Jedzie ktoś ze Szczecina ?Tak, ja z okolic jutro chcemy lecieć wysłano z telefonu
Testdrive Vol.5,20 2015 - Podejście Drugie :o) Wierchomla
Napisano 05 January 2015 - 14:35
Napisano 05 January 2015 - 16:22
sory jesli przeczyłem, ale nie mogę nigdzie znaleźć listy marek snwb jakie pojawią się na TD. Może ktoś mnie pokierować? Ew. podesłać takową listę?
Napisano 05 January 2015 - 17:13
Napisano 05 January 2015 - 17:45
Sorka, że sie wtrące ale odnośnie wystawców którzy nie dojechali... Jak widze jaki maja stosunek do siebie na forum to nie wyobrażam sobie by oni namiot w namiot sobie tak sielsko stali;p Wręcz ich posunięcie wydaje mi sie jak najbardziej logiczne. Efekt niestety taki, że niewielu wystawców nieskonfliktowanych zostało a co z tym idzie coś tam wystawiło.
Napisano 05 January 2015 - 17:52
Dzieki SzymSzym! Bardzo ciekawie się zapowiada.
Choć nie ukrywam że liczyłem bardzo na libtecha i gnu... o signalu nie wspominając..
O marce Yes nie marzyłem ale po cichu liczyłem na jakiś cud
Mimo to, testy sa MUST BE tym bardziej że czeka mnie zmiana blatu.
Napisano 05 January 2015 - 17:57
gula wpradzie prowadze firme dopiero 24 lata ale jest kilka kardynalnych zasad, które sie przestrzega w biznesie.
żeby jednak to robić należy je znać.
Każdy ma prawo oceniać ich zachowanie bo na naszych oczach napieprzają sie grabkami.
Z profesjonalizmem nie ma to nic wspólnego.
Chodzi tu o coś innego - My jako społeczność aDECHAde jesteśmy ICH rynkiem zbytu... środowiskiem opiniotwórczym.
Mogą się reklamować za darmo i praktycznie bez żadnych ograniczeń - to że nie potrafią z tego kożystać to już nie nasza wina.
Podziekowaniem za nas. dla nich za to że jesteśmy razem jest TestDrive - miejsce gdzie internet się personalizuje,
gdzie urealniają się teorie lub są obalane.
Jedyne czego oczekujemy to to że odłożą swoje wojenki - co miało już kilka razy miejsce i będą tam dla ludzi.
Na imprezie właśnie ludzie są najważniejsi.
Oczywiście mam na myśli kilku a nie wszystkich
Dlatego też zmianie ulegną zasady na jakich tu funkcjonują.
Jedno jest pewne sprzetu nie zabraknie do testowania
Jesteśmy wdzięczni TYM którzy traktują nas poważnie i są z nami
a o nieobecnych.... ich poprostu nie ma
pzdr
JW
- Marcin07 lubi to
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 05 January 2015 - 18:06
kurna …ziomki, właśnie potwierdzono mój urlop (99%), zatem zwracam się z zapytaniem, czy ktoś ma może na kwaterze jakieś wyro na którym mógłbym leżakowac dwie noce? nie kaszle, nie chrapie i nie pierdze…chyba, że po grochówie siadam szukać noclegu, ale jak ktoś będzie mógł pomóc to prośba o info
Napisano 05 January 2015 - 18:08
Wszyscy wiedzą, że morgan jest inicjatorem, niewaznie czy słusznie czy nie. Po prostu na miejscu zaatakowanych jakos nie widziała by mi sie z nim współpraca, bo wszyscy tj. organizatorzy, jeżdżący, dystrybutorzy wspólnie organizują tą impreze. Jest to forma strajku która jak widac przyniesie jakies skutki skoro mówisz o zmianach.
Druga sprawa, że żal dupe ściska bo założenia i pomysł od początku do końca za***iste a tu ludzie sr** do własnych gniazd zaczęli.
