Ariel wspominał że wpadnie
Testdrive Vol.5,20 2015 - Podejście Drugie :o) Wierchomla
Napisano 02 January 2015 - 11:59
- ProDish lubi to
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 02 January 2015 - 12:24
Dzięki za info Marcin07.
Napisano 02 January 2015 - 13:21
fajnie wiedzieć.Ariel wspominał że wpadnie
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 04 January 2015 - 09:50
czy jest już lista firm, które będzie można testować?
mam do pokonania ponad 800 km i z tego co czytam to słabo to wygląda.
Napisano 04 January 2015 - 11:13
Napisano 04 January 2015 - 11:41
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 04 January 2015 - 13:22
Napisano 04 January 2015 - 19:13
Z dodatków szkolenia techniczne przeprowadzi 2 super instruktorów z lokalnej szkółki
radek zapomniał o Capicie, czekamy wciąż na potwierdzenia od Rossignola, SP, oraz Coolsportu który chciałby przyjechać z butami 32 do testów ale nie wiadomo czy zdążą dostać zestaw testowy.
No niestety Marek S zdecydował się jak i Morgan i Jamer na własne testy w te dni w 3 różnych częściach gór, ale nam tu nic do tego to ich decyzja przecież nikogo nie zmuszamy.
K2, Lobster, Pathron/Raven, Nitro, nie dadzą rady
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 04 January 2015 - 19:23
Mam chęć sprawdzić jednego Never Summera ale chyba nie będzie mi dane.
Napisano 04 January 2015 - 19:26
aDECHAde.com Team
Napisano 04 January 2015 - 19:43
Tak wiec Jestesmy na Wierchomli Z Arem, Retro, Małym i Kaspim. Jest śmieżyca ale i bez tego warunki sa za***iste. Za szalasem na wysokosci naszego miasteczka stoi juz skocznia i pnaeumatyczna poducha Co do wystawcow To bedziecie mieli okazje jako jedni z pierwszych przetestowac desiwa Polskiej firmy Nobile, ktora swego czasu produkowala deski dla burtona Bedzie oczywiscie Burton. Ride, endeavor, stepchild, Airhole to tak na szybko co na stoku pamietam dopisze potem co jeszcze Narazie idziemy jezdzic Co do szkolen z Arielem to na dzien dzisiejszy nic o tym nie wiem Na pewno bedzie klasyka i carving - ten ostatnieprowadzony przez Abraxa Obok jest palenisko przy szalasie gdzie mozna upiec sobie kielbache wiec trzeba sie zaopatrzyc Pzdr JW Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pane, my tu z Bielska na Nobilkach to już 10 lat temu śmigali
Ogólnie cieszę się że wrócili do klasycznej nazwy dezaktywując Contracta. Ciekawe czy będą też narty FS i FR z Nobile.
Odnośnie robienia w tym samym terminie testów w innych miejscówkach , świadczy o tym że internety wszystko przyjmą. Każdy pisze że jego dechy ohh ahhh itp. Szkoda że tego nie sprawdzimy i nie skonfrontujemy. Chwała że udało się zorganizować tylu wystawców ilu będzie, a im chwała za to że się wystawią.
Napisano 04 January 2015 - 19:50
Ci co się najbardziej żrą będą daleko od siebie
Napisano 04 January 2015 - 19:55
radek zapomniał o Capicie, czekamy wciąż na potwierdzenia od Rossignola, SP, oraz Coolsportu który chciałby przyjechać z butami 32 do testów ale nie wiadomo czy zdążą dostać zestaw testowy.
a Capity to czasem nie mają chłopaki z Ride? tak pamiętam było w Krynicy na TDv3.
jaram się bo mają kilka ciekawych deseczek a dawno nie było okazji.
Napisano 04 January 2015 - 20:00
Chwała że udało się zorganizować tylu wystawców ilu będzie, a im chwała za to że się wystawią.
I tu masz rację. Bo nas tam będzie sporo i atmosfera jest super.
Napisano 04 January 2015 - 20:10
Napisano 04 January 2015 - 20:17
No właśnie liczyłem, ze po tak zażartej walce na posty, odbędzie się jakieś porównanie w realu sprzętu ich możliwości itd.
