Testdrive Vol.5,20 2015 - Podejście Drugie :o) Wierchomla
Napisano 14 December 2014 - 19:12
Napisano 14 December 2014 - 19:26
Z wiązań może my będziemy mieli sample czegoś nowego na rynku (ale to już było )
Wiązania robione w tej samej fabryce co Union i Burek. Nowa marka. Bardzo jestem ciekaw - prototypy powinienem mieć przed świętami
Bardzo chetnie sie wpisze na proby Przy okazji zglaszam chec na probowanie Flux'y DL lub DM ale to chyba malo prawdopodnie
Użytkownik michael edytował ten post 14 December 2014 - 19:28
Napisano 14 December 2014 - 19:56
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 14 December 2014 - 20:57
Napisano 14 December 2014 - 21:09
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 14 December 2014 - 21:19
Napisano 14 December 2014 - 21:20
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 16 December 2014 - 17:23
Czy calkiem nowe osoby na forum sa mile widziane na TD vol.5? Czy moze jednak nie koniecznie ? Gdyz pewnie znajac moje ukochane miasto nikt sie stad nie wybiera i przyjdzie mi jechac solo, wiec stad to pytanie
Użytkownik Magikk90 edytował ten post 16 December 2014 - 17:24
- yeti lubi to
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 16 December 2014 - 17:28
Jedziesz, nikogo nie znasz, wracasz z mnóstwem nowych znajomych i zostajesz na forum na wieki.
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 16 December 2014 - 17:48
Rzuc temat moze akurat ktos z Twoich okolic A dlaczego mialbys nie jechac ? Wstydzisz sie ? Jestes narciuchem ?Moze zapytam nie tu lub tu, mniejsza jak cos przeniescie
Czy calkiem nowe osoby na forum sa mile widziane na TD vol.5? Czy moze jednak nie koniecznie ? Gdyz pewnie znajac moje ukochane miasto nikt sie stad nie wybiera i przyjdzie mi jechac solo, wiec stad to pytanie
Użytkownik Snp edytował ten post 16 December 2014 - 17:48
- RiKi iTak XVI lubi to
Napisano 16 December 2014 - 17:52
Magik... od tego się zaczyna
Jedziesz, nikogo nie znasz, wracasz z mnóstwem nowych znajomych i zostajesz na forum na wieki.
Kortek powiem Ci kuszaca propozycja, jednakże jakby był ktos chetny z Poznania badz okolic to dawac znac, zawsze lepiej z kims niz samemu tluc sie tak daleko
Rzuc temat moze akurat ktos z Twoich okolic A dlaczego mialbys nie jechac ? Wstydzisz sie ? Jestes narciuchem ?
Snp, wstydze nie wstydze, jechałbym sam Nie narciuchem nie jestem, nawrocilem sie jakis czas temu w sumie dluzszy czas temu
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 16 December 2014 - 18:10
Napisano 16 December 2014 - 18:32
czyli, że coś jak woodstock, na pierwszy jechałam sama wróciłam ze znajomościami z całej Polski
przy obecnej aurze to i taplanie w błocie będzie
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 16 December 2014 - 18:41
Snp, wstydze nie wstydze, jechałbym sam Nie narciuchem nie jestem, nawrocilem sie jakis czas temu w sumie dluzszy czas temu
Wez narty , na pewno je w jakis sposob wykozystamy...
Napisano 16 December 2014 - 19:36
rozpalicie watrę na przykład...Wez narty , na pewno je w jakis sposob wykozystamy...
Napisano 16 December 2014 - 20:10
Wez narty , na pewno je w jakis sposob wykozystamy...
Juz je wykorzystalem, po pierwszym sezonie w ktorym przesiadlem sie na deche, spłoneły w piecu
Kortek powiem Ci kuszaca propozycja, jednakże jakby był ktos chetny z Poznania badz okolic to dawac znac, zawsze lepiej z kims niz samemu tluc sie tak daleko
@edit btw gdybym był narciuchem nie wyladowalbym na tym forum
Napisano 16 December 2014 - 20:13
jakby był ktos chetny z Poznania badz okolic to dawac znac, zawsze lepiej z kims niz samemu tluc sie tak daleko
jest parę osób z Poz... nic się nie martw...
Napisano 16 December 2014 - 20:23
jest parę osób z Poz... nic się nie martw...
No i witam odrazu milej
Napisano 16 December 2014 - 23:06
Niech no znajde fotki z Bialkowego TDWez narty , na pewno je w jakis sposob wykozystamy...
- RiKi iTak XVI lubi to
Napisano 17 December 2014 - 09:39
Niech no znajde fotki z Bialkowego TD
Co sie dzialo w Zielencu niech pozostanie w zielencu... a nie to nie to... wiec smialo !
Również z tagiem Testdrive, adechade, zloty, spotkania, snowboard, wierchomla, testy, burton, raven, endeavor
Nasze aDECHAde →
aDECHAde Test Drive →
Test Drive vol.5 →
Edit Z Testdrivu - Zapowiedź :dNapisany przez Jancio Wodnik , 21 Jan 2015 testdrive, adechade.com i 2 więcej |
|
|
||
Inne →
Chat room →
Kasprowy Wierch Już Nie Będzie PolskiNapisany przez Jancio Wodnik , 20 Jan 2015 Kasprowy wierch, PKL i 4 więcej |
|
|
||
Giełda →
Kupię →
Burton T6 162 2007/2008 Lub NowszyNapisany przez Jancio Wodnik , 13 Jan 2015 burton, T6, 162, 2007/2008 |
|
|
||
Nasze aDECHAde →
Zloty i spotkania →
Kaunertal 8-15 Listopada 2014 - Rozpoczęcie SezonuNapisany przez Jancio Wodnik , 26 Oct 2014 adechade, adechade.com, kaunertal i 3 więcej |
|
|
||
Sprzęt →
Akcesoria i gadżety przydatne na stoku →
Nieparujące Gogle Prosto Z UsaNapisany przez Jancio Wodnik , 10 Sep 2014 nieparujące gogle, abom, adechade i 1 więcej |
|
|