No, za jakieś 2 dni jak przyjdą buty się przekonamy
Est
Napisano 12 December 2016 - 12:08
Napisano 13 December 2016 - 19:08
nieźle... ale w mniejszym by było "bardzo dobrze", a nie "nieźle"... chyba...
Napisano 13 December 2016 - 20:10
Nie wiem czy chcę płacić 800 zł za upgreade z nieźle na dobrze. Pojeździmy - zobaczymy.
Napisano 06 February 2017 - 13:20
A jak jest z wytrzymałością wiązań z systemem reflex zamocowanych do szyny? są 2 śruby na 1 wiązanie przykręcone wąsko (w porównaniu do EST). Rozumiem, że ma się giąć, ale będą się bardziej gięły niż w przypadku EST(ze względu na szerzej rozłożone śruby mocujące), przynajmniej zewnętrzne części wiązania. Jaka jest szansa na urwanie takiego wiązania przy osobie z wagą 100kg?
Napisano 06 February 2017 - 13:30
Jaka jest szansa na urwanie takiego wiązania przy osobie z wagą 100kg?
Zawsze jest takaś szansa.
Wywanie ? - będzie trudno
Złamanie dysku ? - wymienisz dysk
Złamanie podstawy wiązania ? - masz dożywotnią gwarancję od Burka
patrz poniżej na mój ulubiony cytat DL
Napisano 06 February 2017 - 14:13
Zawsze jest takaś szansa.
Wywanie ? - będzie trudno
Złamanie dysku ? - wymienisz dysk
Złamanie podstawy wiązania ? - masz dożywotnią gwarancję od Burka
patrz poniżej na mój ulubiony cytat DL
W sumie racja
Napisano 07 February 2017 - 20:15
A jak jest z wytrzymałością wiązań z systemem reflex zamocowanych do szyny? są 2 śruby na 1 wiązanie przykręcone wąsko (w porównaniu do EST). Rozumiem, że ma się giąć, ale będą się bardziej gięły niż w przypadku EST(ze względu na szerzej rozłożone śruby mocujące), przynajmniej zewnętrzne części wiązania. Jaka jest szansa na urwanie takiego wiązania przy osobie z wagą 100kg?
Ja jeżdżę na zestawie szyna est+ reflex i nie było problemów, a ważę za dużo jak na swój zestaw A reflex będzie się giął inaczej niż est, dużo mniej bo masz lokalnie jednak usztywnioną deskę połączeniem dysk-szyna.
Użytkownik Konrad edytował ten post 07 February 2017 - 20:18