Test Drive Vol.7
Napisano 30 October 2016 - 16:38
Napisano 30 October 2016 - 17:26
No to gicior
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 30 October 2016 - 18:20
Raczej moze byc ciezko dojechac chyba ze bedzie tyle sniegu ze pojade na desce
Z Wielkiej na Małą na desce nie dojedziesz, bo to pod górkę, za to z powrotem jak droga będzie biała to można "pocisnąć" w dół
Napisano 30 October 2016 - 20:01
A wgl tak pytanie z innej troche beczki, czy bedzie jakis instruktor (w to nie watpie) ktory by posiwecil troche czasu mojej lubej i pouczyl ja troche jezdzic bo chce zadebiutowac pierwszy raz, oczywiscie za opłata nic za darmo
nagromadzenie instruktorów na m2 jest zwykle wysokie... pytanie czy będą w robocie na czilu
Generalnie nie chcą wynajmować do niedzieli tylko do soboty lekki przypał
dzwoń do skutku.... niektórzy chcą i to nawet blisko placu zabaw
Napisano 30 October 2016 - 21:28
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 30 October 2016 - 21:58
nagromadzenie instruktorów na m2 jest zwykle wysokie... pytanie czy będą w robocie na czilu
dzwoń do skutku.... niektórzy chcą i to nawet blisko placu zabaw
załatwiłeś barłóg i dla mnie..? czy będziesz spał pod prysznicem..?
Raczej moze byc ciezko dojechac chyba ze bedzie tyle sniegu ze pojade na desce
A wgl tak pytanie z innej troche beczki, czy bedzie jakis instruktor (w to nie watpie) ktory by posiwecil troche czasu mojej lubej i pouczyl ja troche jezdzic bo chce zadebiutowac pierwszy raz, oczywiscie za opłata nic za darmo
Użytkownik praxx edytował ten post 30 October 2016 - 22:03
Napisano 31 October 2016 - 07:48
załatwiłeś barłóg i dla mnie..? czy będziesz spał pod prysznicem..?
a wspominałeś kiedyś, że potrzebujesz...?
już jakiś czas temu zrobiłem rezerwację dwójki z uwagi na potencjalny wyjazd z juniorem .... ale możesz zadzwonić i zapytać czy jeszcze coś mają; nazywa się pokoje pod stokiem chyba, kręć: 798 856 886
Mike a masz jakies namiary ?
próbuj ten numer, który podałem wyżej....
Napisano 31 October 2016 - 08:51
już jakiś czas temu zrobiłem rezerwację dwójki z uwagi na potencjalny wyjazd z juniorem ....
znaczy junior nie jedzie... już mu powiedziałeś..?
to może kumplu zadzwoń tam i przebookuj na przytulną trójeczkę, albo niech dostawkę zrobią... nie bardzo wiem nawet kiedy to jest ten meeting aa...
Napisano 31 October 2016 - 09:07
to może kumplu zadzwoń tam i przebookuj na przytulną trójeczkę, albo niech dostawkę zrobią... nie bardzo wiem nawet kiedy to jest ten meeting aa...
lenistwo jest bezkresne jak ocean.... ale po starej znajomości zobaczę co da się zrobić
edit: oczywiście jeśli ci pasuje wyjazd na 4 dni 12-15.01
edit2: btw, telefon mi się nie zmienił
Użytkownik mike edytował ten post 31 October 2016 - 10:09
Napisano 31 October 2016 - 10:31
lenistwo jest bezkresne jak ocean.... ale po starej znajomości zobaczę co da się zrobić
edit: oczywiście jeśli ci pasuje wyjazd na 4 dni 12-15.01
edit2: btw, telefon mi się nie zmienił
no wiem, że leniwy jesteś do cna, dlatego staram się cię aktywizować jak mogę... mam nadzieję, że doceniasz...
12-15..? nie pasuje... ale co począć... mogę ustąpić...
mi telefon też się nie zmienił... numer również... ale przynajmniej na forum się coś dzieje...
Napisano 31 October 2016 - 10:35
12-15..? nie pasuje... ale co począć... mogę ustąpić...
to pasuje czy nie pasuje....?
Napisano 31 October 2016 - 15:01
a jest opcja, ze jak nie będzie mi pasowało to zmienimy termin td..?
to jest tak jakby pytać czy mi się zakończenie życia podoba...
Napisano 31 October 2016 - 15:03
Praxx chyba nie może się zdecydować czy woli FR na Wierchomli czy Stubaiu....
Napisano 31 October 2016 - 17:56
@magikk wstaw zdjęcie białki i przypomnij się w odpowiednim czasie...[/quote]
A odpowiedni czas to kiedy bedzie prax ?
Mike dzieki za nr zadwonilem i zarezerowowalem odrazu spimy w tym samym miejscu w takim razie
Napisano 31 October 2016 - 18:41
Praxx chyba nie może się zdecydować czy woli FR na Wierchomli czy Stubaiu....
wszem i wobec wiadomo, że Stubai do fr się nie nadaje... ogólnie to ujowach miejscówka jest...
Napisano 31 October 2016 - 21:53
spimy w tym samym miejscu w takim razie
Tez w pierwszym momencie mielismy tam rezerwacje ale lekka zmiana ze wzgledu na cene
Co do trenejrow to sie nie martw ! Jak ktos wyzej napisal ich ilosc na m^2 bedzie ogromna a tak na marginesie - nie tylko ludzie z papierami moga zarazic i wprowadzic w swiat snb hehe
Użytkownik Snp edytował ten post 31 October 2016 - 21:54
Napisano 31 October 2016 - 22:53
Tez w pierwszym momencie mielismy tam rezerwacje ale lekka zmiana ze wzgledu na cene
yhm yhm... mike... czy jest coś o czym nie wiem..?
Napisano 31 October 2016 - 23:35
Praxx bez paniki Jak to sie mowi "kazdy oze jak moze" hehe a ze budzet domowy przeznaczony na inne uciechy to i koszty trzeba ciac
Napisano 01 November 2016 - 00:40
Napisano 01 November 2016 - 11:04
#ehschool