da się w vitach ruszyć tylny pedał gazu ?
pewnie ci chodzi o re flexy - no nie ma szansy.
W sumie po co regulować skoro heel cup jest stały
But nie pasuje ?
Napisano 06 December 2014 - 18:39
da się w vitach ruszyć tylny pedał gazu ?
Napisano 06 December 2014 - 18:55
Napisano 29 December 2014 - 17:55
jak ktoś chce swoje wiązania Burtona zmodernizować od Flex Slider to można w sklepach Burtona kupić te paski
tak to działą
Napisano 29 December 2014 - 19:02
Hej, a jak to oceniasz pod względem trwałości?
Miejsce w którym zgina się pasek jest dość cienkie i do tego ciągle podlega zmęczeniu (wyginaniu tam i z powrotem) dlatego mam obawy iż będzie to najsłabsze miejsce wiązania.
Napisano 29 December 2014 - 21:06
Patrząc po nagraniu to, wykonane jest to z czegoś naśladującego tkaninę, może nawet z kewlaru
Podejrzewam iż wytrzyma.
Napisano 29 December 2014 - 21:25
Napisano 29 December 2014 - 21:35
Mam to w nowych Malavitach i zrobione 11 dni na śniegu. Nie mam śladu zużycia. Dlatego właśnie zamówiłem w sklepie części (flex slider) do starych wiązań bo bajer sie sprawdza. polecam.
@ProDish a ile takie paseczki kosztują bo bym sobie moje Cartele chętnie stunigował ?
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 29 December 2014 - 21:37
Napisano 29 December 2014 - 21:41
THX będę zapodawał
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 29 December 2014 - 21:53
Napisano 04 January 2015 - 20:05
trochę przecieków w kwestii Malavit na 2016 !
Malavity dostaną pasek na kostkę z Genesis co jest SUPER wiadomością.
Gorzej brzmi że mają dostać też jakiegoś nowego capstrapa .......... cholera mam nadzieję że nie jakiś nowy wynalazek bo ten capstrap co jest czyli Getgrip jest świetny.
Pomarańczowe - Mniam
Użytkownik ProDish edytował ten post 04 January 2015 - 20:13
Napisano 08 February 2015 - 08:56
No i nowy capstrap jest i jestem po jego testach.
Jest świetny i robi robotę. Jest cały gumowy i trzyma but jak szalony. Wydaje się niezniszczalny.
Napisano 27 February 2015 - 22:44
Siemka wszystkim, co do wiązań Malavita, to czy są one freestylowe ? Jak z ich twardością ? Planuje zakup nowych wiązań, interesuje mnie teraz głównie jazda freestylowa, no niekiedy też sobie posmigam po stoku czy coś, ale raczej ciągle będę starał się dokładać jakieś triki, ogarniać nowe itp. Te wiązania się spiszą ? Jest to chyba najwyższa półka od burka, czyli ceny też z targu nie są, a te wiązania będą musiały mnie obsługiwać przez min. 3 sezony...
Napisano 28 February 2015 - 12:21
Napisano 01 March 2015 - 06:12
Napisano 01 March 2015 - 08:33
Napisano 08 March 2015 - 22:22
Więc tak, w tym tygodniu zamierzam kupić nowe wiązania. Zastanawiam się praktycznie tylko nad malavitą. Mają mi one posłużyć raczej długo ( nie zmieniam często sprzętu ). Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek uwagi co do wiązań, to prosiłbym serdecznie o info. Przerzucam się z Drake Fifty, czyli myślę, że różnica będzie ogromna.
PS Jeżeli ktoś widział gdzieś to wiąznki taniej niż 819 zł to prosiłbym o linka, czy tam informację o sklepie stacjonarnym. Z góry dzięki
Napisano 08 March 2015 - 22:33
Więc tak, w tym tygodniu zamierzam kupić nowe wiązania. Zastanawiam się praktycznie tylko nad malavitą. Mają mi one posłużyć raczej długo ( nie zmieniam często sprzętu ). Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek uwagi co do wiązań, to prosiłbym serdecznie o info. Przerzucam się z Drake Fifty, czyli myślę, że różnica będzie ogromna.
PS Jeżeli ktoś widział gdzieś to wiąznki taniej niż 819 zł to prosiłbym o linka, czy tam informację o sklepie stacjonarnym. Z góry dzięki
ja tam uwag nie mam ale napisz jakie malavity szukasz. EST czy ReFlex (klasyczne) i jaki rozmiar
Napisano 09 March 2015 - 09:35
Napisano 09 March 2015 - 09:46
Biore pomarańczowe w rozmiarze L. Mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie jak malavity maja sie do jibbingu ??
masz takiego sporego kapcia, że potrzebujesz L-kę..... L u burka to naprawdę spore wiązki