A ja mam pytanie z innej beczki
Zamierza ktoś jechać z Podlasia? Ew ktoś z okolic Łomży (/-+100km lub połączenie PKS międzymiastowe )? Pojechalbym, ale samemu to srednio sie chce, wiec albo moglbym zabrac ze 3 osoby, albo sie do kogos doczepic ;>
Napisano 30 September 2016 - 15:37
A ja mam pytanie z innej beczki
Zamierza ktoś jechać z Podlasia? Ew ktoś z okolic Łomży (/-+100km lub połączenie PKS międzymiastowe )? Pojechalbym, ale samemu to srednio sie chce, wiec albo moglbym zabrac ze 3 osoby, albo sie do kogos doczepic ;>
Napisano 05 October 2016 - 19:49
Musisz tam pozarazac ludzi ze swojej dzielni dechami to i kompani sie znajda hehe
Napisano 05 October 2016 - 22:10
W białymstoku, nie daleko mnie jest jakaś ekipa, nawet fanpage mają i zrobili swoj snowpark w lesie, ale ciekawe czy pojechaliby Cięzko jest w moich okolicach o ludzi zajaranych deską, brak stoków, brak warunków, brak ludzi Ale coś się może wymysli
Napisano 06 October 2016 - 18:02
Kononowicza wez
Napisano 06 October 2016 - 18:16
W białymstoku, nie daleko mnie jest jakaś ekipa, nawet fanpage mają i zrobili swoj snowpark w lesie, ale ciekawe czy pojechaliby Cięzko jest w moich okolicach o ludzi zajaranych deską, brak stoków, brak warunków, brak ludzi Ale coś się może wymysli
jak brak stoków.
a ten
kurde aż się prosi o mini snowpark
Napisano 06 October 2016 - 18:28
parki srarki... ty tam prodi jakie lokum dla geriatrycznego squadu ogarniaj, bo połapany w tej wiosce jesteś...
Napisano 06 October 2016 - 18:35
...
Tu nie ma dyskusji kiedy robimy impreze - tutaj informuje was kiedy impreza się odbędzie....
...
Jancio, czyli termin 13-15.01 już zaklepany na stówkę ?
Napisano 06 October 2016 - 18:52
Napisano 07 October 2016 - 08:38
tak - o to mi chodziło
Haha, Tak właśnie patrze, czy jest coś nowego, o czym nie wiem?
Te Rybno, hmmm.... Niby jakaś tam górka jest. Ale w sezonie Tyle ludzi, że kolejki do orczyka są wielkie. Cenowo wcale nie przekonuje, No i długość trasy...
Do tego nie ma szans usypania gdzies na boku jakiejś hopki, bo od razu niszczą
Ale, przynajmiej coś jest!
Napisano 07 October 2016 - 17:31
Napisano 07 October 2016 - 20:06
na rzecz tegoż iwentu, rezygnuję ze spędzenia kolejnej zimy w górach... klikaj rezerwacje i pamiętaj o mnie...
Napisano 07 October 2016 - 21:36
Napisano 08 October 2016 - 00:04
tegorocznych testówek mam jak na lekarstwo... wszystko zależy czy zdążą z przyszlorocznymi, ale wpaść wpadnę
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 08 October 2016 - 18:47
olej testówki... wbijaj pojeździmy na drewnie konkurencji...
Napisano 09 October 2016 - 12:00
Jancio, czyli termin 13-15.01 już zaklepany na stówkę ?
Wlasnie radek mozesz potwierdzic daty? Ekipa twardzielow sie szykuje, takze chcemy dogadac szczegoly z canmanem i abaxem
na rzecz tegoż iwentu, rezygnuję ze spędzenia kolejnej zimy w górach... klikaj rezerwacje i pamiętaj o mnie...
Nie no oczy nie wierze, czy praxx zostaje w PL? XD
Napisano 09 October 2016 - 19:49
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 09 October 2016 - 22:24
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 10 October 2016 - 11:28
olej testówki... wbijaj pojeździmy na drewnie konkurencji...
ja tam nie mam konkurencji
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 10 October 2016 - 11:58
ja tam nie mam konkurencji
wiadomo.... sami życzliwi kumple
a tak a propos zakwaterowania.... na jak długo wpadacie, tylko weekend czy ktoś coś dłużej?