Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jak Namówić Żone/dziewczyne Do Jazdy Na "desce"?

168 odpowiedzi w tym temacie

#61 retro

retro

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1446 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 30 October 2013 - 23:11

No to ja powtórzę. "A po co ? " :)

#62 amok

amok

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 192 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu

Napisano 30 October 2013 - 23:45

po to żeby zobaczyła ,że jazda na desce to coś pięknego, większa "frajda" ,spróbowała czegoś innego ;)

niGdy nie mów niGdy !

#63 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 31 October 2013 - 00:02

po to żeby zobaczyła ,że jazda na desce to coś pięknego, większa "frajda" ,spróbowała czegoś innego ;)

ty sie ciesz ze wychodzi z Tobą na śnieg a nie jeszcze wymagasz żeby na desce jeździła :)

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#64 Snp

Snp

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 570 postów

Napisano 31 October 2013 - 00:03

Ja tam nie mam pojecia jak przekonac druga polowe do dechy :( Ona tylko ciagle w kolko cross i cross bloto chopki itp. A na TD to tylko chlansko z laskami a na stok to nawet nie zajrzala ani razu :( Oj ja biedny :( Pomijam lansowanie sie w kolorkach i zero skilla (jak ja oczywiscie pelen PRO !) - toz to wstyd przeca .. :(

Użytkownik Snp edytował ten post 31 October 2013 - 00:05

#65 Majkel_lib

Majkel_lib

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 56 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor międzynarodowy ISIA

Napisano 31 October 2013 - 00:15

nie widzę sensu namawiać kogoś na siłę do jazdy na desce... jak wykaże chęć- za***iście! jak nie- odpuścić.
jak jeździ na nartach- też świetnie! spędza czas na stoku i to jest najważniejsze! ;)

któraś z dziewczyn napisała "mój facet będzie MUSIAŁ jeździć na desce"- też ciekawe podejście... :huh:

#66 Maluuutka

Maluuutka

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 521 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 31 October 2013 - 00:25

Moja jeździła całe życie na nartach, w tym roku napomknąłem, że może by spróbowała na desce... i tak się zajawiła, że teraz jeździ tylko na niej
ale panowie mają rację- jeżeli ma się nie zrazić i złapać bakcyla to najprościej [i najbezpieczniej dla Ciebie] jak jej weźmiesz przystojnego instruktora na 2-3h, ona złapie podstawy, będzie grzecznie słuchać a nie wściekać się na Ciebie, że źle tłumaczysz

Gorzej jak ten instruktor jej wpadnie w oko :)

he he a ja szukam już takiej jeżdżącej albo z zajawką co by pominąć wasze problemy

narazie mi nie wychodzi... :ashamed:

Kortas ty najpierw przypakuj :lolbounce:

kurde, jeżdżę na desce, potrafię przykręcić wiązania i ustawić kablówkę, kibicuję na meczach piłki ręcznej, nożnej i siatkowej, lubię boks i wycieczki rowerowe, a jeszcze nikt mi za to nie dał medalu, WTF?! :wallie:
a tak całkiem na serio: niektórym pomaga wjazd na ambicję, ale IMO jeśli ktoś nie ma tego "we krwi", to nic nie da przekonywanie i namawianie - dotyczy to zarówno kobiet jak i mężczyzn

Adechadowa kobieta :))

Ciuuu te! Wychodzi na to, że też jestem żoną idealną... nie dość, że wprowadziłam w związku snb zajawę, szpachluję, szlifuję, maluję - kartongips pełny serwis to i jeszcze sama namawiałam chłopa do kupna konsoli...

(tak nieskromnie, ale skromni w tych czasach nic nie mają z życia ;)

p.s. to ja czekam na dole, jestem szybsza!

Bravo adechadowa kobieta

Mój facet będzie tez musiał jeździć na desce

Mówicie, że kobiety jeźdzące na desce sa zajete oto jedna wolna :)

:huh:?? ... z taką motywacją niech lepiej zostanie w domu, upiecze coś dobrego i czeka stęskniona na swojego bohatera.
sorrki @werona foto, ale się nie podpisuję....odcinam się nawet

Rozwaliłeś system hahahhaa

dla mnie to nawet trofea, zacne zakypy ciuchowe nie cieszą mnie tak bardzo jak te na deskę

wiecie co, mój luby ma jedna kurtke z lidla i jest naprawde za**bista, wytrzymala wiecej niz moja szmatka Ride, ktora sie przetarła na szwie od noszenia deski...

jak sie ma wybor: jezdzic i wygladac zwyczajnie albo jezdzic i byc glamour to wierz mi, kazda babka wybierze opcje nr 2, no i dzieki takim wyborom, Panowie, z pewnoscia i Wam milej sie jezdzi majac na czym oko zawiesic (z wyjatkiem FR na jakims Kaukazie;)

