... i w cale nie musi być przystojny ważne żeby jeździć potrafił ...
Materialistki
Napisano 06 January 2015 - 03:48
... i w cale nie musi być przystojny ważne żeby jeździć potrafił ...
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 06 January 2015 - 10:16
Oczywiście Jancio, porządek przede wszystkim!
Źle to zabrzmiało bo wyszło na to, że na szkolenie można mieć wjazd z mniejszymi wymaganiami niż na imprezę. Ale jest też informacja o tym, że żeby przystąpić do szkolenia trzeba być zapisanym na zlot... Więc nadrzędnie trzeba spełnić wymagania organizatorów...
Langusta: szukaj zatem znajomka To wydaje się być słuszna droga... A co do szkolenia to nic nie bój, rok przeleci a może next year będziemy się warsztacić
Napisano 06 January 2015 - 12:12
Materialistki
hahahah no jakie materialistki nie powiedziałam że musi mieć tone hajsu nie musi być przystojny tylko niech fajnie jeździ czy to tak dużo ?
A co do szkolenia to nic nie bój, rok przeleci a może next year będziemy się warsztacić
No ja mam nadzieje
Użytkownik langusta edytował ten post 06 January 2015 - 12:15
Napisano 06 January 2015 - 21:07
może w końcu uda mi się wybrać na TD... za rok, ale wtedy biorę mojego małolata chętnego na pierwsze szkolenie, tylko czy będzie chętny instruktor a teraz życzę najlepszych warunków i niesamowitej zabawy
Napisano 07 January 2015 - 11:05
Rzutem na taśme dołacza BATALEON I SWITCHBACK
Karnety - ostatecznie
4h i 6h ruchomy - 20% rabatu
2 lub 3 dniowy 15% rabatu
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 07 January 2015 - 11:16
Super zawsze chciałem wypróbować.
Napisano 07 January 2015 - 12:12
Karnety - ostatecznie
4h i 6h ruchomy - 20% rabatu
2 lub 3 dniowy 15% rabatu
pzdr
JW
Użytkownik RiKi iTak XVI edytował ten post 07 January 2015 - 12:12
Napisano 07 January 2015 - 13:04
Ten rabat na karnet 3 dniowy to na jakie hasło? Gdzie go kupić?
Napisano 07 January 2015 - 13:10
Zaczynamy piątek i sobota o 10 kończymy o 15
niedziela 9,30 do 14
AfterParty w barze koło kas - sobota -od 21 do 2
Szkolenia:
Piątek i sobota 2 x po 2h o 10,00 i 12,30
niedziela 1x o 11,00
grupy 10 osobowe w trzech panelach:
-technika - szkoła Wierchomla
-freestyle/buttery- tricki na płaskim stoku - szkoła Wierchomla
-jazda carvingowa - na twardym i miękkim sprzęcie - Abrax
Testowanie sprzętu w godzinach trwania imprezy:
zasady:
Każdy uczestnik rejestruje się przez internet ( bedzie możliwość dla spóźnialskich albo ludzi ze stoku rejestracji na miejscu - opłata 10 zł za lenistwo i konieczność siedzenia w zimnie)
otrzymuje identyfikator, który upoważnia go do:
- testowania sprzętu
- udziału w szkoleniach
- zakupu karnetu ze znizką na czas trwania imprezy ( jednodniowy 6h ruchomy)
- wstepu na afterParty
- udziału w konkursach i loteriach podczas imprezy.
Każdy uczestnik ma obowiązek:
- posiadać przy sobie dowód osobisty lub inny dokument potwierdzający jego tożsamość ze zdjęciem a respektowany przez urzędy ( prawo jazdy, paszport)
- mieć ukończone 18 lat - lub być z opiekunem.
- dostosować się do regulaminu oraz poleceń wydawanych przez organizatorów lub obsługę imprezy/wystawców
- w przypadku tesowania sprzętu - działający tel kom. - konieczny w przypadku potrzeby skontaktowania się z nim prze wystawce.
Każdy uczestnik biorąc udział w imprezie wyraża zgodę na utrwalanie i wykorzystywanie jego wizerunku przez organizatora w celach dokumentacji i promocji imprezy.
Wyraża zgodę na przekazanie danych wystawcom jak i osobom prowadzącym szkolenia
Rozwiniecie ostatniego - nie handlujemy bazą danych - wielokrotnie już odmawialem - bo sam tego nie nawidze
dane uczestników - udostepniamy - wystawcom i osobom/szkołom szkolącym - po to żeby mogli Wam przesłać swoje oferty lub zaproszenia na inne fajne imprezy albo info o wyprzedażach sprzętu.
Rejestracja rano odbędzie się Szkole/wypożyczalni przy kasach do godziny od 8,30 do 10 - po to żebyscie mogli kupić tańsze karnety.
Później już tylko na stoku.
pzdr
JW
Użytkownik SzymSzym edytował ten post 07 January 2015 - 13:15
Napisano 07 January 2015 - 13:26
hej a będzie coś do testowania przy okazji dla braci jeżdżących na dwóch deskach? bo pamiętam, że na którymś testdrive ktoś miał narty do testów dla osób że tak powiem towarzyszących..
