pominę fakt ze to juz kolejny post edytowany przez ciebie chwile po jego wysłaniu.
Póki nikt nie odpowiedział na mojego posta mogę go dowolnie nawet 300 razy edytować.
A jako zamęt uważam posty i rozmowy które prowadza do ciśnienia na forum i do skłócenia i obrażania osób które w nich uczestniczą!! Gdybyś nie robił ciśnienia tą romowa to nie byłoby w co drugim poście na dole zdanie o wyluzowanie atmosfery!!
Skoro im się podnosi ciśnienie w takim razie po co się wtrącały w moją dyskusję z rybą? Poza tym nikt nikogo nie obraża. Jak narazie ja nie mam żadnego ciśnienia chłodno odpowiadam, a że innym to ciśnienie podbija not my problem? Najlepsze jest to, że wszyscy piszą "bez ciśnienia", a chwilę wcześniej zażarcie bronią swojego zdania.
Po ukonczeniu studiów Turystyka i Rekreacja ze specjalizacją rekreacja ruchowa moge robic wiele rzeczy. Kazdy ma taki czy inny pomysł na siebie, ja także mam. Mam zamiar otworzyc własną działalnosc. Związaną z rekreacją, sniegiem i snowboardem. W lecie ze szkoła przetrwania dla dzieciaków. Plan jest jak najbardziej realistyczny i powoli zaczynam pracowac nad wdrozeniem go w zycie
Po studiach licencjackich mozliwe ze wezme 2 kierunek aby douczyc sie w zagadnieniu zarządzania. Mozliwe ze nie bede musiała. Zobaczymy jak swiat sie potoczy
Ja nie pytam co masz zamiar Ty robić po tych studiach tylko co Ci daje papierek na który się starasz 5 lat.
Mysle, że zamiast oceniać innych i ich wybory zyciowe powinienes sie zajac czubeczkiem własnego noska
!
Skoro wybralismy taki czy inny kierunek jestesmy w pełni swiadomi swoich decyzji, bo to przeciez od nas samych zalezy jak ułozymy swoje zycie prawda?
Żyjemy w wolnym kraju każdy ma prawo oceniać i myśleć to co chce jeżeli nie jest to np. obraza. Jeżeli byś czytała ze zrozumieniem całe posty to byś wiedziała o tym, że chyba już od około 3 postów piszę, że jest to wybór każdego z nas na co pójdzie i jak sobie życie ułoży.
Peace and Love

Sorry gościu ale nie ośmieszaj się chwilę wcześniej po mnie ciśniesz a teraz chill. Żałosne jak masz coś do mnie osobistego to napisz to do mnie na priv jeżeli nie to daruj sobie twoje cenne życiowe uwagi z podręcznika dla akwizytorów. A dla twojej świadomości właśnie obecnie mam pracę związaną z moim kierunkiem studiów, a po ich zakończeniu i odbyciu aplikacji będę mógł samodzielnie otworzyć taką kancelarię zamiast pracować na kogoś.
ds odpowiedz na priv jeżeli Ci się chce.
EOT proponuje każdemu teraz wlepić bana za każdą dalszą kontynuację tematu.