Odzież z lidla faktycznie jest bardzo dobra :) Respi od 4 listopada będa damskie i męskie rzeczy :) Wybieram się po druga kurtkę :))

Ja tam nie mam pojecia jak przekonac druga polowe do dechy :( Ona tylko ciagle w kolko cross i cross bloto chopki itp. A na TD to tylko chlansko z laskami a na stok to nawet nie zajrzala ani razu :( Oj ja biedny :( Pomijam lansowanie sie w kolorkach i zero skilla (jak ja oczywiscie pelen PRO !) - toz to wstyd przeca .. :(

Chyba masz drugą dziewczynę :D Bo ja na TD jeździłam 13 dzień pod rząd,jeźdzę szybciej od Ciebie ( I to Cię tomus boli hehe ), deskę kupiłam patrząc na parametry, a crossa i tak kupimy na wiosnę :) Będę po błocie jeździć i chopach takk to jest to co po sezonie zimowym robić będę :)

Użytkownik Maluuutka edytował ten post 31 October 2013 - 00:35

Jestem tego pewny , w głębi duszy o tym wiem , że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się

#67 Snp

Snp

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 570 postów

Napisano 31 October 2013 - 00:34

Czy ja pania znam :D ?

#68 Maluuutka

Maluuutka

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 521 postów

Napisano 31 October 2013 - 00:36

Nie bądź taki mądry bo będę sama sobie po stoku jeździć :D
Jestem tego pewny , w głębi duszy o tym wiem , że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się

#69 Ines

Ines

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 230 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 31 October 2013 - 08:05

SNP uważaj stary co piszesz, bo tu wielu amatorów takich dziewczyn z zajawką jak Maluuutka :terefere:
aha, Leeloo to dziewczyna (BTW zgadzam się z tobą co do lansu na stoku)
I've got the snowboard under my feet, I can fly so high, I can fall so deep...

#70 Respie

Respie

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 394 postów

Napisano 31 October 2013 - 08:25

Gorzej jak ten instruktor jej wpadnie w oko :)

Kortas ty najpierw przypakuj :lolbounce:

Adechadowa kobieta :))

Bravo adechadowa kobieta

Mówicie, że kobiety jeźdzące na desce sa zajete oto jedna wolna :)

Rozwaliłeś system hahahhaa

Odzież z lidla faktycznie jest bardzo dobra :) Respi od 4 listopada będa damskie i męskie rzeczy :) Wybieram się po druga kurtkę :))

Chyba masz drugą dziewczynę :D Bo ja na TD jeździłam 13 dzień pod rząd,jeźdzę szybciej od Ciebie ( I to Cię tomus boli hehe ), deskę kupiłam patrząc na parametry, a crossa i tak kupimy na wiosnę :) Będę po błocie jeździć i chopach takk to jest to co po sezonie zimowym robić będę :)

Czy ja pania znam :D ?

Nie bądź taki mądry bo będę sama sobie po stoku jeździć :D

Ejejej spokojnie, nie chcemy na forum rozwodu ;) Wszystko da się pogodzić, Pati, najwyżej T z P se pójdą na piwko, a my się trochę polansujemy w Beskidzie ;)
тише едешь - дальше будешь!

#71 Maluuutka

Maluuutka

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 521 postów

Napisano 31 October 2013 - 10:06

Ines nie wiedziałam, że to dziewczyna to dlatego jej odpowiedź mnie rozbawiła "(...)lepiej zostanie w domu, upiecze coś dobrego i czeka stęskniona na swojego bohatera.." :lolbounce:
Respie tak wyślemy ich niech odpoczywają a my będziemy katować sezon :laugh: a jak nas zdenerwują to chłopaków z forum zabierzemy :jupi2:

#72 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 31 October 2013 - 10:09

te malutka, rzeźba już jest! teraz musze masy nabrać :D

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#73 weronafoto

weronafoto

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 18 postów

Napisano 31 October 2013 - 10:34

no to na TD5 robimy pokaz mody :D
ja się zgadzam z weronafoto, kolorowe ciuszki, fajne desiwo, i wylansowanie się na stoku może działać, i działa motywująco ;)

Nie jestem facetem, nie myśle jak Wy, ale chyba lubicie popatrzeć na dziewczyny, nie? :laugh:
A ten pokaz mody snow byłby pewnie ciekawszy niż te "normalne", bynajmniej wieszaki by nie chodziły tylko wysportowane, konkretne kobietki!

dla mnie to nawet trofea, zacne zakypy ciuchowe nie cieszą mnie tak bardzo jak te na deskę

A widzisz, niektóre lubią poszaleć na zakupach :) Ja akurat tak mam że przez 8 miesięcy - zakupy codziennych ciuchów, a przez 4 miechy -> szaleństwo zakupów snow :ok:

no to ja zadam inne lecz podobne pytanie jak przekabacić dziewczynę z nart na deskę :ashamed: ?

