smarowanie
Napisano 05 January 2010 - 23:39
nie chcemy tego robic ale nie srajcie spamem w kazdym temacie, bo szczerze moowiac juz sie ludzie i slusznie skarza ze spam zalewa kazdy watek....
maciechat room i mozna tam pieprzyc lub deliberowac o czym chcecie nawet o odcieniach papieru toaletowego przed i po uzyciu.
ale trzymajmy jakotaka dyscypline i nie roobmy syfu na wlasnym podwoorku.
jest topic o smarowaniu dechy....... niech nim pozostanie
pzdr
JW
Napisano 06 January 2010 - 20:17
Panowie........
nie chcemy tego robic ale nie srajcie spamem w kazdym temacie, bo szczerze moowiac juz sie ludzie i slusznie skarza ze spam zalewa kazdy watek....
maciechat room i mozna tam pieprzyc lub deliberowac o czym chcecie nawet o odcieniach papieru toaletowego przed i po uzyciu.
ale trzymajmy jakotaka dyscypline i nie roobmy syfu na wlasnym podwoorku.
jest topic o smarowaniu dechy....... niech nim pozostanie
pzdr
JW
weź sie człowieku tak nie napinaj

a skoro już podbijasz do topic'u o smarowaniu to odpowiedz mi lepiej na pytanie zadane wcześniej:
mam kostke TOKO od 0 do -30 ale to jest taka do wcierania w ślizg... moge to wrzucić też na żelazko czy to jest tylko do wcierania na zimno??
peace
Napisano 07 January 2010 - 08:09
Napisano 07 January 2010 - 10:05
mialem kilka "pro" smaroow ale:
1.pier**le sie bawic we wrooza czy dobralem dobry smar do temperatury i co jezeli znowu sie z pogoda pomylili.
2. nie jestem zawodnikiem i nie potrzebuje miec osiagoow oferowanych przy dedykowanych smarach- te ktoore mam przy uniwersalnym i tak wystarczaja az nadto na nasze stoki
3. kiedys w akcie desperacji zalalismy dech parafina apteczna kupiona za jakies grosze...... zadnej rooznicy.
4. smary do smarowania na zimno sa dobre......... na poprawe samopoczucia
pzdr
JW
MLD1981
to byla i jest reakcja na zgloszenie przez jednego z was na spamowanie.........
nie mam ochoty ciac postoow wiec wole poprosic o samodyscypline...... inaczej zaraz zamiast o smarze przeczytasz tu o cytrynoowce i ile kto wypil......
Napisano 15 January 2010 - 19:26
dzien wczesniej raczej wiesz jaka bedzie pogoda nastepnego dnia..1.pier**le sie bawic we wrooza czy dobralem dobry smar do temperatury i co jezeli znowu sie z pogoda pomylili.
racja i nieracja... racja, ze nie jestesmy zawodnikami, ale bialy toko przy niskich temperaturach jednak wymieka i jeste roznica czy decha idzie tepo jak... nie wiem co, czy idzie jak po maselku.2. nie jestem zawodnikiem i nie potrzebuje miec osiagoow oferowanych przy dedykowanych smarach- te ktoore mam przy uniwersalnym i tak wystarczaja az nadto na nasze stoki
ale nie przy kazdej pogodzie...3. kiedys w akcie desperacji zalalismy dech parafina apteczna kupiona za jakies grosze...... zadnej rooznicy.
przesadzasz4. smary do smarowania na zimno sa dobre......... na poprawe samopoczucia

to wszystko nie zmienia faktu, ze ja rownierz w 80% uzywam bialego smaru... haha
Napisano 15 January 2010 - 19:58

najważniejsze żeby smarować dokładnie i nie zostawiać deski suchej, a czym to już zależy od preferencji.
Napisano 15 January 2010 - 20:41
Napisano 24 January 2010 - 17:16

No ale ja laik jak coś to mnie poprawcie też się czegoś ciekawego dowiem

Dodaj odpowiedź