powinniście chodzić z identyfikatorami na plecach.... znowu połowy nie poznałem
Ja podobnie, może poznałem 15% ludzi. Za rok trzeba zwiększyć efektywność
Napisano 17 January 2017 - 09:43
Ja podobnie, może poznałem 15% ludzi. Za rok trzeba zwiększyć efektywność
"The hardest part about learning anything physical is starting without already knowing what it feels like to do it right!"
Napisano 17 January 2017 - 09:48
Ja mam na kasku nicka z forum. Kto widział ten widział. A kto nie widział. Trudno / Świetnie.
Mała naklejka Adechade na kasku i nick ostatnio pozwolił mi się odnaleść z Kielonem na BSA w Szczyrku.
Pozdro dla Kielona
Użytkownik ProDish edytował ten post 17 January 2017 - 09:49
Napisano 17 January 2017 - 10:14
Ja mam na kasku nicka z forum.
ja też tak miałem... kiedyś... ale mam innego orzeszka teraz i już nie mam...
Napisano 17 January 2017 - 10:25
Napisano 17 January 2017 - 10:43
Nie ma co się afiszować, w życiu konieczny jest element zaskoczenia
Jak nie w tym, to za rok, dwa dziesięć...
p.s. Albo po prostu za mało piłem...jako designated driver
Użytkownik mloskot edytował ten post 17 January 2017 - 10:45
"The hardest part about learning anything physical is starting without already knowing what it feels like to do it right!"
Napisano 17 January 2017 - 16:56
Dzięki wszystkim za 3 dni dobrej zabawy Ten wyjazd był tak samo pozytywny (a może bardziej?) jak mój pierwszy td dwa lata temu. Ta część mojej ekipy, która nie dojechała serio ma czego żałować DJ - dzięki za Nirvanę, nie spodziewałam się jej!
Jeśli chodzi o ksywy na kaskach i innych to w moim przypadku średnio ma jakieś znaczenie, bo jedyne wątki w jakich się obracam to właśnie związane z test drivem, więc i tak Was nie znam za bardzo po nickach, sorry a z drugiej strony, mnie łatwo skojarzyć jako Artemis, Pierwszą Tego Imienia, Zrodzoną w Zamieci Śnieżnej, Niereformowalną, Córkę Dziadka Mroza, Nieustająco Pierwszą i Jedyną Twardzielkę Test Drivu po desce i stylu jazdy więc pewnie wielu z Was gdzieś tam mnie na stoku wyhaczyło i wiedziało, że ja to ja.
JEDNAKŻE myślę, że niezłym pomysłem byłoby stworzenie koszulek z nickami, łatwo można by się wtedy porozpoznawać na after party
Napisano 17 January 2017 - 17:25
DJ - dzięki za Nirvanę, nie spodziewałam się jej!
Ja też się nie spodziewałem a tu proszę. Jedyny kawałek do którego "zatańczyłem".
Jedyną Twardzielkę Test Drivu po desce i stylu jazdy więc pewnie wielu z Was gdzieś tam mnie na stoku wyhaczyło i wiedziało, że ja to ja.
yyyy, a to była jakś dziewczyna na twardej desce ?
Napisano 17 January 2017 - 18:02
yyyy, a to była jakś dziewczyna na twardej desce ?
Ej no teraz to mi się przykro zrobiło to, że mam małe cycki nie znaczy, że nie jestem dziewczyną!
Napisano 17 January 2017 - 18:19
Oj tam oj tam, z krzesła nawet duże cycki trudniej zauważyć niż twardą deskę (zwłaszcza jak się ma -4 dioptrie jak ja ). Widziałem Barta i Michaela i może jeszcze ze 2 gości na twardym sprzęcie. Ale dziewczyny sobie nie przypominam. Ale skoro oboje tańczyliśmy do Nirwany to wierzę że tam byłaś
Niech Ci nie będzie przykro bo teraz mnie jest przykro
Napisano 17 January 2017 - 18:22
@Artemis Widziałem na stoku, chyba, cały przyodziewek czarny/ciemny?
Napisano 17 January 2017 - 18:25
Ej no teraz to mi się przykro zrobiło to, że mam małe cycki nie znaczy, że nie jestem dziewczyną!
wybacz... żeby kontynuować ten wątek musisz pokazać cycki, kolektywnie stwierdzimy czy są małe.... i potem przejdziemy do dalszej dyskusji
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 17 January 2017 - 18:30
Widziałem Barta i Michaela i może jeszcze ze 2 gości na twardym sprzęcie.
pewnie jednym z tych gości byłam ja
@Artemis Widziałem na stoku, chyba, cały przyodziewek czarny/ciemny?
dokładnie tak!
wybacz... żeby kontynuować ten wątek musisz pokazać cycki, kolektywnie stwierdzimy czy są małe.... i potem przejdziemy do dalszej dyskusji
cholera no, pokazałabym ale mój mężczyzna ma tu konto i nie byłby zachwycony Zróbcie przyszły td w marcu to będzie bikini carving!
Napisano 17 January 2017 - 18:40
Napisano 17 January 2017 - 18:41
więc i tak Was nie znam za bardzo po nickach, sorry
teraz to mi jest przykro...
nie bardzo zaglądałem na twój biust (jakoś tak się zdarzyło wyjątkowo) i nie wiem jaki jest, ale jesteś 100% laską... nawet w tych plastkowych gnojoskokach...
Napisano 17 January 2017 - 18:49
Tylko na białym ( i ciemnym) Chairmanie. Ale Barta poznaję "z twarzy". Z tym twardym sprzętem u niego to przejęzyczenie.Ale Bartek nie jeździł na twardym sprzęcie...
teraz to mi jest przykro...
nie bardzo zaglądałem na twój biust...
Użytkownik retro edytował ten post 17 January 2017 - 18:53
Napisano 17 January 2017 - 19:00
SzymSzym - myślałam, że się kumplujemy a Ty mi proponujesz pójście na pewną śmierć!? btw, na BSA często rozstawiają slalom, trzeba będzie kupić ochraniacze i spróbować
Praxx - Ciebie to akurat poznałam gdzie indziej niż na forum, zresztą, nawet gdybyś w ogóle nie miał nicku to i tak większość by Cię znała zachwyciłeś mnie "gnojoskokami" pytanie kiedy zrozumiesz, że jeździ się w butach a nie kapciach?
Napisano 17 January 2017 - 19:05
pytanie kiedy zrozumiesz, że jeździ się w butach a nie kapciach?
jeździ się nawet boso... ale w ostrogach...
Napisano 17 January 2017 - 19:24
Ja dopiero za rok.. juz nie moge sie doczekac
Napisano 17 January 2017 - 19:43
SzymSzym - myślałam, że się kumplujemy a Ty mi proponujesz pójście na pewną śmierć!? btw, na BSA często rozstawiają slalom, trzeba będzie kupić ochraniacze i spróbować