Ciesz sie że w ogóle chce z Tobą jeździć na śniegu! Masz towarzysza zimy,nie marudzi na zimno, śmiga pewnie zacnie i do tego masz z kim jeździć na zimowe wyjazdy :mrgreen:
Nie mąć w głowach innym którzy mają problem nie jak przekabacić, tylko KOGO! :cry:

Użytkownik weronafoto edytował ten post 31 October 2013 - 10:35

#74 praxx

praxx

loża szyderców #1

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2745 postów

Napisano 31 October 2013 - 10:59

A widzisz, niektóre lubią poszaleć na zakupach :) Ja akurat tak mam że przez 8 miesięcy - zakupy codziennych ciuchów, a przez 4 miechy -> szaleństwo zakupów snow :ok:

a później się dziwią, że faceta nie można znaleźć... :bag:
skręcamy w stronę białorusi... :ban: nie karmię trolla...

#75 weronafoto

weronafoto

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 18 postów

Napisano 31 October 2013 - 11:02

a później się dziwią, że faceta nie można znaleźć... :bag:

Dlaczego? Co ma facet do zakupów? Przecież kobiety nie spędzają całych dni w centrach handlowych :D -> bynajmniej ja tego nie robie, choć nie wiem jak to z innymi ..

#76 Bodek

Bodek

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 201 postów

Napisano 31 October 2013 - 13:48

Mi nieudało się żony namówić na deskę/narty :cry: ale powiedziała jak chcę jeździć w góry to mogę tylko z dziećmi więc będę jeździł z dziećmi :-D . Nic na siłę to ma sprawiać fun obojgu a dzieciaki zadowolone z wyjazdów. Praxx mam nadzieję, że znajdziesz wolny termin i czas w swoim kalendarzu na kilka lekcji.

#77 mike

mike

Pro snołborder

• ModTeam
  • 2144 postów

Napisano 31 October 2013 - 13:58

ja namawiać nie musiałem... a 3 baby w domu jakby nie patrzeć... ale ja to podobno terrorysta jestem... :bag:
no board no fun!

#78 Ines

Ines

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 230 postów

Napisano 31 October 2013 - 14:05

eeee tam terrorysta - po prostu geny po tacie, tak samo jak u Jancia:)
mam nadzieję, że mój 5-latek też złapie zajawkę (w tym roku zaczynamy z nartami)...

Praxx co ty masz z tą torbą? :rolleyes: co post to :bag:
I've got the snowboard under my feet, I can fly so high, I can fall so deep...

#79 mike

mike

Pro snołborder

• ModTeam
  • 2144 postów

Napisano 31 October 2013 - 14:06

Praxx co ty masz z tą torbą? :rolleyes: co post to :bag:

wrodzona nieśmiałość... szczególnie do kobiet... O0
  • Ines lubi to
no board no fun!

#80 Respie

Respie

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 394 postów

Napisano 31 October 2013 - 14:07

Ines nie wiedziałam, że to dziewczyna to dlatego jej odpowiedź mnie rozbawiła "(...)lepiej zostanie w domu, upiecze coś dobrego i czeka stęskniona na swojego bohatera.." :lolbounce:
Respie tak wyślemy ich niech odpoczywają a my będziemy katować sezon :laugh: a jak nas zdenerwują to chłopaków z forum zabierzemy :jupi2:

No pewnie, a co! Mój facet nigdy nic nie musi, ale też nie jest tak, że jak on nie chce to ja siedzę w domu! ;)

Nie jestem facetem, nie myśle jak Wy, ale chyba lubicie popatrzeć na dziewczyny, nie? :laugh:
A ten pokaz mody snow byłby pewnie ciekawszy niż te "normalne", bynajmniej wieszaki by nie chodziły tylko wysportowane, konkretne kobietki!

Ciesz sie że w ogóle chce z Tobą jeździć na śniegu! Masz towarzysza zimy,nie marudzi na zimno, śmiga pewnie zacnie i do tego masz z kim jeździć na zimowe wyjazdy :mrgreen:
Nie mąć w głowach innym którzy mają problem nie jak przekabacić, tylko KOGO! :cry:

Chyba moja literówka namieszała, bo chciałam napisać "żadne", a nie "zacne" - także wiesz, w tym zakresie mamy zgodność = 8 miesięcy: szmatki, ciuszki, torebeczki, apaszki, a przez kolejne 4: kurteczki, polarki, spodenki, gogelki ;)

Dlaczego? Co ma facet do zakupów? Przecież kobiety nie spędzają całych dni w centrach handlowych :D -> bynajmniej ja tego nie robie, choć nie wiem jak to z innymi ..

Całych dni nie, ale pół dzisiaj i pół jutro, czemu nie? ;)
тише едешь - дальше будешь!