No dobra... czytam to odkąd wrócilem i milczę i trochę już mam tego dosyć. teraz jest pojazd na Morgana - ostro poleciał koleś ale ustalmy jedno to nie jest tak że tylko Morgan jest zły. Dokładne każdy z dystrybutorów ma mniej lub bardziej brudne ręce. Ja kiedyś naodwalałem... dostałem po d*pie. Marek sam stwierdził że pomylił się w opisie Skate banana... no cóż w kilku innych przypadkach i producentach się również pomylił. Jamer... ma facet klasę i załatwia wszystko w białych rękawiczkach. Deski musi testować ktoś o najwyższym skillu i jak najmniej powiązany z markami/dystrybutorami. Nie będzie nigdy pokoju bo za tym co robimy oprócz zajawy są pieniądze. I ustalmy jedno... wszyscy tak samo kochamy zimę i snowboarding bez względu na to czy jeździmy za***istym ciętym czy zamiatamy bioderkiem
Szkoda energii panowie! Peace!
Marcin ja nie jestem dystrybutorem, nie zarabiam na sprzedażach desek itd. rozumiem walke między dystrybutorami wszczególności, że z sezonu na sezon sprzedaż spada drastycznie, w tamtym roku bodajże przez to odpadł z Polski Flow.
Ale jeżeli Morgan po kątach wypisuję takie rzeczy jak to:
To jest banda gamoni, proponuję byś sobie z nimi zjechał na TD, o ile będzie po czym. Mniej więcej ogarniesz dlaczego Fabian pisze że oni jeździć nie umieją. Jeden się już rozjebał w żlebie, to jakiś dramat, ześlizgiwanie się z pełnym pampersem. Dla mnie to jest niepojęte że do czegoś takiego dopuściłeś również Ty. Ten temat powinien zostać zakończony w zarodku. Uwierz mi, przychodzą ludzie do nas i pytają czy mamy Raveny i Pathrony
 Hitem jest że szef marpyc nie zdążył się nauczyć jeszcze jeździć na desce. Koleś ogólnie nie jeździ, ani też nigdy wcześniej nie jeździł. Wcale. On nawet w 10% nie wie co sprzedaje, nie potrafi zweryfikować tego co mówią mu inni. Darek R. klasycznie naopowiadał mu bajek że to rakiety a nie deski, on w to wierzy. Sam nie jest w stanie tego zweryfikować. Banda jego gamoni, przyklaskuje bossowi, więc dostają za to kasę na Gruzję, Alaskę itd. Też bym mu klaskał i wkręcał że to za***iste deski. Te deski są słabe, bardzo słabe. Nie muszę Ci tłumaczyć, że w prosty sposób można takie rzeczy odsłonić, co zrobię na żółtych stronach - jeśli tylko będą jaja z reklamacjami na Arbory ze śmietnika.
 Hitem jest że szef marpyc nie zdążył się nauczyć jeszcze jeździć na desce. Koleś ogólnie nie jeździ, ani też nigdy wcześniej nie jeździł. Wcale. On nawet w 10% nie wie co sprzedaje, nie potrafi zweryfikować tego co mówią mu inni. Darek R. klasycznie naopowiadał mu bajek że to rakiety a nie deski, on w to wierzy. Sam nie jest w stanie tego zweryfikować. Banda jego gamoni, przyklaskuje bossowi, więc dostają za to kasę na Gruzję, Alaskę itd. Też bym mu klaskał i wkręcał że to za***iste deski. Te deski są słabe, bardzo słabe. Nie muszę Ci tłumaczyć, że w prosty sposób można takie rzeczy odsłonić, co zrobię na żółtych stronach - jeśli tylko będą jaja z reklamacjami na Arbory ze śmietnika. To jest po prostu dziadostwo które pokazuję, że Morgan to popostu fałszywy koleś, ktory zrobi wszysko aby wyjść na swoim.Nie muszę Ci chyba przypominać akcji z poprzedniego sezonu. Osobiście mam wyrąbane na wasze marki i się w to nie wtrącam. jaram się never summerem, park rockerem, rome, pathronem, i la niną liba, reszta marek mnie nie interesuje.
Morgan dla mnie to już po prostu TROLL i koniec kropka.
pozdro
Użytkownik Arec edytował ten post 20 November 2014 - 22:31

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty