zacznę od podziękowań
Dziekuje tym którzy Shrekowi i mi pomogli to zorganizować.
Dziękuje Filipowi z AT Events z którym rozszerzyliśmy formułę imprezy o zawody i koncert.
Dziękuję importerom za przyjazd i wystawienie się
Dziękuje włodarzom stoku Wierchomla za tak doskonałą współpracę przy organizacji nie spotykaną w innych ośrodkach w Polsce.
Dziękuje Michałowi Bartusiakowi - to co stworzył w snow parku było niewiarygodne !!!
Dziękuje Wam ze przyjechaliście i stworzyliście niezapomnianą atmosferę....
Kolejny TD za nami.... jak zwykle to pogoda rozdawała karty i w tym sezonie trafiliśmy niemal idealnie
Co do zarzutów Dabli nie będę sie w tej chwili odnosił bo w większości zrobił to Retro i celnie.
Osobiście spotkałem się z jednym atakiem osoby mocno niezadowolonej ze wszystkiego ale po stwierdzeniu że najpiękniejszym stokiem w Polsce dla niego jest Białka i ew zieleniec.... stwierdziłem że nie warto.... - takich ludzi nie zapraszam na nasze gówniane imprezy...
myśle że równie fantastyczne eventy spotka w klimatycznej białce....
Czasem ręce opadają kiedy ludzie są tak pazerni że wciąż im mało i są zdziwieni że skoro impreza jest za darmo, szkolenia za darmo... testy za darmo to dlaczego mają płacic za karnety..... - bo takią wiadomość też otrzymałem....
na szczęście to są jednostkowe sprawy a reszta potrafi docenić i spotkałem się osobiście z wieloma podziękowaniami na miejscu... smsami po imprezie za które dziękuje i wierzcie są dla mnie ważne
narazie dziekuje i do zobaczenia.... może jeszcze w marcu....
pzdr
JW
Hmm, w niedzielę jeździliśmy do 12.30 (chociaż rano, w deszczu, było słabo), później krótka przerwa na obiadek i zmianę ciuchów i śmiganie do 19.00...
Retro..... ale Ty jesteś nie do zajechania
pzdr JW