A tu widać, że najlepiej pisać o sprzęcie na forum nie na śniegu. Termin jest znany od bardzo dawna, część firm się zapowiadało i przed sama imprezą rezygnują, robiąc ludzi w jajo. Urlop zaplanowany, kwatera też, 10h drogi jakoś ustawione
Ale dzięki organizatora za to co im się udało zorganizować. Brawo
Na całe szczęście TD to przede wszystkim ludzie!!!!
- Marcin07, Maluuutka, piter i 2 innych osób lubią to
Napisano 04 January 2015 - 20:36
JaMMiQ, Capite ma skateshop z Poznania, Ride kto inny (nigdy nie pamiętam nazwy) ale też z Poznania (razem z pro tec'iem i morrow'em)
Napisano 04 January 2015 - 21:31
I tu masz rację. Bo nas tam będzie sporo i atmosfera jest super.
Ciesze sie że nie tylko ja zauważyłem w innym wątku stwierdzenie że musi być w tym czasie w innym miejscu dla swoich klientów..lub jak pisze mi inny że musi wtedy zrobić szkolenie.....
Dla mnie osobiście to jest ......- narazie powstrzymam sie od nazwania tego wprost.
Jak widać ludzie z naszego forum dla których i przez których jest organizowana ta impreza nie są wystarczająco ważnymi klientami.
Takie zachowanie pozostawiam Waszej ocenie.
Dla mnie Ci panowie stracili wszelką wiarygodność.
Ważne jest to że będzie festiwal za***istych desiw na miejscu
Mamy też dla Was kilka niespodzianek
Pierwsza to odbywający sie właśnie konkurs na fejsie - którego główną nagrodą jest .... karnet na całe trzy dni imprezy
oczywiście za free !!!
https://www.facebook...?type=1
pzdr
JW
- Marcin07 i RiKi iTak XVI lubią to
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 04 January 2015 - 21:54
Nadszedł ten moment... Będę miał ze sobą 3 DEMO DUALe. 163, 168, 175 Jeśli kto zapragnie, będzie mógł spróbować jak to jeździ. Inna sprawa, że nie będę miał stoiska, ni drugiej do pomocy przy desiwach osoby. Więc jeśli chcesz skosztować jak ten zacny sprzęt jedzie, napisz me mejla. Najlepiej wklikując przez moją stronkę. Możemy się umówić, że desiwa dostępne są w sobotę od rana do wieczora a i pewnie w piątek i niedzielę jeśli chęć takowa będzie
Napisano 04 January 2015 - 22:05
Nie mam kompleksów - mam za***iste deski - przynajmniej będziecie się mogli o tym przekonać - nie boję się bezpośrednich porównań - przy takich moje deski zawsze wypadały bardzo dobrze
W takim wypadku zabieram więcej testowek
PS Janciu - szkoda że się nie założyliśmy.
- kortek, kielon, Ines i 2 innych osób lubią to
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Również z tagiem Testdrive, adechade, zloty, spotkania, snowboard, wierchomla, testy, burton, raven, endeavor
Nasze aDECHAde →
aDECHAde Test Drive →
Test Drive vol.5 →
Edit Z Testdrivu - Zapowiedź :dNapisany przez Jancio Wodnik , 21 Jan 2015 testdrive, adechade.com i 2 więcej |
|
|
||
Inne →
Chat room →
Kasprowy Wierch Już Nie Będzie PolskiNapisany przez Jancio Wodnik , 20 Jan 2015 Kasprowy wierch, PKL i 4 więcej |
|
|
||
Giełda →
Kupię →
Burton T6 162 2007/2008 Lub NowszyNapisany przez Jancio Wodnik , 13 Jan 2015 burton, T6, 162, 2007/2008 |
|
|
||
Nasze aDECHAde →
Zloty i spotkania →
Kaunertal 8-15 Listopada 2014 - Rozpoczęcie SezonuNapisany przez Jancio Wodnik , 26 Oct 2014 adechade, adechade.com, kaunertal i 3 więcej |
|
|
||
Sprzęt →
Akcesoria i gadżety przydatne na stoku →
Nieparujące Gogle Prosto Z UsaNapisany przez Jancio Wodnik , 10 Sep 2014 nieparujące gogle, abom, adechade i 1 więcej |
|
|