No dobra... czytam to odkąd wrócilem i milczę i trochę już mam tego dosyć. teraz jest pojazd na Morgana - ostro poleciał koleś ale ustalmy jedno to nie jest tak że tylko Morgan jest zły. Dokładne każdy z dystrybutorów ma mniej lub bardziej brudne ręce. Ja kiedyś naodwalałem... dostałem po d*pie. Marek sam stwierdził że pomylił się w opisie Skate banana... no cóż w kilku innych przypadkach i producentach się również pomylił. Jamer... ma facet klasę i załatwia wszystko w białych rękawiczkach. Deski musi testować ktoś o najwyższym skillu i jak najmniej powiązany z markami/dystrybutorami. Nie będzie nigdy pokoju bo za tym co robimy oprócz zajawy są pieniądze. I ustalmy jedno... wszyscy tak samo kochamy zimę i snowboarding bez względu na to czy jeździmy za***istym ciętym czy zamiatamy bioderkiem
Szkoda energii panowie! Peace!
Marcin ja nie jestem dystrybutorem, nie zarabiam na sprzedażach desek itd. rozumiem walke między dystrybutorami wszczególności, że z sezonu na sezon sprzedaż spada drastycznie, w tamtym roku bodajże przez to odpadł z Polski Flow.
Ale jeżeli Morgan po kątach wypisuję takie rzeczy jak to:
To jest banda gamoni, proponuję byś sobie z nimi zjechał na TD, o ile będzie po czym. Mniej więcej ogarniesz dlaczego Fabian pisze że oni jeździć nie umieją. Jeden się już rozjebał w żlebie, to jakiś dramat, ześlizgiwanie się z pełnym pampersem. Dla mnie to jest niepojęte że do czegoś takiego dopuściłeś również Ty. Ten temat powinien zostać zakończony w zarodku. Uwierz mi, przychodzą ludzie do nas i pytają czy mamy Raveny i Pathrony Hitem jest że szef marpyc nie zdążył się nauczyć jeszcze jeździć na desce. Koleś ogólnie nie jeździ, ani też nigdy wcześniej nie jeździł. Wcale. On nawet w 10% nie wie co sprzedaje, nie potrafi zweryfikować tego co mówią mu inni. Darek R. klasycznie naopowiadał mu bajek że to rakiety a nie deski, on w to wierzy. Sam nie jest w stanie tego zweryfikować. Banda jego gamoni, przyklaskuje bossowi, więc dostają za to kasę na Gruzję, Alaskę itd. Też bym mu klaskał i wkręcał że to za***iste deski. Te deski są słabe, bardzo słabe. Nie muszę Ci tłumaczyć, że w prosty sposób można takie rzeczy odsłonić, co zrobię na żółtych stronach - jeśli tylko będą jaja z reklamacjami na Arbory ze śmietnika.
To jest po prostu dziadostwo które pokazuję, że Morgan to popostu fałszywy koleś, ktory zrobi wszysko aby wyjść na swoim.Nie muszę Ci chyba przypominać akcji z poprzedniego sezonu. Osobiście mam wyrąbane na wasze marki i się w to nie wtrącam. jaram się never summerem, park rockerem, rome, pathronem, i la niną liba, reszta marek mnie nie interesuje.
Morgan dla mnie to już po prostu TROLL i koniec kropka.
pozdro
Użytkownik Arec edytował ten post 20 November 2014 - 22:31