A ja zwracam uwagę na profesjonalzm ludzi tworzących tą imprezę
ludzie tworzący tę imprezę, to przede wszystkim jej uczestnicy... bez nich by jej nie było...
Napisano 10 January 2017 - 12:53
A ja zwracam uwagę na profesjonalzm ludzi tworzących tą imprezę
ludzie tworzący tę imprezę, to przede wszystkim jej uczestnicy... bez nich by jej nie było...
Napisano 10 January 2017 - 13:29
Macie jakiś problem z serwerem ? Zarejestrowałem się ale nic nie dostałem na maila...
Napisano 10 January 2017 - 13:38
i tego się najbardziej obawiam
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 10 January 2017 - 13:42
Macie jakiś problem z serwerem ? Zarejestrowałem się ale nic nie dostałem na maila...
wiele osób nie dostało, więc chyba się nie ma czym przejmować
będzie dobrze, chyba....
Napisano 10 January 2017 - 14:10
ja również nie dostałem potwierdzenia na maila..
Napisano 10 January 2017 - 16:16
weź przykład ze mnie... ja nie piję...
Napisano 10 January 2017 - 18:16
Jakoś cisza z oficjalną informacją kto się bedzie wystawiał.
Ale jak by co w okolicy jest alternatywna imprezka
Czy przypadkiem nie organizował konkurencja imprezę z kilkoma dystrybutorami zeszłym roku? Cos takiego pamietam. Ciekawe dlaczego w tym roku nie zrobil to samo. Slyszlalem ze złośliwość mozna ciagnac w nieskonczonosc.
Napisano 10 January 2017 - 19:33
@michael - mrgn i złośliwość..? w życiu warszawy... złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych...
Napisano 10 January 2017 - 19:57
weź przykład ze mnie... ja nie piję...
Praxx zapomniałeś dodać ze nie pijesz, ale w małych ilościach
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 10 January 2017 - 20:00
detale... kto by zwracał uwagę...
Napisano 10 January 2017 - 20:22
@michael - mrgn i złośliwość..? w życiu warszawy... złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych...
hah! i mowi to najbardziej zlosliwy czlowiek na forum!
kazdy ma prawo organizowac co chce i kiedy ale dla mnie to niesmaczne i tylko dosypuje soli do rany.
Napisano 10 January 2017 - 21:18
hah! i mowi to najbardziej zlosliwy czlowiek na forum!
ależ michael... pochlebiasz mi...
Napisano 10 January 2017 - 22:10
oj ciężko byś się zdziwił...
Musisz mi kiedyś pokazać!
Wezmę grila na tę wyjątkową okazję.
Może się nawet czegoś nauczę
btw. do tego też są potrzebne buty z trakcją?
Zimno jest, na wygrzane nie ma co liczyć.
btw... pamiętasz jeszcze jak się tu zalogować..?
Nic a nic. Wogle.
Gdyby nie zdobycze technologii, nie pamiętałbym nawet że mam tu konto
Ale mam serniczek, więc i poczytać można coście już napsuli, a co dopiero w planach na 2017.
Napisano 10 January 2017 - 23:06
bierz bierz... i dużo wungla do tego gryla... bo to widowiska zawsze jest...
Napisano 11 January 2017 - 18:05
będzie ktoś już od czwartku (rano/wieczór) ?
Napisano 11 January 2017 - 18:57
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 11 January 2017 - 21:23
ja jestem już od wczoraj, fajny warun ale zimmo :\ na szczęście od jutra ma być już cieplej
Napisano 11 January 2017 - 22:05
zima to zimno... jutro szlachta zjeżdża to i górale grzać zaczynają... no i opady zamówione...
Napisano 11 January 2017 - 22:07
Napisano 12 January 2017 - 04:46