Tragedia, Samolot Z Polskimi Politykami Rozbił Sie Lecąc Do Katynia
Napisano 14 April 2010 - 01:17
"Nie przenoście nam kaczyńskich do Krakowa
chociaż tak lubicie wracać do symboli
bo się zaraz tutaj zjawią
butne miny święte słowa
i głupota która aż naprawdę boli........."
Dzizas................ ale to pasuje !!!!!! jakby pisane na te okazje............
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 14 April 2010 - 07:47
Napisano 14 April 2010 - 09:38
Ja nie widzę przeszkód żeby prezydentów chować na Wawelu.
Rozumiem że nie masz zatem nic przeciw temu żeby na Wawelu chować gen. Jaruzelskiego?
J
Napisano 14 April 2010 - 09:53
chyba 180?;p
u mnie sie mowi o 360 jak ci sie zycie dramatycznie zmienia;)
Co do miejsca pochowku ......dla mnie to jak jakis zart,jak pisalem straszna tragedia lacze sie w bolu z rodzinami itd,ale chowac prezydenta i jego malzonke na wawelu??czymze oni sobie na to zasluzyli??dla mnie wawel jest ostoja histori polskiego narodu,miejsce spoczynku prawdziwych bohaterow narodowych bojownikow o wolnosc i niepodleglosc naszego kraju nie wspominajac o krolach,i co nagle pach pilsudzki i malzenstwo kaczorow w 1 miejscu pochowane wow;/(nalezy rowniez dodac iz wiekszosc pochowanych tam wybitnych polakow spoczywa w samotnosci bez swoich malzonek etc)a co w takim razie z bylym prezydentem kaczorowskim??przezyl wojne przezyl zeslania,i co on bardziej zasluzyl na wawel niz ww para:

Kolejna sprawa czy wawel nalezy do rodziny kaczynskich,ta ich miniaturyzacja przechodzic zaczyna w maxymalizacje!!??po raz kolejny dziela a nie lacza polakow

Jakis czas temu slyszalem rowniez ze nie mam miejsc juz na wawelu a tu prosze wygospodarowali az 2
Napisano 14 April 2010 - 15:24
Kolejna sprawa czy wawel nalezy do rodziny kaczynskich
To jest właśnie idiotyczne tłumaczenie tej decyzji w mediach, że był wybór rodziny zmarłych. To jak moja rodzina zadecyduje, że chcą mnie na Wawelu pochować to też tam będę leżał?
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 14 April 2010 - 18:57
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 14 April 2010 - 19:51
tak Sav ja to zaproponuje ale pozwól że dopiero za dobrych paredziesiąt lat
Oki, trzymam za słowo

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 14 April 2010 - 19:54
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 15 April 2010 - 15:47
Napisano 15 April 2010 - 19:54

Dom wariatow. Jak zwykle...
Ktora, zawsze zla pragnac, zawsze czyni dobro."