Mam nadzieje że ktoś coś kręcił z Abraxem i Bartem? żądam stanowczo pokazu przedpremierowego
Testdrive Vol.5,20 2015 - Podejście Drugie :o) Wierchomla
Napisano 11 January 2015 - 00:37
- snowman lubi to
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 11 January 2015 - 01:37
Napisano 11 January 2015 - 01:38
trzeba było trzeba było, jak k**wa nie można. Dlatego licze że za rok też będzie powtórka
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 11 January 2015 - 01:41
Napisano 11 January 2015 - 19:18
Jancio, poproszę krótkie podsumowanie jak było.
Mam wrażenie że tym razem było z nieco mniejszym rozmachem niż W Białce czy na Azotach w poprzednich latach...
Napisano 11 January 2015 - 19:48
Afterek był na podobnym poziomie co w latach poprzednich
No nie było dostawcy napojów energetycznych
Ale duża zaleta to:
1. Brak kolejek na wyciągach (w Białce nie dało sie nic testować bo kolejka do wyciągu zajmowała 30 min)
2. Długi stok gdzie jest miejsce do napinki i do filatów wiec można było gdzie testować desiwa.
Napisano 11 January 2015 - 19:57
Dziękuję wszystkim za kolejną zajebistą imprezkę!
#ehschool
Napisano 11 January 2015 - 21:14
To był mój pierwszy TestDrive ale z pewnością nie ostatni było super
Napisano 11 January 2015 - 22:03
W mojej ocenie uczestnika wszystkich TD rozmach był podobny. Zamiast marek ,które były wcześniej pojawiły sie nowe.
Afterek był na podobnym poziomie co w latach poprzednich
No nie było dostawcy napojów energetycznych
Ale duża zaleta to:
1. Brak kolejek na wyciągach (w Białce nie dało sie nic testować bo kolejka do wyciągu zajmowała 30 min)
2. Długi stok gdzie jest miejsce do napinki i do filatów wiec można było gdzie testować desiwa.
Ja dodam jeszcze że:
Z dużych plusów:
-był śnieg
-karnety wyszły bardzo tanio
-kilku nowych dystrybutorów
Z minusów jak zwykle ponarzekam sobie na powolne krzesło
Dzięki za bardzo fajną imprezę.
Napisano 11 January 2015 - 22:30
Dziekuje wszystkim i każdemu z osobna za przybycie pomimo wstrętnej aury
Podziękowania dla dystrybutorów:
Endeavora i Stepchilda
Burtona
Rida
Capity
Bateleona
i producenta - Nobile Snowboards
Dla szkoły snowboardu - wierchomla - cała ekipa instruktorska jest na wypasie i zawsze można na Was liczyć
Osobne wielkie podziękowania dla Michała Tkaczyka - dzięki któremu ta impreza odbyła się na Wierchomli
To dzięki jego staraniom i przychylności właścicieli - byliśmy tak doskonale przyjęci
Dlatego też po zakończeniu imprezy odbyłem rozmowę z naszymi wystawcami i podjęliśmy decyzje że:
KOLEJNY TESTDRIVE vol.6 ODBĘDZIE SIĘ RÓWNIEŻ NA WIERCHOMLI W TERMINIE 8-10 STYCZNIA 2016 !!!
Jako że mamy jeszcze sporo giftów od naszych za***istych wystawców - zorganizujemy kilka konkursów na forum i fejsie żeby zabawa chwilke jeszcze potrwała
pzdr
JW
Forum to WY
- ProDish, Abrax i Lolaa lubią to
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 11 January 2015 - 22:45
Hej, tu michael ktory jezdzil na twardej lub tankera 200cm. To byl moj pierwszy Testdrive i napewno nie ostatni, bardzo fajny klimat, ludzi bardzo sympatyczni, impreza super, triki i buttery jakie widzalem wow. Dziekuje organizatorow i wszytkim zwiazny z testdrivem, bardzo fajnie bylo. Jedyna uwaga, miejsce moglo miec wiecej stromych stokow!!
- snowman lubi to
Napisano 11 January 2015 - 23:04
Był to mój pierwszy testdrive i na pewno nie ostatni. Następnym razem oczywiście pełne 3 dni a nie jak teraz nędzne 6 godzin Pogoda nie rozpieściła, ale też dzięki niej nie było tłoku na stokach i można było, w przypadku szkolenia "na kątach" trochę bardziej poszaleć na całej szerokości.
