Niestety jedzie ze mna :/
mamy 2 miejsca noclegowe do wzięcia!!!! Chata nad stawem 13-15.01
czy te dwie wiadomości mają ze sobą jakiś związek...?
Napisano 23 November 2016 - 14:26
Niestety jedzie ze mna :/
mamy 2 miejsca noclegowe do wzięcia!!!! Chata nad stawem 13-15.01
Napisano 23 November 2016 - 17:11
Ani troche!!! mam zajęte miejsce dla 12 osób, a nas jest 10 :/ ktoś chce sie przyłączyć do wesołej gromadki?
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 23 November 2016 - 18:29
może po td będzie was 12... albo więcej... kto wie...
Napisano 23 November 2016 - 20:24
Praxx nie strasz ja tam mojego biorę ze sobą...
[edit] a właśnie zdałam sobie sprawę, że jestem z 3 facetami w pokoju.
Użytkownik Artemis edytował ten post 23 November 2016 - 20:26
Napisano 23 November 2016 - 22:21
Napisano 23 November 2016 - 22:36
Praxx nie strasz ja tam mojego biorę ze sobą...
ale po co..?
Napisano 23 November 2016 - 23:17
bo lubimy się z siebie nabijać nawzajem. On na miękkiej, ja na twardej, jest się z czego pośmiać, nie ma co!
Napisano 25 November 2016 - 01:40
Nosz kur******************** Co roku to samo! czemu choć raz nie może być w innym terminie niż finał WOŚP ((((((
Napisano 25 November 2016 - 08:08
Nosz kur******************** Co roku to samo! czemu choć raz nie może być w innym terminie niż finał WOŚP ((((((
a nie lubisz śmigać z serduchem na klacie....?
Napisano 25 November 2016 - 11:08
a nie lubisz śmigać z serduchem na klacie....?
Działam jako wolontariusz w KreciołaTV, a w tym roku mocno się wszystko pozmieniało.. teraz myślę jak to logistycznie rozegrać
Napisano 25 November 2016 - 14:42
Działam jako wolontariusz w KreciołaTV, a w tym roku mocno się wszystko pozmieniało.. teraz myślę jak to logistycznie rozegrać
to bierz ekipę na TD... takiego cyrku to finał jeszcze nie widział... będzie śmiesznie...
Napisano 26 November 2016 - 14:47
Ani troche!!! mam zajęte miejsce dla 12 osób, a nas jest 10 :/ ktoś chce sie przyłączyć do wesołej gromadki?
Z tego co wiem Kaman szuka noclegowni
Aaaaaa czyli w koncu ktos Cie Korciu nauczy jezdzic skoro bierzesz swoja Panne Tylko jak ona zareaguje na widok Twojej wypowiedzi
Napisano 27 November 2016 - 22:41
Widzę że szalona z was gromada , prawdopodobnie, jak się uda, pojawię się na TD , ale tylko na weekend, jak by ktoś chciał i posiadacie kamerki gopro, i macie zamiar nagrywać jakieś materiały, z zabaw, wygłupów, ogólnie fajnego fanu, to podczas td możecie mi przekazać pliki, zgram sobie na tel. tylko materiał musi być na karcie micro sd , wtedy mógł bym przez okres letni zmontować parę filmików, oczywiście za free , bo to czysta amatorka, ale zawsze , byłoby jakieś wspomnienie, ale też montuje filmiki pod bardzo specyficzną muzykę , pewnie mało komu wpada w ucho , ale fajnie jak bym miał materiały do nauki edycji , tu parę moich montaży , wiem amatorka, ale nic nie tracicie , na TD będę z Bartkiem i Abraxem , więc jak coś, to mnie znajdziecie, z tym, że musieli byście się postarać przy nagrywaniu, żeby obraz nie latał jak kręcony podczas ataku padaczki , a jeśli ktoś potrafi jakieś fajne triki, to mogę za nim zjechać i go nagrać, też za free, tylko nie wiem czy czas pozwoli , nagranie też będzie amatorskie , bo nagrywam kamerką gopro, ale za to ze stabilizatorem, więc może i coś z tego by było , pozdro dla desko-maniaków
albo coś takiego https://youtu.be/s50...z72p5D4TIaAGYFN , i sorki że wam zaśmiecam forum, ale mam jobla na punkcie snowboard
Napisano 28 November 2016 - 00:01
Jak będziesz z Abraxem to się znajdziemy...
... Bo ja z nim mieszkam. Btw. nie wiedziałam, że Bart zdecydował się jechać
Co do filmików to myślę, że warto robić i montować ich jak najwięcej, my też planujemy skleić coś z wyjazdu. Jeśli chodzi o zloty to nie istnieje stwierdzenie "zbyt dużej ilości filmów". Co do muzy... jako wielbicielka rocka po prostu wyłączę głos
Napisano 28 November 2016 - 00:24
Użytkownik Łukasz Sieczkowski edytował ten post 28 November 2016 - 00:25
Napisano 28 November 2016 - 10:34
A czy ktoś orientuje się jak będzie z parkiem? Bo Kortas się zadeklarował, że poprowadzi szkolenie fristajlowe
#ehschool
Napisano 28 November 2016 - 11:03
A czy ktoś orientuje się jak będzie z parkiem? Bo Kortas się zadeklarował, że poprowadzi szkolenie fristajlowe
Kwestia opadu i armatek.
Rok temu chłopaki walczyli i wywalczyli.
Trzymajmy kciuki za śnieg
Napisano 28 November 2016 - 11:26
Niech tak zostanie do stycznia
http://www.snow-fore...chomla/6day/mid
PRAY FOR SNOW!
#ehschool
Napisano 28 November 2016 - 11:46
Hmm, jeśli ta prognoza się sprawdzi to w piątek idę na Wierchomlę obadać sprawę
Napisano 28 November 2016 - 13:09