Skocz do zawartości

Zdjęcie

[WAŻNE] Testdrive Vol. 4 - Białka Tatrzańska 4-6 stycznia 2013

TestDrive TestDrive vol.4 TestDrive 2013 adechade adechade.com testy testy sprzętu snowboardowego forum snowboardowe forum

417 odpowiedzi w tym temacie

#241 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 30 December 2012 - 17:50

A to błąd..... Duuuuuzy błąd :)

Pzdr

JW

NIe wierzę w to co widzę :excited: :excited: :excited: :excited:

Mam pytanie była by dobra duszyczka która by mnie chciała sciągnać 3go z NT o 10 godzinie ?? :) POstanowiłem wspietrać Blooda :) :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
Koko Jambo i do przodu! Bo świat jest piękny, a życie nie trwa wiecznie!

#242 Daro

Daro

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 393 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 30 December 2012 - 18:22

kurde będzie hit :)
a planujesz jakąś piaskarkę na testy udostępnić? :D

Może w końcu ktoś mi wyjaśni na miejscu o co chodzi z tą piaskarką :)
Bunkrów nie ma ale też jest za***iście .

#243 Muniek

Muniek

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1029 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 30 December 2012 - 20:04

Ty uważaj Emer bo jak tyle będziesz jeździł to organizm zwariuje ;-) ze szczęścia :P

Użytkownik Muniek edytował ten post 30 December 2012 - 20:05

#244 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 30 December 2012 - 20:52

Może w końcu ktoś mi wyjaśni na miejscu o co chodzi z tą piaskarką :)

oo oo stary przy kominku i browarku :)
Koko Jambo i do przodu! Bo świat jest piękny, a życie nie trwa wiecznie!

#245 retro

retro

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1446 postów

Napisano 30 December 2012 - 22:34

Mój już zwariował. Objeździłem dziś nowe Evo :-D

#246 Daro

Daro

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 393 postów

Napisano 30 December 2012 - 23:59

oo oo stary przy kominku i browarku :)

:D każdy mi to opowie ale tylko przy %
Bunkrów nie ma ale też jest za***iście .

#247 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 31 December 2012 - 00:28

na trzeźwo nie będziesz w stanie sobie tego wyobrazić..

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#248 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów

Napisano 31 December 2012 - 01:58

na trzeźwo nie będziesz w stanie sobie tego wyobrazić..

Powiedział to niepijący Kortas- zmienimy to w Białce :)
  • misfit :D lubi to

#249 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 31 December 2012 - 02:10

kto jak kto ale ty powinnaś wiedzieć coś o mojej wyobraźni :D

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#250 emer

emer

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 528 postów

Napisano 31 December 2012 - 10:32

Mój już zwariował. Objeździłem dziś nowe Evo :-D

juz sie zakochales czy dopiero zauroczenie Evcia :excited:

Ty uważaj Emer bo jak tyle będziesz jeździł to organizm zwariuje ;-) ze szczęścia :P

tiaaa ten stok gdzie jest 6 kanapa jest tak plaski jak najdluzszy barowy blat.... wiec bedzie sie brykac flat... :jump:
emer

#251 retro

retro

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1446 postów

Napisano 31 December 2012 - 10:53

Zakochałem się 2 lata temu, kiedy kupiłem pierwszą :-D Teraz jeździłem na pożyczonej od kumpla. Jest MOC :-D

#252 Rivo

Rivo

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 14 postów
  • Poziom zaawansowania:mam III klasę SITS PZS

Napisano 31 December 2012 - 10:59

Udało mi się ogarnąć urlop i dokonałem rejestracji :lolbounce: Mam jednak problem z noclegiem :cry:
Ma ktoś może jedno wolne miejsce na kwaterce?
Za przygarnięcie stawiam duuuuuużą butlę.

Będę jechał 3.01 wieczorem lub 4.01 ok 12:00 z Wawy. W razie co mam wolne miejsca w samochodzie i mogę kogoś zabrać.

#253 snowman

snowman

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 115 postów

Napisano 01 January 2013 - 14:46

bylem w bialce na kotelnicy nikt nic nie wie o waszej imprezie zadnych info co jak o ktorej godz gdzie sie zglosic itd.czytam na forum i oprocz prywatnych dyskusji kto ile wypil nie ma konkretnych info.wyglada ze to jakas prywatna impreza dla znajomych nie dziwcie sie ze moze byc niewielu ludzi.chce przyjechac 4 i 5 moze bym sprobowal jakiejs dechy ale jak to zrobic? zarejestrowalem sie choc nadal nie ma zadnego regulaminu!! jak dla mnie nic nie wiem 2 dni przed impreza totalnie nieprofesjonalnie jak zwykle w polsce.gratuluje.

