najzajebistszy temat swiata odkopany, yeah! 
ps zapraszam na test drive vol.2 na szkolenia z instruktorem 
hehehe nie ma to jak wsadzenie kija w mrowisko

nie mozna mieszac i stawiac w jednym rzedzie : freestylu, freeridu i jazdy po stoku
sa ludzie ktorych kreci tylko park, street, jibb ect innych tylko puszek a inni poprostu czerpia frajde z jazdy po przygotowanym stoku
kazdy kto poroownuje i miesza to wszystko jest poprostu ignorantem

- gdzies w tle znajduje sie wspolny mianownik ale sa to trzy rozne swiaty
snbrder - przytoczyl mi dossier shamana ............. jedyne co mi sie ci snie na usta po przeczytaniu tego "postu" to - ....... NO I

?
nieczego nie wiesz tobie sie jak zwykle "wydaje"
rozmowa miedzy oponentami polega na wymianie argumentow - niestety sam piszesz ze nie wiesz tylko mozesz powtarzac jak papuga
po innych podpierajac sie lista ich osiagniec ( topicu nie moglem przeczytac na kondim bo wymaga rejestracji)
jezeli shaman ma inne poglady niz ja nie ma problemu moge przyjac jego argumenty wlasnie dlatego ze wie o czym pisze i nie wazne ktory z nas wyciaga
bledne lub inne wnioski
ale na pewno znajdziesz poklask u innych "zapierdalaczy , ktorzy sa piersi pod wyciagiem"

jezeli chcesz dyskutowac to daj konkretne przyklady - bo jak narazie to puste slowa
"W każdym razie JW nie powiesz chyba, że każdy instruktor jeździ idealnie tak jak pisze w technice jazdy PZS czy SITS."
kazdy ma inny styl jazdy ale technika jest ta sama, podstawy sa te same i oceniani jestesmy wg tego samego wzorca- jezeli otrzymujemy ocene powyzej 7,5pkt znaczy to ze pojechalismy dokladnie tak jak powinno sie jezdzic, niektorzy moga ew prezentowac wyzszy poziom ale lwasnie to pokazuja MPI
btw - jest wiele osob lepiej wyszkolonych od Shamana ( przy calym szacunku dla jego umiejetnosci) ale ty i tak wiesz lepiej albo sa to jedyne nazwiska o jakich przeczytales
majonez napisal:
' Zawsze uwielbiałem jeździć techniką, " kto pierwszy na dole " czyli na mega prędkościach i powiem wam trudno jest złapać dobry skręt na naprawde dużych prędkościach i żeby to techniczne dobrze wyglądało!"
- wcale nie jest to trudne............ wystarczy umiec. a skoro uwazasz ze sie nie da albo jest to TAKIE trudne to poprostu nie potrafisz kontrolowac deski przy duzych predkosciach i stanowisz realne zagrozenie dla innych na stoku.
Ale gratuluje dobrego samopoczucia - jezeli uwazasz ze jest inaczej zapraszam do krynicy na TD
Twoja teorie obali.................... 14-stolatek

Co do filmiku to powiem jedno - koles jest mega kozak i ma niewiarygodnie silne nogi
pzdr
JW