Napisano 05 January 2015 - 18:41
Marka zdaje sie nigdy do tej pory nie było - czemu sie dziwię , skoro i Lib i Gnu tak dobrze wszystkim siadają... Może jednak w realu w bezpośredniej konfrontacji nie zawsze i nie w przypadku każdej deski by tak było . Raczej ewidentny unik ( czy tam polityka marki ) , bo jak widać na forum Marek jest bardzo aktywny i dyspozycyjny jesli idzie o miejsca i terminy - więc raczej ciezkO zakładać ze nie mógł dopasować kalendarza do terminu znanego od dawna ...
Jamer chyba z kolei zawsze (?) był, ale z drugiej strony on akurat w żadnych przepychankach na forum udziału nie bral, więc tez raczej nie strajkuje. Widocznie uznał, ze TD mu do niczego nie potrzebne ( szkoda )
Morgan - tez chyba zawsze był , ale chyba raczej tez nie jest to strajk w reakcji na wojenki forumowe... .dziwne, ze w bezpośredniej konfrontacji nie chce udowodnić wyższości swoich technologii.
Kto jeszcze ? Pathron/ raven ... Tez dziwna nieobecność . Podobno zajęcia na uczelni, tak ?
Generalnie - słabo panowie . Żenić swoje blaty poprzez forum każdy lubi ( a niektórzy z wymienionych powyżej - wybitnie ) , robić marketing taki czy sraki, nieważne...a raz na rok zrobić ukłon w stronę społeczności forum a przy okazji zaprezentować swój , w końcu za***isty przecueż sprzęt ( tylkO tym razem na tle innych realnych produktów, a nie kolorowych obrazków z netu, kina czy gazetki ). - to już niechętnie .
Słabo .
- Marcin07, chmurek i macpas lubią to
Napisano 05 January 2015 - 19:33
To jest temat dotyczący TestDrivu
Dlatego nie zamierzam dopuścić tutaj ani nigdzie indziej do kolejnego cyrku - nieobecni nie mają głosu.
Tym bardziej że znam prawdziwe przyczyny i nie pozwolę na odwracanie kota d*pą do góry.
Jeżeli ktoś z WYSTAWCÓW ma ochotę sie wypowiedzieć nt tego co za niespodzianki dla nas szykuje to zapraszam.
Reszcie dziekujemy
pzdr
JW
Z góry przepraszam za może troche gimbusiarskie pytanie ale czy jest opcja żeby osoba, która rocznikowo ma 18 no ale tak w miesiącac jeszcze nie przyjechała nie z opiekunem a ze zgodą na której dokładnie będzie wypisane że rodzić bierze pełną odpowiedzialność itp. Chodzi o to, że nie ma możliwości żeby ktoś mi towarzyszył ze względu na brak dyspozycyjności w tym terminie a bardzo mi zależy na wzięciu udziału w szkoleniach i w całym evencie.Od razu mówię że desek i tak nie będe chciała testować
pzd
Jest możliwość żeby wziąć udział ale musisz być na miejscu z osobą pełnoletnią która podpisuje oświadczenie że bierze odpowiedzialność za Ciebie - zaświadczenie od rodziców tu nie zadziła ponieważ nie mamy mozliwości ani czasu żeby je zweryfikować.
Dlatego najlepiej jeżeli będziesz z kumplem lub koleżanką którzy bedą mieli dowód i podpiszą
pzdr
JW
Napisano 05 January 2015 - 19:46
Razem z kumplem bardzo liczyliśmy na Raven/Pathron i Libtech/Gnu, no nic, może w przyszłym roku.
Napisano 05 January 2015 - 19:58
ich wybór
Będzie za to dużo innych zacnych desiw, którym dzięki temu dacie szanse
moze być tak że w pryszłym roku nie będziecie chcieli patrzeć w strone marek które wymieniłeś
Ja osobiście jestem bardzo ciekaw desek Nobile.... i obiecuje sobie że wreszcie coś przetestuje
pzdr
JW
Napisano 05 January 2015 - 19:59
Napisano 05 January 2015 - 20:08
albo pojedzie najdłużej...
Napisano 05 January 2015 - 20:25
Jeszcze jedno. Jako że jeadę z niedużą ekipą nie robię tam kramu z goglami Airhole itd. Będzie kilka giftów, ale będą to rzeczy spoza oferty Prosnow. Jeśli ktoś coś potrzebuje/chce to pisać - zabierzemy tylko rzeczy umówione
A są może dostępne żółte szyby do bomberów ? Bo na stronie nie ma...