#254 Muniek

Muniek

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1029 postów

Napisano 01 January 2013 - 16:18

A co konkretnie chciałeś tam znaleźć 2 dni przed imprezą ?

To widziałeś ?
http://adechade.com/...racja-td-vol-4/

Jak tak to w czym dokładnie problem ?

#255 retro

retro

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1446 postów

Napisano 01 January 2013 - 16:35

Skoro napisał że się zarejestrował to pewnie widział :)
Kolego snowman, przyjdź o 9.00 w piątek na miejsce, odbierzesz u organizatorów identyfikator i jazda. Jak nie będziesz czegoś wiedział na pewno znajdzie się ktoś kto wyjaśni, sporo ludzi będzie tam nie pierwszy raz. Deski pożyczasz zostawiając w zamian ID. Jeździć na jednej desce możesz z regóły godzinkę lub dwie tak żeby i inni mogli spróbować. W namiocie organizatorów możesz się też zapisać na szkolenia którw trwają godzinkę lub dwie :). Jest kilka tur każdego dnia. Konkursy są z regóły ogłaszane chwilę przed rozpoczęciem, na bierząco. Wszystko masz za free poza karnetem :D. Nocle musisz zorganizować sobie sam albo ze znajomymi. Impreza ma ogólnie luźny charakter więc po co się spinać ? :)

Użytkownik retro edytował ten post 01 January 2013 - 16:37

#256 kielon

kielon

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 310 postów

Napisano 01 January 2013 - 16:46

Udało mi się ogarnąć urlop i dokonałem rejestracji :lolbounce: Mam jednak problem z noclegiem :cry:

Będę jechał 3.01 wieczorem lub 4.01 ok 12:00 z Wawy. W razie co mam wolne miejsca w samochodzie i mogę kogoś zabrać.

sorry za ślepaka,
też planuję start 03 wieczorem lub 04 wcześnie rano (jadę z bratem), mam kwaterę blisko wyciągu więc możemy sie zgrać jednym autem. Napisz czy Cie to interesuje.

pozdr
w

#257 Jancio Wodnik

Jancio Wodnik

Pro snołborder

• Administratorzy
  • 1367 postów
  • Poziom zaawansowania:Międzynarodowy instruktor SITS - IVSI

Napisano 01 January 2013 - 18:52

bylem w bialce na kotelnicy nikt nic nie wie o waszej imprezie zadnych info co jak o ktorej godz gdzie sie zglosic itd.czytam na forum i oprocz prywatnych dyskusji kto ile wypil nie ma konkretnych info.wyglada ze to jakas prywatna impreza dla znajomych nie dziwcie sie ze moze byc niewielu ludzi.chce przyjechac 4 i 5 moze bym sprobowal jakiejs dechy ale jak to zrobic? zarejestrowalem sie choc nadal nie ma zadnego regulaminu!! jak dla mnie nic nie wiem 2 dni przed impreza totalnie nieprofesjonalnie jak zwykle w polsce.gratuluje.

Nie byłeś, nie widziałeś - nie oceniaj
To jest nasza impreza, nie kotelnicy. Informacje pojawi sie przy kasach i wyciagach dzień przed impreza.

Widzisz to co chcesz zobaczyć. Jak czytasz śmietnik typu hey to nie dziwie sie ze czytasz o wieczornych integracjach i przygodach.
Jeżeli wejdziesz do działów technicznych o deskach, technice jazdy dowiesz sie tego co ja widziałem przez kolejne dwa lata.

Tak - jest to impreza forumowa - tyle ze przyjeżdża na nią ni kilka, kilkanaście, czy kilkadziesiąt osób tylko kilkaset.....

Nie będę wieszać w białce na każdym słupie ogłoszenia o tej imprezie - dlaczego ?? Bo nie mam ochoty miec na niej przypadkowych gowniarzy, złodziei i kombinatorow.

Przez dwie ostatnie edycje nie zginęła, nie zniszczono - żadnej deski a chętnych do testowania było tylu ze chłopakom ręce nie miały czasu odpocząć w serwisach - i tez nie było ich kilka tylko około 200 !

Kocham to "polaczkowate" przypierdalanie sie do wszystkiego - podajesz na tacy, za frajer ale i tak cię opluje.

Nie musi Ci sie podobać, pojedz na inna tego typu imprezę zorganizowana lepiej i z gwiazdami oper mydlanych na afterze.
Albo zrób ja sam.....