Napisano 07 January 2015 - 13:33
Nobile obiecało przywieźc ze sobą boazerie
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 07 January 2015 - 13:38
super, dzięki za info
Napisano 07 January 2015 - 14:33
pytanie nieogarniętej blondynki -> jest jakieś potwierdzenie rejestracji? Bo WYDAJE MI SIĘ, że już się zarejestrowałam ale kobieca intuicja czasem zawodzi. Zwłaszcza, że przyszła informacja o TD na maila i zaczęłam się tym bardziej zastanawiać...
Napisano 07 January 2015 - 14:45
a ktos może ma miejsce w pokoju dla 1 osoby?
Napisano 07 January 2015 - 14:52
Napisano 07 January 2015 - 15:33
o. mi też.
Napisano 07 January 2015 - 17:48
Jestem zainteresowany szkoleniem jazdy carvingowej na miękkiej desce, lecz jest kilka przeszkód, które z Waszą pomocą będzie można rozwiązać.
W piątek nie ma szans żeby do Was dojechać, ze względu na uczelnie. Zajęcia blokują wyjazd w piątek.
Zostaje Sobota i Niedziela. Gdybym miał zostać na 2 dni to potrzebny był by nocleg, którego nie mam.
Zostaje opcja 2 dni z kombinowaniem noclegu lub przyjazd na 1 dzień w Sobotę.
Gdybym miał przyjechać na 1 dzień w Sobotę, to kiedy miało by się zacząć szkolenie carvingowe? Sorry, ale nie ogarniam tych 3 paneli szkoleniowych.
Czy mogę liczyć na zniżkę karnetu jeżeli przyjechał bym dopiero w Sobotę z samego rana i zarejestrował się na miejscu (opłata 10zł )?
Przepraszam za poplątanie, robię wszystko w locie .
Gdyby ktoś mógł odpowiedzieć i jakoś doradzić to Dzięki!!
Napisano 07 January 2015 - 18:03
power: pierwsze szkolenie będzie z samego rana. Drugie ciut po nim czyli kolo poludnia jak znam życie... Nie wiem jeszcze jak to ogarniemy bo cały czas się ludzie zgłaszają. Wbijaj na listę, linki w sąsiednim wątku i przybywaj.
Znając realia nocleg to nie problem. o 2 skończy się impreza... zostaje Ci raptem 7h zanim wyciąg otworzą z czego z 1.5 zajmie wyjście na sam szczyt, żebyśmy wszyscy mogli w niedzielę zazdrościć, że pierwsze ślady założyłeś
Nie no - napewno ktoś będzie miał gdzieś jedno wolne łóżko. Znajdziesz, przybywaj
szymszym: dzięki, przeoczyłem ten post...
Użytkownik Abrax edytował ten post 07 January 2015 - 18:10
Napisano 07 January 2015 - 18:51
Jest możliwość odebrania identyfikatora dopiero w sobote czy tylko piątek jest dniem odbioru ?
Napisano 07 January 2015 - 18:54
Jestem zainteresowany szkoleniem jazdy carvingowej na miękkiej desce, lecz jest kilka przeszkód, które z Waszą pomocą będzie można rozwiązać.
W piątek nie ma szans żeby do Was dojechać, ze względu na uczelnie. Zajęcia blokują wyjazd w piątek.
Zostaje Sobota i Niedziela. Gdybym miał zostać na 2 dni to potrzebny był by nocleg, którego nie mam.
Zostaje opcja 2 dni z kombinowaniem noclegu lub przyjazd na 1 dzień w Sobotę.
Gdybym miał przyjechać na 1 dzień w Sobotę, to kiedy miało by się zacząć szkolenie carvingowe? Sorry, ale nie ogarniam tych 3 paneli szkoleniowych.
Czy mogę liczyć na zniżkę karnetu jeżeli przyjechał bym dopiero w Sobotę z samego rana i zarejestrował się na miejscu (opłata 10zł )?
Przepraszam za poplątanie, robię wszystko w locie .
Gdyby ktoś mógł odpowiedzieć i jakoś doradzić to Dzięki!!
zarejestruj sie dzis przez neta. link jest gdzies w temacie. Nie ma roznicy w który dzień przyjeżdżasz, zniżki są i na jedniodniowe i na wielodniowe.
Nasze aDECHAde →
aDECHAde Test Drive →
Test Drive vol.5 →
Edit Z Testdrivu - Zapowiedź :dNapisany przez Jancio Wodnik , 21 Jan 2015 testdrive, adechade.com i 2 więcej |
|
|
||
Inne →
Chat room →
Kasprowy Wierch Już Nie Będzie PolskiNapisany przez Jancio Wodnik , 20 Jan 2015 Kasprowy wierch, PKL i 4 więcej |
|
|
||
Giełda →
Kupię →
Burton T6 162 2007/2008 Lub NowszyNapisany przez Jancio Wodnik , 13 Jan 2015 burton, T6, 162, 2007/2008 |
|
|
||
Nasze aDECHAde →
Zloty i spotkania →
Kaunertal 8-15 Listopada 2014 - Rozpoczęcie SezonuNapisany przez Jancio Wodnik , 26 Oct 2014 adechade, adechade.com, kaunertal i 3 więcej |
|
|
||
Sprzęt →
Akcesoria i gadżety przydatne na stoku →
Nieparujące Gogle Prosto Z UsaNapisany przez Jancio Wodnik , 10 Sep 2014 nieparujące gogle, abom, adechade i 1 więcej |
|
|