Super opcja ze szkoleniami, Panowie od karwingów zajawili mnie na wykładanie się na stoku, <wysoka_piątka> dla Was.....next time ogarnę fristajle
pozostaje rozpocząć modły o solidny opad śniegu na początku stycznia 2016
Napisano 11 January 2015 - 23:07
Jeździłem z godzinną przerwą od 9.00 do 19.00. Tak jak mówi ProDish. Pogoda była dobra. Chociaż ubrania z dobrą membraną były mocno wskazane. Zwłaszcza rano
dokladnie ja tez 9- 19 dwa szkolenia i jazda do wieczora bylo super
Napisano 11 January 2015 - 23:15
Pozdrawiam wszystkim, a szczególne pozdrowienie dla tych co "cisnęli" na krawędziach .
Skoro następny TD też wypada na początki sezonu (sorry takie mamy zimy ), mam pytanie organizatorskie, czy dałoby się zmontować grupę powiedzmy zaawansowany freestyle (ogarnianie 360 itp) ?
Napisano 11 January 2015 - 23:17
TYPOWO. Lalo jak z cebra o 9 na dolnej stacji, W polowie stoku nakurwialo sniegiem tak, ze nie bylo NIC widac. I tak było super.
Wielkie 5 dla Abraxa i Barta za szkolenie na kątach. Zaszczepiliście mi zajawke na głupoty gorsze niż FR, więc mam zamiar co czwartek się z Wami zdzwaniaćBTW. Takie eventy powinny być co miesiąc, a nie co sezon.
potwierdzam bylo super i pogoda pozwolila testowac deski i umiejetnosci w roznych warunkach
ja juz 3 sezon od TD4 biore udzial w szkoleniach na katach z Bartem i od roku z Abraxem. efekty sa odczuwalne i widoczne a 20 latkiem juz nie jestem wiec polecam i juz nie moge doczekac sie czwartku.
Napisano 11 January 2015 - 23:18
Pozdrawiam wszystkim, a szczególne pozdrowienie dla tych co "cisnęli" na krawędziach .
Skoro następny TD też wypada na początki sezonu (sorry takie mamy zimy ), mam pytanie organizatorskie, czy dałoby się zmontować grupę powiedzmy zaawansowany freestyle (ogarnianie 360 itp) ?
jak najbardziej - tym bardziej że wstępnie mamy już doganą poduche 15x9m reszta to kwestia ilości śniegu
pzdr
JW
Napisano 11 January 2015 - 23:20
Mam nadzieje że ktoś coś kręcił z Abraxem i Bartem? żądam stanowczo pokazu przedpremierowego
no chłopaki nie lubią się lansować a czasem by się przydało
Napisano 12 January 2015 - 00:16
no chłopaki nie lubią się lansować a czasem by się przydało
Cięte z wykładką na jakimkolwiek video to ledwo cień tego, co Bartek pokazał na miękkim, wręcz rozwodnionym śniegu.
Wszystkim szczęki opadły, a gul zazdrości mało zębów nie powybijał.
Zwłaszcza przy przeskoku podczas zmiany krawędzi ...
Niee, to trzeba zobaczyć na własne oczy.
- snowman lubi to
Napisano 12 January 2015 - 00:22
a ja chcę żeby ktoś opisał mi słynny już rajd Shoxa i bonbla krzesełkiem dookoła
pzdr
JW
Napisano 12 January 2015 - 00:30
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Również z tagiem Testdrive, adechade, zloty, spotkania, snowboard, wierchomla, testy, burton, raven, endeavor
Nasze aDECHAde →
aDECHAde Test Drive →
Test Drive vol.5 →
Edit Z Testdrivu - Zapowiedź :dNapisany przez Jancio Wodnik , 21 Jan 2015 testdrive, adechade.com i 2 więcej |
|
|
||
Inne →
Chat room →
Kasprowy Wierch Już Nie Będzie PolskiNapisany przez Jancio Wodnik , 20 Jan 2015 Kasprowy wierch, PKL i 4 więcej |
|
|
||
Giełda →
Kupię →
Burton T6 162 2007/2008 Lub NowszyNapisany przez Jancio Wodnik , 13 Jan 2015 burton, T6, 162, 2007/2008 |
|
|
||
Nasze aDECHAde →
Zloty i spotkania →
Kaunertal 8-15 Listopada 2014 - Rozpoczęcie SezonuNapisany przez Jancio Wodnik , 26 Oct 2014 adechade, adechade.com, kaunertal i 3 więcej |
|
|
||
Sprzęt →
Akcesoria i gadżety przydatne na stoku →
Nieparujące Gogle Prosto Z UsaNapisany przez Jancio Wodnik , 10 Sep 2014 nieparujące gogle, abom, adechade i 1 więcej |
|
|