Morgan ale zobacz , że przód buta to wystaje bardziej niż tył. Wiec przy krawędziowaniu na bank zachaczy przodem buta a z tyłem musiał by konktretnie postawić deskę na krewędzi . Ja bym lekko przesunął i popróbował czy zachaczam czy nie co nie zmienia faktu że deskę ma za wąską do tego buta.
No ja wiem, że wystaje za dużo przód. Tyle że nie można przesunąć już całości do tyłu z kilku powodów. Zerknij proszę na to zdjęcie od góry zrobione, przy tych kątach, płyty wiązań tam solidnie wystają poza deskę, domyślam się że to są wiązania Drake w XL. One są bycze. W tej chwili już zdecydowanie za dużo wystają, przy hamowaniu w dobrych warunkach lub gdy będzie miękko, płyta może podciąć delikwenta i spadnie w rezultacie czego na pupę, kosząc to co będzie przed nim

Także ja bym tu ewentualnie wiązania przesunął do przodu, pod warunkiem że da się piętkę (heelcup) rozkręcić i przesunąć do tyłu. Może tak będzie lepiej.
Ogólnie to jest bida z nędzą, źle dobrany zestaw, to jest wąziutka deska, kompletnie nie dobrana pod kątem tego buta. Dlatego nie lubię czytać bzdur pt. nie trzeba szerokiej deski pod buty 46 itd. a są tacy sprzedawcy którzy takimi ogólnikami na forach rzucają.
@60thplace - pokaż jakąś fotkę

Wszystko się da, ale po co się wkurzać