lub trzeba w alpy na lodowce
Napisano 28 September 2015 - 21:22
Chyba czas na nowe Malavity tym razem w re-flex
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 29 September 2015 - 06:57
Chyba czas na nowe Malavity tym razem w re-flex
kanał niedrożny....?
Napisano 29 September 2015 - 07:43
kanał niedrożny....?
Napisano 29 September 2015 - 15:44
Pewnie Marcin chce do nowego endeavora sie wpinac
chciałbym je używać zarówno na Stepach z 4x4 jak i Endeavorach z TheChannel
Na Endeavory mam wiązania EST
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 29 September 2015 - 17:55
chciałbym je używać zarówno na Stepach z 4x4 jak i Endeavorach z TheChannel
Na Endeavory mam wiązania EST
Re Flex trochę imituje EST przy szynie ale nie do końca.
Ale przy twoim zastosowaniu do demówek to super wybór.
Napisano 05 October 2015 - 10:30
Dostałem deseczkę Endeavor Guerilla i zastanawiam się nad wiązaniami. Czy warto kupować najnowsze malavity czy raczej nie zauważę różnicy w jeździe modelem ubiegłym? Drugie pytanie czy cena 799zł za malavity(rozmiar M) to dobra cena?
Napisano 05 October 2015 - 13:01
Dostałem deseczkę Endeavor Guerilla i zastanawiam się nad wiązaniami. Czy warto kupować najnowsze malavity czy raczej nie zauważę różnicy w jeździe modelem ubiegłym? Drugie pytanie czy cena 799zł za malavity(rozmiar M) to dobra cena?
Cena - nowe 1199 PLN
Cana jaką dostałeś 33% tańsza. Jak by było 40% to byłoby super ale ..... rozmiarów M zawsze mało więc cena wg. mnie ok.
Model 2016 vs 2015.
- nowy pasek na kostkę. Podobny to tego z Genesis. Czy warto ? Nowy pasek jest wygodniejszy i nie do zniszczenia
- Nowy Cap - stary też dawał radę i nie spadał ale nowy jest cały gumowy. Lepiej niż stary nie trzyma ale jest nowy
reszta bez zmian.
Napisano 05 October 2015 - 19:49
Napisano 05 October 2015 - 20:35
będzie cieżko sam to przerabiałem
Napisano 06 October 2015 - 13:36
Dzieki za odpowiedz. Czas na zakupy. Jednak bedzie to model 2015. Poszukam jeszcze, moze znajde lepsza cene niz te 8 stow. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
najtaniej Malavity M z EST dostaniesz tu 629 PLN Taniej nie dostaniesz.
http://skiteam.pl/wi...avita&results=2
fakt że model z 2011. Nie ma nowych bajerów z 2015 ale ..... cena czyni cuda.
Porównanie roczników Malavit masz poniżej w linku. 2011 niczym się nie różną od tych z linku.
Napisano 07 October 2015 - 09:23
najtaniej Malavity M z EST dostaniesz tu 629 PLN Taniej nie dostaniesz.
http://skiteam.pl/wi...avita&results=2
fakt że model z 2011. Nie ma nowych bajerów z 2015 ale ..... cena czyni cuda.
Porównanie roczników Malavit masz poniżej w linku. 2011 niczym się nie różną od tych z linku.
Cena faktycznie niezła. Na niemieckim ebayu są z rocznika 2014 za 99euro + 60euro kurier, więc wychodzi porównywalnie.
Dzięki wielkie za porównanie. Różnice jak na moje oko prawie kosmetyczne.
Jestem zdecydowany prawie w 100% na te: http://sklep.distrik...CK-AND-TAN/3900(Re:Flex, moja decha jest na insertach)
Czekam jeszcze na odpowiedź od nich, bo może j-bary przy okazji zakupię. A w ofercie ich nie widziałem.
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jest sporo akcesoriów do wiązań. Więc czy będę mógł upgrade'ować sobie te z 2015 do wersji z 2016? W końcu to tylko pasek i cap
Napisano 07 October 2015 - 10:17
Jak na razie Burton nie ma w ofercie Paska na kostkę i nowego Capa jako zestaw modernizacyjny.
Na razie jest zestaw CAPa ale takiego samego jak już jest w starych Malavitach. Może będzie za rok.
Jest za to zestaw modernizacyjny do paska kostki (Flex Slider)
http://eur.burton.co...e-parts&start=7
Wszytko można zmodernizować w oparciu o części zamienne, które można kupić w sklepach Burtona.
Rok temu nie było modernizacji paska Flex Slider więc sobie sam kupiłem ten pasek i zmodernizowałem wiązania ale tylko tylną nogę.
Napisano 18 October 2015 - 13:22
wpadły w moje łapki nowe Malavity 2016. Testy na stoku przewiduje najpóźniej 8 listopada (może uda się szybciej)
poniżej film. Miałem czas przyjżeć się im dokładniej
Zmieniony Pasek na kostkę. Jest trochę inny niż w Genesis ale na testach nie różnił się w sumie niczym od tego z Genesis. Super opina i trzyma buta. Na pewno nie ma się co w nim przecierać także duży PLUS
Capstrap - zbudowany z gumy i elementów z twardego plastiku, Trwady plastik jest by przymać pompkę i paski a miekka cześć jest do styku z butem. Na 100% pasek nie spacnie. Wydaje się również że nie będzie problemu z przycinaniem paska bo pasek chowa się do środka capstrapa.
Reszta w wiązaniu bez zmian.
Nie mogę się doczekać testów kikludniowych
Napisano 18 October 2015 - 13:46
@Prodi - This video is private :/
Napisano 18 October 2015 - 13:48
@Prodi - This video is private :/
Napisano 03 January 2016 - 09:50