Napisano 05 January 2015 - 22:17
tylko clear lub różowe. Pink odcinają równie dobrze
- Shrek lubi to
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 05 January 2015 - 22:38
Można by zacząć od 8.00. W ramach rozgrzewki każdy daje z buta na górę
zanim wszyscy wlezą to sie szkolenie skonczy
Lepiej wjechac na gore i biec w doł za serem...
zapytuję czy pojawi sie superserwis terenowy GIGI sport?
Napisano 05 January 2015 - 23:34
a ze zgodą na której dokładnie będzie wypisane że rodzić bierze pełną odpowiedzialność itp.
Chciałbym odpowiedzieć że jeśli chodzi o moje szkolenie to mnie taki papier wystarczy.
Możesz jeszcze jakiegoś przystojnego pełnoletniego znaleźć, który w ramach wolontariatu sam chętnie się Tobą zaopiekuje żebyś sama w tej zgrai łotrów nie doznała żadnych uszczerbków
Mamy nasz aDECHAdowy duuuzy namiot i mozemy Cie przytulic
pzdr
JW
Jej, przyjemnie! Chętnie
Zatem SWOARDY DUALe będą dostępne do pojeżdżenia. Celem wypożyczenia, proszę o zgłoszenie poprzez formularz na mojej stronie (po prawej w stopce na samym dole można wysłać maila). Oczywiście jedynie dla zapisanych na zlot.
Można by zacząć od 8.00. W ramach rozgrzewki każdy daje z buta na górę
Rozgrzewka będzie. Nie ma jeżdżenia bez rozgrzewki. Kropka. Szkolenie nie wystartuje bez wszystkich zapisanych. Faktycznie może rozpoczniemy godzinę później. Prześlę odpowiednie maile we czwartek. Pilnujcie skrzynek!
Napisano 06 January 2015 - 01:12
@Abrax
Zasady na imprezie obowiązują wszystkich takie same
tak wiec lista w biurze imprezy - zresztą to juz bedziemy ustalac miedzy sobą
pzdr
JW
- Abrax lubi to
Napisano 06 January 2015 - 02:53
Chciałbym odpowiedzieć że jeśli chodzi o moje szkolenie to mnie taki papier wystarczy.
Dzięki za info ale obawiam się, że na Twoje szkolenie to ja się jeszcze nie nadaje może na kolejnym Test Drivie
Możesz jeszcze jakiegoś przystojnego pełnoletniego znaleźć, który w ramach wolontariatu sam chętnie się Tobą zaopiekuje żebyś sama w tej zgrai łotrów nie doznała żadnych uszczerbków
Wolontariat nie głupi pomysł i w cale nie musi być przystojny ważne żeby jeździć potrafił A co do zgraji łotrów to spokojnie jak na wojnie nie w takich warunkach się pracowało
Również z tagiem Testdrive, adechade, zloty, spotkania, snowboard, wierchomla, testy, burton, raven, endeavor
Nasze aDECHAde →
aDECHAde Test Drive →
Test Drive vol.5 →
Edit Z Testdrivu - Zapowiedź :dNapisany przez Jancio Wodnik , 21 Jan 2015 testdrive, adechade.com i 2 więcej |
|
|
||
Inne →
Chat room →
Kasprowy Wierch Już Nie Będzie PolskiNapisany przez Jancio Wodnik , 20 Jan 2015 Kasprowy wierch, PKL i 4 więcej |
|
|
||
Giełda →
Kupię →
Burton T6 162 2007/2008 Lub NowszyNapisany przez Jancio Wodnik , 13 Jan 2015 burton, T6, 162, 2007/2008 |
|
|
||
Nasze aDECHAde →
Zloty i spotkania →
Kaunertal 8-15 Listopada 2014 - Rozpoczęcie SezonuNapisany przez Jancio Wodnik , 26 Oct 2014 adechade, adechade.com, kaunertal i 3 więcej |
|
|
||
Sprzęt →
Akcesoria i gadżety przydatne na stoku →
Nieparujące Gogle Prosto Z UsaNapisany przez Jancio Wodnik , 10 Sep 2014 nieparujące gogle, abom, adechade i 1 więcej |
|
|