no jak na razie ja planuje zajechać na 12 na wieczór i jazda w pt-sb-nd (do 14)
ale opcjonalnie mogę przyjechać na 11 na wieczór i jazda 12
Napisano 10 October 2016 - 12:46
Napisano 10 October 2016 - 16:59
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 11 October 2016 - 11:25
moje plany na styczeń zmieniają się jak w kalejdoskopie i na chwilę obecną wygląda, że jednak pojawię się na TD.... ale kiedy i na ile dni okaże się niebawem
Napisano 16 October 2016 - 17:36
Jak tam terminy? Potwierdzone? Można zbierać ekipe i rezerwować, czy jeszcze poczekać?
Napisano 26 October 2016 - 12:14
Jak tam terminy? Potwierdzone? Można zbierać ekipe i rezerwować, czy jeszcze poczekać?
terminy potwierdzone już od dawna.... rezerwuj bo tam generalnie dość słabo z bazą noclegową, szczególnie w okolicy miejsca akcji
ja zrobiłem wstępną rezerwację urlopu na opcję z przyjazdem 12.01 po południu
Napisano 26 October 2016 - 12:41
terminy potwierdzone już od dawna.... rezerwuj bo tam generalnie dość słabo z bazą noclegową, szczególnie w okolicy miejsca akcji
ja zrobiłem wstępną rezerwację urlopu na opcję z przyjazdem 12.01 po południu
mike lecisz sam czy z jakąś ekipą?
Napisano 26 October 2016 - 12:49
mike lecisz sam czy z jakąś ekipą?
nie chcę nic deklarować nie będąc w 100% pewnym obecności, ale jak będę to albo sam albo z juniorem
Napisano 26 October 2016 - 14:59
zostałem juniorem..?
Napisano 26 October 2016 - 19:26
Jak tam Praxx? Macie już noclegi? Jakby co pomyślcie też o mnie...
Napisano 26 October 2016 - 20:50
ja i logistyka... proszę Cię...
Napisano 27 October 2016 - 06:46
zostałem juniorem..?
a kandydowałeś....?
Napisano 27 October 2016 - 11:27
no ja też juz mam kwaterkę z Zaqiem zaklapaną.
także 13 widzimy się rano na stoku
Napisano 27 October 2016 - 15:36
no ja też juz mam kwaterkę z Zaqiem zaklapaną.
znaczy "też" macie tylko wy coś zaklepane... reszta na razie klepie się po plecach...
Napisano 27 October 2016 - 18:46
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 29 October 2016 - 21:44
Siemka, ekipa twardzieli wspieranych przez jednostki miłujące miękkie deski ma noclegi w "Chacie nad stawem". Dzwońcie i pytajcie bo może coś jeszcze mają
Praxx! Nie wybaczę sobie jeśli się z Tobą nie napiję na afterze!
Napisano 29 October 2016 - 22:14
Martynka... znajdź mi tam jakie legowisko to i ja tej przyjemności nie przepuszczę...
Napisano 30 October 2016 - 10:04
Powiedzcie mi lepiej rezerwować w Wierchomli małej czy dużej ?
@edit
Sory Wielkiej
Użytkownik Magikk90 edytował ten post 30 October 2016 - 10:11
Napisano 30 October 2016 - 11:47
Generalnie nie chcą wynajmować do niedzieli tylko do soboty lekki przypał
Napisano 30 October 2016 - 12:34
A bedziesz mial czym dojechac ? Bo stezenie % przez weekend raczej nie opada ponizej 0,2 hehe
Napisano 30 October 2016 - 13:55