mnie interesuje jazda , jazda i jeszcze raz jazda , po drugie spotkać się z Abraxem i Bartkiem , po trzecie ponagrywać filmiki
a pił nie będę , bo już sam fakt, że będę dojeżdżał mówi przezsie
Napisano 07 November 2016 - 19:32
mnie interesuje jazda , jazda i jeszcze raz jazda , po drugie spotkać się z Abraxem i Bartkiem , po trzecie ponagrywać filmiki
a pił nie będę , bo już sam fakt, że będę dojeżdżał mówi przezsie
Napisano 07 November 2016 - 21:46
@praxx rozumiem ze jak spimy w tym samym.obiekcie to.flaszke juz.mam chlodzić ?
to jeszcze nie schłodziłeś...? i skoro jedną chcesz chłodzić, to ty też nie pijesz..?
Napisano 07 November 2016 - 21:50
haha a ja się martwiłem o tłok na stoku, wyjdzie na to, że sam będę śmigał , baku baku i też zabłądzę haha
Napisano 07 November 2016 - 22:32
Napisano 07 November 2016 - 22:53
dobrze że będę pod okiem twardzieli , a cieszy mnie to, że cena noclegu będzie niska, więcej kasy pójdzie na coś innego, np. nalepki adechde , to moja pierwsza taka impreza, raczej zawsze unikałem takich wypadów, aczkolwiek czas na zmiany , już wiem że będzie zacnie , może jeszcze kogoś wyciągnę od siebie z okolicy, ale mało kto ma taką zajawkę, albo znajdują wymówki, że dziecko, żona itd.
Użytkownik Łukasz Sieczkowski edytował ten post 07 November 2016 - 22:54
Napisano 08 November 2016 - 13:58
A czy ktoś melduje się w obiekcie "Willa Krupówka", Wierchomla Mała 27?
Tak, kilka osób będzie
Napisano 08 November 2016 - 20:58
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 14 November 2016 - 12:42
Napisano 15 November 2016 - 21:48
shoox tak maurdził a nocleg już mamy
Łukasz - sprawdź tutaj http://www.chatanadstawem.com.pl/
Ktoś się jeszcze melduje nad stawem?
Kortas, to Ty jeszcze jeździsz, przyjacielu czy jedziesz tam wyświadczyć komuś koleżeńską przysługę by nie płacił więcej za nocleg dzieląc z nim komnatę ? Wszystko wskazuje na to , że będziemy dzielić ze sobą korytarz i trasę do przystokowego baru (albo na krześlany, błyskawiczny, wierchomlany wyciąg)
pzdr,
pele
Napisano 16 November 2016 - 11:38
Dzięki zasłudze Kortasa mamy nocleg, bardzo się cieszę że zobaczę znowu całą bandę
#ehschool
Napisano 16 November 2016 - 23:42
@Snp cos wiesz z autopsji o myciu pach w sniegu ?
Nie pamietam Pozatym - co bylo w Vegas zostaje w Vegas hahahahahhaha
Ktoś się jeszcze melduje nad stawem?
No nie gadaj ze zostalismy sasiadami
To beda cieeezkie dni ... Tyle wspolnej jazdy od rana do samiutkiego wieczora a pozniej dyskusje przy herbatce o polityce do samiutkiego ranka oj oj oj bedzie cudownie
dobrze że będę pod okiem twardzieli
Pamietam jak dzis TD w Bialce jak to po 30 min na szkoleniu twardzieli zorientowalem sie ze chyba do ekipy nie pasuje hahaha Ale o dziwo sporo mi to dalo a i Bartka udalo sie przekonac do eksperymentow "kaczkowo - ranotywch"
Użytkownik Snp edytował ten post 17 November 2016 - 00:04
Napisano 18 November 2016 - 17:05
w morde misia... zaczynam się bać
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 18 November 2016 - 20:29
ale, że jak korti..? dziewczyna cię rzuciła..?
Napisano 22 November 2016 - 15:14
ale, że jak korti..? dziewczyna cię rzuciła..?
Niestety jedzie ze mna :/
Ogloszenie prafailne, mamy 2 miejsca noclegowe do wzięcia!!!! Chata nad stawem 13-15.01
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 22 November 2016 - 15:58
A do mnie pani z pokoi pod stokiem jak nie dzwoniła tak nie dzwoni... jakby się jakieś miejsce tam zwolniło to biorę
Użytkownik retro edytował ten post 22 November 2016 - 15:59
Napisano 22 November 2016 - 17:31
Napisano 22 November 2016 - 19:00
No cóż panowie, skoro nie możecie się czuć swobodnie w towarzystwie waszych dziewczyn to albo czas zmienić dziewczyny albo towarzystwo
Napisano 22 November 2016 - 21:01
No cóż panowie, skoro nie możecie się czuć swobodnie w towarzystwie waszych dziewczyn to albo czas zmienić dziewczyny albo towarzystwo
bo żonę/dziewczynę trzeba trzymać krótko…tzn. nie za długo
Napisano 22 November 2016 - 21:29
Po tym wnioskuję, że nie czyta tego forum
Ogloszenie prafailne, mamy 2 miejsca noclegowe do wzięcia!!!! Chata nad stawem 13-15.01
Ooo, to panie, jak będzie już nieaktualne to dawaj kody, może kogoś się zwerbuje
pzdr,
pele
Napisano 22 November 2016 - 21:45
Ja tam jeżdżę ze swoją (żoną) od 2010. Nie mam z tym problemu