Po poprzedniej edycji odchorowalem i obiecalem sobie ze nigdy wiecej.
Lamalem sie długo i w koncu podjąłem decyzje o kontynuacji pod naciskiem tych, którzy powoli nie wyobrażają sobie pierwszego
Likendu po nowym roku bez TD - i to mi dało sile i chęci.
Do tego bardzo pozytywne nastawienie importerów, którzy tez NA MIEJSCU zobaczyli ze maja doczynienia z karna, zorganizowana
grupa ludzi na poziomie mających zajawke, pasje i chęć pogłębiania swojej wiedzy na temat sprzętu i poprawnych technik jazdy na desce.

Czy myślisz ze ktokolwiek by ponosił koszty wystawienia namiotu, obsługi, sprzętu dla zgraji zapitych obszymurow ?? ( bo tak nas podsumowales - w przenosni)

Sam im zadaj pytanie to Ci odpowiedzą.......

Impreza jest 4-6
Jutro popołudniu dokładny opis tego co i gdzie , z kim i dlaczego za darmo
Każdy kto podał nieprawdziwe dane, płaci karę 20 zł ( za traktowanie nas jak idiotów,)
Lub nie zostanie wpuszczony na imprezę.
Każdy, kto nie ma 30 sekund na wypełnienie formularza w sieci i będzie żebyśmy zrobili to na mrozie - 10 zł. Jeżeli nie jest naszym użytkownikiem 20 zł.
Każdy przy odbiorze identyfikatora oraz osobistym podpisaniu zgłoszenia musi wylegitymować sie dowodem tożsamości. ( nie zapomnijcie zeby nie było potem stekania)

Impreza jest za darmo ( pomijając powyższe) ale to sa bardziej kary porządkowe.
Każdy kto nie jest pełnoletni musi być z osoba ,K tora ukończyła 18 lat i bierze na siebie odpowiedzialność materialna za ew. Szkody.
Skrócony regulamin jak zawsze będzie wywieszony w biurze imprezy. Pełna wersja do wglądu tez w biurze.

Każdy wystawca wydaje sprzęt po okazaniu i pozostawieniu u niego na czas testów identyfikatora - dzięki temu każdy w tym samym czasie może wziąść jedna deskę.
Wystawca ma prawo dodatkowo wylegitymować uczestnika lub odmówić wydania sprzętu bez podania przyczyny ( to jest ich sprzęt i maja takie prawo)- do tej pory coś takiego nie miało miejsca.
Każdy uczestnik ma obowiązek zwrócić sprzęt w umówionej czasie.

Podczas TD jak i w poprzednim sezonie instruktorzy SITS pzs z EH School przeprowadzać bedą darmowe szkolenia w dwóch turach po dwie godziny w grupach zróżnicowanych pod względem posiadanych umiejętności.
Jeden warunek - umiecie jeździć w stopniu podstawowym czyli wykonujące skręty i sprawiacie wrażenie ze deska nie chce was zabić.

Zapisy odbywać sie bedą w biurze TD - liczba miejsc jest ograniczona wiec kto pierwszy ten lepszy.

W międzyczasie chłopaki z black sheep z kolega Kryzysem na czele bedą nam mixowac muze.

Szaleć tez będzie tez monster car... MONSTERA. Wspierając nas dopalaczami w formie plynnej.

Odbywać sie bedą tez gry i zabawy na śniegu zeby rozdać zabawki otrzymane od wystawców :)

Robert z SELECTSHOP.PL odegrania sie ze przywiezie gofrownice i darmowe Gofry robić będzie...

Jutro wrzucamy loga wystawców i pozostałe informacje...

Pzdr

JW
  • Yamsha i Cynamon lubią to

.......... ......... ............. ...................

kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły .. Dołączona grafika

#258 szznp

szznp

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 564 postów

Napisano 01 January 2013 - 19:34

zabierze mnie ktos jutro (2gi stycznia) z Krakowa po godzinie 11 rano ?:D

#259 emer

emer

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 528 postów

Napisano 01 January 2013 - 19:37

Rado ale emerytom tez dacie szanse co? :twisted:
Dzieki za full info i do zobaczenia - bede w sobote.
emer

#260 Ypsi

Ypsi

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 01 January 2013 - 19:49

Dwie sprawy...
1. Ktoś tu pytał jak jeżdżą skibusy. Od 9 rano do 22 jeżdżą co pół godziny.
2. I rozmawiałem z Arturem z zygzak'u w Białce przy okazji wzięcia deski na testy. Ostrzegał mnie, żeby raczej nie spuszczać jej z oczu, jeśli poszesłbym do jakiejś knajpy, czy gdzieś. Niestety w Białce jak to określił działają szajki złodziejaszków. Mieszka tam i pracuje, więc pewno nie jedno widział i słyszał.
Jak chcesz to uciekaj ......................... Radzimy zostać !...

Również z tagiem TestDrive, TestDrive vol.4, TestDrive 2013, adechade, adechade.com, testy, testy sprzętu snowboardowego, forum snowboardowe, forum