No tak. Na tej kwaterze miejsc już nie ma. Ale może jeszcze się coś uda ugrać.
Test Drive Vol.7
Napisano 02 November 2016 - 19:20
Napisano 02 November 2016 - 19:59
niech ci pani u nas dostawkę zrobi, albo weź śpiwór i karimatę... ja się zgadzam...
Napisano 02 November 2016 - 20:43
Wlasnie radek mozesz potwierdzic daty? Ekipa twardzielow sie szykuje, takze chcemy dogadac szczegoly z canmanem i abaxem
Nie no oczy nie wierze, czy praxx zostaje w PL? XD
TAK
terminy potwierdzone z Włodarzami Wierchomli
Czekają na nas
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 02 November 2016 - 22:46
niech ci pani u nas dostawkę zrobi, albo weź śpiwór i karimatę... ja się zgadzam...
Jak się nie da wykminić nic innego (może się jednak znajdzie specjalnie dla mnie pokój) to jeszcze o tym pogadamy, jak się współlokatorzy zgodzą
Napisano 03 November 2016 - 12:16
TAK
terminy potwierdzone z Włodarzami Wierchomli
Czekają na nas
pzdr
JW
ty, weź już ich wszystkich nie wkręcaj, tylko masowa histeria rośnie
O! może założymy stowarzyszenie wyznaniowe?
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 05 November 2016 - 11:23
wszystko przemyślane.... loża już swoje lata zaczyna mieć.... wzrok nie ten.... także tego.... wolniejsza kanapa nieco pomoże
Odezwala sie "mlodziez" ktora na rozgrzewke trzaska 200 na bik'u Takze o dluzszym odpoczynku na krzeselku nie wspominaj chyba ze zle zrozumialem aluzje hehe
Napisano 05 November 2016 - 11:43
wiesz jak długo się siedzi jak te 200 się kręci..?
Napisano 05 November 2016 - 13:21
W Twoim przypadku pewnie z 20 minut max
Napisano 05 November 2016 - 13:22
Odezwala sie "mlodziez" ktora na rozgrzewke trzaska 200 na bik'u Takze o dluzszym odpoczynku na krzeselku nie wspominaj chyba ze zle zrozumialem aluzje hehe
faktycznie nie odpoczynek miałem na myśli....
wiesz jak długo się siedzi jak te 200 się kręci..?
fakt.... 8h 44min siedzenia
Napisano 05 November 2016 - 22:42
Tak dla pewności, noclegu szukać w okolicy Wierchomla Mała ? jak nie będzie miejsc przy stoku, to poszukam w okolicy, byle dojazd był łatwy , w stanie upojenia nie będę, więc dojeżdżać mogę, a jak wiadomo, im dalej od stoku, to i cena będzie atrakcyjniejsza , w sumie nawet w samochodzie mógłbym spać, ale 3dni bez mycia, haha nie ma takiej możliwości
Napisano 06 November 2016 - 13:34
Tak Wierchomla Mala
Eeee napewno ktos Ci uzyczy prysznicu A jak nie to zawsze w sniegu mozna obmyc pachy
Napisano 06 November 2016 - 13:45
A jak nie będzie śniegu, to przecież "strumyk płynie w wolna" pod stokiem.
eeeee... żartowałem, śnieg musi być
Napisano 06 November 2016 - 13:54
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 06 November 2016 - 13:54
Haha , ja to poważnie mówię, jakimś królewiczem nie jestem , i spanie w aucie czy w jakiś innych warunkach mnie nie odstrasza, byle dało się śmigać na desce, tak to jest jak się jest uzależnionym od jazdy, już nie raz spało się w samochodzie z kumplami , ale to nie 3 dni haha, tak poważnie, to jest dużo ofert w okolicy Wielcholmi Małej , 2 grudnia będę wiedział czy się pojawię na TD i zaklepię jakiś nocleg, oby tylko śnieg był
Napisano 07 November 2016 - 12:39
shoox tak maurdził a nocleg już mamy
Łukasz - sprawdź tutaj http://www.chatanadstawem.com.pl/
Ktoś się jeszcze melduje nad stawem?
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 07 November 2016 - 13:47
A czy ktoś melduje się w obiekcie "Willa Krupówka", Wierchomla Mała 27?
Napisano 07 November 2016 - 17:11
Ktoś się jeszcze melduje nad stawem?
z tego co wiem, to jacyś "twardziele" się tam ulokowali...
- Shoox lubi to
Napisano 07 November 2016 - 17:55
Hey, Kortek dzięki za linka, ale ja dopiero 2 grudnia coś zaklepie , z kasą krucho teraz, nawet nie wiecie ile mnie wyrzeczeń kosztuje, wizyta na takiej imprezie, ale czego się nie robi dla zajawki, w dodatku twardziele będą , i carvingowcy na miękkich też będą , więc szkoda opuścić taki wypad , w grudniu na pewno będą miejsca, zwłaszcza, że pił nie będę, więc nocleg, może być oddalony nawet o 10km , więc luz , coś się znajdzie
Sprawdzałem linka , chata odpada , cena kosmos, zwłaszcza że jadę sam , raczej będę szukał jakiegoś pokoju u prywatnej osoby lub agroturystyka, kumple pasjonaci wędrówek górskich, mają też popytać po znajomych, za noclegiem dla mnie
Napisano 07 November 2016 - 18:56
zwłaszcza, że pił nie będę,
yyyy... to po co przyjeżdżasz..?
Napisano 07 November 2016 - 19:29
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"