Decha Freeride/stok
Napisano 27 February 2013 - 14:40
- kortek i qwerty lubią to
Napisano 27 February 2013 - 15:15

- Arec lubi to
Napisano 27 February 2013 - 16:28
Napisano 27 February 2013 - 22:20
Potem już tylko autografy, muzyka, kobiety i zabawa do rana. Zwycięzca zgarnia wszystko.
Sorry za offa, ale musiałem coś dodać do dyskusji

Never Summer Snowboards Store i nie tylko
snowboard, longboard, wiązania, ciuchy, akcesoria
www.boardshop.pl
www.boardshop.pl - facebook site - like it!
Napisano 27 February 2013 - 23:54
Tam jest Park Narodowy - więc nie wyląduję moim helikopteremSsory, że Wam się tak wetnę w słowo. Ale mam propozycję, może to roztrzygniemy w Tatrach w żlebie Mnichowym, zjazd będzie mega, podejście łatwe około 3 godzin, myślę, że z chęcią by jeszcze Mootyl by się dopisał, ilośč osób była by akurat idealna

Spoko Panowie, wspólna jazda to dobry pomysł, trzymajmy jednak kciuki by zima wróciła i coś sypnęło znowu...
Tym razem to raczej Marek kontra reszta światahehe lubię czytać spiny mrgn vs reszta świata:)

Napisano 28 February 2013 - 00:37
Napisano 28 February 2013 - 00:45

ps. robicie zakupy w Lidlu? za***iste Lasagne tam mają, polecam.
Napisano 28 February 2013 - 00:58

Napisano 28 February 2013 - 01:24

A tak btw, bo nic na siłę, masz jakieś problemy z tymi ciętymi skrętami? Filmu nie wrzucisz, pościgać się z nieumiejącym jeździć czy tam jeżdżącym w złym stylu cieniasem też nie chcesz...

Napisano 28 February 2013 - 01:33
Napisano 28 February 2013 - 01:36

No tak, zrobimy sobie kameralne zawody, w których wyjdzie kto lepiej napieprza, Marek w miękkich Missionach czy Morgan w twardych DM

Wiesz gdzie bym się chciał tak naprawdę sprawdzić z Tobą czy też pościgać się z innymi dobrymi? Na Banked slalomie, tam są równe szanse dla freestylowców i racerów, naprawdę genialna zabawa, no nie

Coś takiego zrobić w Polsce, zamiast nudnych już zjazdów na krechę czy podwórkowych dżemów pt. zawodnicy oceniają zawodników...
Zająć się wspólną organizacją zamiast bezsensownych kłótni na forach, zamiast wojen z/w PZS, zamiast kręcenia filmów z jointami w gębach itd. Utopia?
ps. zobaczcie pod koniec filmu jaki tam jest w ogóle klimat, wszyscy mają uśmiechnięte michy, nie ma wzroku wilka czy obracania się na pięcie

Napisano 28 February 2013 - 01:42
Napisano 28 February 2013 - 01:58
Dokładnie jak w temacie, Freeride/Stok. Nie wymiękaj, ustawimy tyczki na wybranym przez Ciebie trudnym stoku, może być pionowa ściana, raczej nie chciałbym oślej łączki, bo coś mi średnio idzie ostatnio szukanie prędkości.Nie stary, ja chce zjechac bardzo trudny freeride. Taki o jakim byla mowa a propo reakcji wiazan i generalniego twardego sprzetu. W takim razie w kontakcie. Mam nadzieje,ze wypali jeszcze w tym sezonie....
A będziesz w Livigno w kwietniu? Może tam...
Napisano 28 February 2013 - 02:02
Napisano 28 February 2013 - 18:47

Dosłownie z górnej stacji, bez większego wysiłku możecie się wbić na fajny i dość ostry teren na FR ... skały i takie tam. Później trasa w muldy... tam szybka reakcja jest potrzebna

A prawie na samum dole wisienka na torcie, czyli piękna czarna ścianka, gdzie jak dacie rady to możecie sobie wbijać te kijki w śnieg... ogólnie za czarnymi nie przepadam, ale ta to jedyna do tej pory, gdzie po zjechaniu miałem świetliki w oczach i mówiłem jeszcze raz, jeszcze raz

Zdjęcie z okna restauracji na górze. Widać w prawym dolnym rogu okna ślady na tej grani, więc da się podreptać

Ogólnie jednym zjazdem zaliczycie i FR i slalom i co sobie tam ustalicie

Pozdrowienia dla wariatów

edit.
Zapomniałem dodać. od tej grani zjeżdża się na prawo.
Użytkownik czynasty edytował ten post 28 February 2013 - 19:06
Napisano 05 March 2013 - 19:10

Wciąż proponuję Mnicha, miejscówka jest jedna z najłatwiej dostępnych a le bardzo wymagająca, ostatecznie Rysy gdzie będzie pole do popisu, czyli wąski żleb + szeroko idealnie do wycinania ładnych promieni skrętów, ale trudne podejście, ze schroniska około 5 godzin marszu lub z parkingu około 8 godzin marszu. Jeżeli Rysy to ruszamy do schronu wieczorkiem lekka flaszeczka a z rana ogień na Rysy.
Szczerze... jeżeli mówimy Morgan o takim freerajdzie w/w to nie masz szans.

Termin między koniec marca a połowa, a nawet koniec kwietnia, w zależności od warunków, w każdym razie na pewno dam znać jeżeli warunki będą odpowiednie.
p.s. dodam, że podejscie na Mnicha nie jest linią zjazdu, tak jak na Rysy, gdzie po drodze będzie mozliwość poznania lini zjazdu
@Morgan zjazd z Rys jest legalny bo zjedziesz szlakiem

Napisano 06 March 2013 - 12:06

Napisano 06 March 2013 - 22:09
Napisano 07 March 2013 - 00:28

- Joszu lubi to
Napisano 07 March 2013 - 10:48
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com