Ustawienie Wiązań Na Desce - Wysuwanie Pedałów Gazu
Napisano 25 November 2013 - 10:07
heelcup jest wysunięty do przodu, taki mi się wydaje...

@mrgn
czy we wszystkich fluxach rozm. M długość padów jest identyczna? bo jeżeli np. DS są ciut krótsze, to mogłabym dorzucić te parę złotych i wymienić

Użytkownik snowmoni edytował ten post 25 November 2013 - 10:08
Napisano 25 November 2013 - 18:28
Arek chyba za bardzo jesteś drobiazgowy
lepiej juz nie mieszać dziewczynie w głowie , elegancko są ustawione żeby tak każdy miał tak wyśrodkowane wiązania.
pamiętaj rentgen, że "diabeł tkwi w szczegółach"

Użytkownik Arec edytował ten post 25 November 2013 - 18:30
Napisano 02 December 2013 - 18:15
Mianowicie, wpadłem na pomysł aby pochylić sobie łyzki o jeden - dwa ząbki, po ich pochyleniu but bardzo wystawał z przodu wiec wysunałem heelcupa do tyłu i tak oto teraz to wygląda.
Buty wystaja troche z tyłu i z przodu, pytanie - będzie dobrze czy trzeba coś zmieniać ? Pedał gazu ok ? Moge go jeszcze troche cofnąć.
Kąty jak dobrze pamietam 18/ -9, jeżdże goofy.
Będe wdzięczny za każdą sugestie

zdjecia ----> https://plus.google....841868099948913
Użytkownik arkus edytował ten post 02 December 2013 - 18:17
Napisano 02 December 2013 - 20:25
Lepiej będzie przesuniesz z powrotem heelcup do przodu. Korzystniej będzie jak pod śródstopiem a nie palcami będziesz mieć pedał gazu. But z tyłu wisi nad płytą, pięta idealnie będzie walić w kant tylnego pedała gazu, a to nie dobrze.Witam, podepnę się pod temat.
Mianowicie, wpadłem na pomysł aby pochylić sobie łyzki o jeden - dwa ząbki, po ich pochyleniu but bardzo wystawał z przodu wiec wysunałem heelcupa do tyłu i tak oto teraz to wygląda.
Buty wystaja troche z tyłu i z przodu, pytanie - będzie dobrze czy trzeba coś zmieniać ? Pedał gazu ok ? Moge go jeszcze troche cofnąć.
Kąty jak dobrze pamietam 18/ -9, jeżdże goofy.
Będe wdzięczny za każdą sugestie
zdjecia ----> https://plus.google....841868099948913
Napisano 02 December 2013 - 21:13
Tylko że jak wsunę heelcup to bardzo z przodu wystaje przy pochylonej łyżce - tak bedzie lepiej niz jak wystaje pieta ? czy najlepiej byloby wrocic łyżke do pozycji pionowej ?Lepiej będzie przesuniesz z powrotem heelcup do przodu. Korzystniej będzie jak pod śródstopiem a nie palcami będziesz mieć pedał gazu. But z tyłu wisi nad płytą, pięta idealnie będzie walić w kant tylnego pedała gazu, a to nie dobrze.
Dodaj odpowiedź