@Fabien, jestem z "Wąs squadu" od @md.sign i na bank planuje wyjazd do Hinter w październiku na powtórkę z zeszłego roku, odpada mi termin 12 do 15, reszta decyduje snowforecast ale jakoś będę to naciągał na 18/19 do 22.10:), z naszego wąs squadu jedzie na 100 tomaszek i może łebski, @md.dign jak widać cały czas na zwolnieniu. Daj znać to może razem coś ogarniemy..... . Listopad czekam jeszcze na @md.sign, ale bez niego pewnie to będzie S4L (jeszcze się tam nie odezwałem) czyli Kaunertal 9-16 list 2013
Hase, mnie odpada weekend 25-27.10, musze byc w Polsce. Pozostałe terminy pasują ale...
Bierzemy pod uwage opcje 4 dniowa jak rok temu, tz. wyjazd z Polski okolo godz.15-16, na miejscu jakos w nocy, 4dni jazdy(moze byc karnet 3,5 - pierwszy dzien od 11,30, na rozgrzewke w sam raz), ostatniego dnia powrot popoludniu. Tak wiec korzystajac z weekendu mozemy pyknac sroda-niedziela lub piatek-wtorek.
W pażdzierniku jak co roku zmieniają się ceny skipassów z letnich na zimowe. Dokladnie w piątek 11.10.
Roznica w cenie to 28euro za 3,5 dniowy karnet(120 vs 148euro).
Co ciekawsze, kupujac skipass od czwartku 10.10 to niedzieli dostaniemy ceny letnie na caly okres.
Dlatego jesli pogoda bylaby ok, to bylby chyba najlepszy termin.
Weekend wczesniej tj. 4-6.10 jesli otwarcie betterparku, tak wiec beda jakies imprezy i duze centrum testowe.
Minusem bedzie zwiekszona ilosc ludzi i ciasno w parku.
Macie jakies obczajone noclegi? Ja glownie kisze w Juns, okolo 4km od gondoli, ostatnio 17euro za noc/osobe z calymi kosztami(sprzatanie, taxa klimatyczna).
Tyrolski klasyk, czyli dwie sypialnie i livingroom na 4 osoby.
Odnosnie Kauner w listopadzie ze S4L, proponuje odezwac sie do Siwego jak najwczesniej, bo sporo miejsc jest juz wykupionych, a ekipke macie wieksza.
Użytkownik Fabien edytował ten post 15 September 2013 - 20:41