wydaje mi się, ze reszta osob skumała przesłanie mojego wpisu mające uzmysłowić, że nie jestem ani BigMacowym potworem ani programistą-przeszczepem, ale tylko Ty musiałeś zbudować na mojej wypowiedzi własne ego...
to samo odnośnie dygresji do garage rockera używanego zupelnie w innych celach
wiesz... są takie preparaty i urządzenia powiększające ptaszka, może sprobuj i zdaj relacje na forum?(niekoniecznie na tym forum...)
o ile mrgn potrafi być męczący(co nie umniejsza jego wiedzy i doświadczeniu) nie przyznając się do istnienia innych marek poza Voelkl

mam nadzieje ze Tobie zrobiło się ciepło tam gdzie trzeba

no i wracając do tematu - nie mam zakwasów po desce
Pomijając braki w technice, albo jak bym to ja określił - inną technike, mniej, lub bardziej skuteczną, odpowiednią, blabla, każdy robi to co lubi, lub to co uważa, że powinien lubić
dalej uważam, ze o ile problem nie jest w desce, to inna deska go rozwiąze
najbardziej katuje nogi paradoksalnie przy małych prędkościach - do ok 30km/h kiedy to wymuszam na coalu skręt, który też nie zawsze kończy się w pozycji pionowej

pare innych desek mialem zapietych(pomijajac TL) i ten problem nie wystepowal, bycmoze kwestia dlugosci, bycmoze sztywnosci - nie wiem
z tego co piszecie moze chodzic o dlugosc - jeśli tak to kupie krótszy sprzęt, ale tym razem wolalbym sprawdzić inny brand wiec tak czy siak potrzebuje jakichs propozycji

canmanski - WOW te dlugosci

"Fajne desiwa ciężko znleść w wypożyczalni.
Nawet jak są testy Burka to głównie sa deski FS i AM. Extremalnych desek raczej brak lub w dziwnych rozmiarach."

wszaystko na temat "sprawdz sam" , dzieki ze to napisales, bo mnie by nikt nie posluchal...
odnosząc się do dyskusji na temat technologii w deskach - wg mnie teoretyczne założenia producentów(uzyte technologie) nie zawsze przekładają się na praktyczne właściwości sprzętu - wystarczy porównać 2 samochody o podobnej masie i mocy 2 różnych producentów - czasem z pozoru identyczne parametry dają kompletnie inne osiągi
gdyby tak było to wszyscy cieliby jednym schematem

wiem wiem, zupelnie inna bajka, ale mozna tak przejechać od samochodow przez meble ogrodowe do skarpetek, a znaczenie ma również pochodzenie różnych materiałów uzytych w konstrukcji deski - np drewniany rdzeń z drzewa rosnącego na syberii będzie pracowął inaczej niż z tego samego gatunku drzewa ściętego na nizinach Francuskich - tym samym ta sama deska z tego samego roku, budowana na materiale z 2 różnych dostaw może pracować minimalnie inaczej
a drewno to tylko jeden z surowców wykorzystywanych w produkcji snb
o ile to było łatwiejsze na forach 15/10lat temu, kiedy mało kto myślał o jakiejkolwiek sprzedaży w internecie, a tymbardziej po pimpowaniu samego siebie...
pytanie -> whuj odpowiedzi na temat -> dopiero potem klutnia lub rozwoj tematu w strone d*py guźca

drogi forumowiczu - jakbyś miał ochote napisać coś na temat to proszę wybolduj to, bo ciężko znalezdz wartosciowa informację w gąszczu mało zrozumiałych kłutni
prosze moderatora o skopiowanie powyzszej formułki do mojego pierwszego wpisu w tym temacie
odnośnie wycieczek osobistych - zapraszam do wysyłania do mnie prywatnych wiadomości