Gnu Riders Choice 14/15
Napisano 21 November 2014 - 00:40
Napisano 21 November 2014 - 08:29
zapewne to kwestia pory...
..... a nie (braku) pOKory.....? ..... ehhhhhh.......
Użytkownik mike edytował ten post 21 November 2014 - 08:30
Napisano 21 November 2014 - 09:04
niezależnie od treści takiej wiadomości (zdaje sobie sprawę -takiej se, oglednie mówiąc) - to wklejanie fragmentow prywatnej rozmowy, która jak widać po screenie z obu stron toczyla sie w atmosferze usmieszków i obustronnego zadowolenia, to jest niestety poziom kreta na żuławach.
mega słabe to wszystko.
wklejanie prywatnej rozmowy (a już szczególnie jej wyrwanego fragmentu) to dla mnie jest chwyt poniżej pasa i tyle. ale ja stary jestem to może dlatego. źle mi się kojarzy.
zgadzam sie z md.sign
publikowanie prywatnych postów w celu oczerniania "kolegi" z forum to jest jednak słabe i przypomina mi działanie naszych polityków.
Morgan nie jest trollem. Ma facet specyficzną ekspresję i jeśli coś wychodzi poza granice normalności sam potrafi polecieć po bandzie.
Dokładnie tak jak piszesz Marcin.
Morgan ma takie podejście do życia i biznesu. Mi osobiście jego podejście nie przeszkadza a raczej pomaga zrozumieć, iż dystrybutor, a w szczególności dystrybutor z pasją może mieć trudno.
Morgan jest dystrybutorem i jak widać mocno zaangażowanym.
Czasem musimy być ponad to i dać mu się wypowiedzieć.
Ja nie mam z takimi rzeczami problemów.
Mam kilka desek które mi zapadło w pamięć a ich nie sprzedaję.
Burton Nug - nie wiem teraz jak ze sztywnością, ale ten na którym ja jeździłem nie był miękki, kopał jak szalony, zadziwiająco trzymał w krótkim skręcie, deska-gadżet
Legendy o cudownych właściwościach jezdnych Pathrona, no cóż, wiele osób te deski testowało, niech się rozwija ta krajowa firma, sporo pracy jeszcze przed nimi. Jeśli Marpyc zaczął jeździć na desce, pewnie się tym pochwali. Uważam że nie da się dobierać komuś sprzętu samemu na nim nie jeżdżąc. Marcin ma jaja bo się wziął za produkcję.
Dzięki ci Morgan za słowo o Nugu bo ty pierwszy o nim napisałeś o nim na żółtych stronach i pozwoliłem sobie go przetestować jak tylko się pojawił u Burtona.
Obecnie to moje ulubione desiwo ALL AROUND
Co do Pathrona to fajne się o tym wypowiedzieli kolesie testujący deski w USA. Za te pieniądze jakie płacimy za te desiwo jest to GOOD DEAL. Czyli jak to mówią w Biznasie dobry "Value for the Money".
http://thegoodride.c...-buying-advice/
Napisano 21 November 2014 - 10:44
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 21 November 2014 - 11:47
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 21 November 2014 - 12:02
jak ty to wysłałeś z Taptalka bo mi on średnio działa z tym zaniedbanym forum
Ten post wysyłam z Tapatalk'a z IOS - działa super.
Napisano 21 November 2014 - 12:11
Potwierdzam na iosie śmiga az miłoTen post wysyłam z Tapatalk'a z IOS - działa super.
Napisano 21 November 2014 - 12:24
Napisano 21 November 2014 - 12:27
Napisano 21 November 2014 - 12:42
Napisano 21 November 2014 - 12:43
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 21 November 2014 - 12:58
P.S Publiczne udostępnianie prywatnej korespondencji jest niedopuszczalne.
Użytkownik retro edytował ten post 21 November 2014 - 12:59
Napisano 21 November 2014 - 13:10
Poza slizgami w 2 deskach w czym mial jezcze racje?Dobra... ale Morgan w wielu miejscach miał jednak sporo racji... A Marek albo nie zna swojej kolekcji albo często się myli
Dla mnie niedopuszczalne jest pisanie ze sie jest kumplem wszystkich a potem nie pytany o zdanie jechanie po wszystkich poza forum.
Użytkownik Marek S. edytował ten post 21 November 2014 - 13:11
Napisano 21 November 2014 - 13:29
reasumując Morgan pisał o:
- niepełnym rdzeniu drewnianym w najtańszych DC - tu czuję się szczególnie zrobiony w bambuko bo ja uczciwie piszę o takich rdzeniach w kolekcji Stepchild albo przynajmniej nie oszukuję ludzi opisując tego typu rdzenie jako rdzenie DREWNIANE - ta sama fabryka GST
- niepełny rdzeń drewniany we wszystkich Mervinach - tu otworzył mi oczy film który pokazał Praxx, a takrze przypomniała mi się rozmowa o budowie desek Mervina którą prowadzilem kilkanaście lat temu z byłym dystrybutorem Mervina w Polsce. Tu nic się widać nie zmienilo
Prosnow S.C.
Napisano 21 November 2014 - 13:36
Gdzie masz jaki nie pelny rdzen w Mervinie??? Widze,ze znowu dyskusja sie zapetla. Nie ma czegos takiegp jak nie pelny rdzen w Mervinie. Post Praxa byl zartem. Piszesz w tym momencie absurd.
Juz kiedys Morgan i Ty pisaliscie ze Mervinowe deski kapcieja. Teraz ze maja nie pelne rdzenie...szkoda gadac.
Nagle Ci sie przypomniala dyskusja z przed kilkunastu lat? Oboje dobrze wiemy ze te deski za na bardzo wysokim poziomie pod kazdym wzgledem ale probujesz je deprecjonowac jak mozesz. Slabo Marcin...Ty tez juz prosze do mnie nie pisz o tych strategiach forumowych bo mi sie slabo robi. Bez odbioru;-)
Użytkownik Marek S. edytował ten post 21 November 2014 - 13:42
Napisano 21 November 2014 - 13:49
a już mam - o tu:
Załączone pliki
Prosnow S.C.
Napisano 21 November 2014 - 13:59
Na szczescie deski na stoku same sie bronia:-)
Użytkownik Marek S. edytował ten post 21 November 2014 - 13:59
Napisano 21 November 2014 - 14:19
Prosnow S.C.
Napisano 21 November 2014 - 14:20
- Marcin07, mike, kielon i 1 inna osoba lubią to
Napisano 21 November 2014 - 14:31