Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#13781 dscrev

dscrev

Kaś król parkietu

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 148 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor Rekreacji MENiS

Napisano 05 October 2010 - 13:53

Oczywiscie ze odpowiem na pytanie.
Po ukonczeniu studiów Turystyka i Rekreacja ze specjalizacją rekreacja ruchowa moge robic wiele rzeczy. Kazdy ma taki czy inny pomysł na siebie, ja także mam. Mam zamiar otworzyc własną działalnosc. Związaną z rekreacją, sniegiem i snowboardem. W lecie ze szkoła przetrwania dla dzieciaków. Plan jest jak najbardziej realistyczny i powoli zaczynam pracowac nad wdrozeniem go w zycie
Po studiach licencjackich mozliwe ze wezme 2 kierunek aby douczyc sie w zagadnieniu zarządzania. Mozliwe ze nie bede musiała. Zobaczymy jak swiat sie potoczy.

Fizjoterapia na krakowskim AWFie (mimo ze to w miare trodny i ciezki kierunek) nie daje wiekszych uprawnien. Student po ukonczeniu ich (jesli nie zrobił dodatkowych kursów) bedzie miał takie same problemy (jak nie wieksze) w znalezieniu pracy jak i ktos po tirze. Mimo kryzysu turystyka od 2 lat utrzymuje sie na takim samym poziomie i mimo 2 biur które niedawno zbankrutowały nie nalezy popadac w panikę.
Mysle, że zamiast oceniać innych i ich wybory zyciowe powinienes sie zajac czubeczkiem własnego noska :)!
Skoro wybralismy taki czy inny kierunek jestesmy w pełni swiadomi swoich decyzji, bo to przeciez od nas samych zalezy jak ułozymy swoje zycie prawda?

:ph34r:  nadworny internetowy snowboardzista  :ph34r:

#13782 John

John

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 27 postów

Napisano 05 October 2010 - 14:28

a osoba która np. jest na studiach ze względu na pkt 4 będzie mi mówić, że przedkładam wartość papierka nad wartość człowieka... litości.

Brakiem argumentów zaniżasz poziom dyskusji. Polecam więc zakończyć Twe jałowe wypowiedzi i wziąć się za robotę, być może po skończeniu swoich studiów ktoś dostrzeże Twój cenny PAPIER i awansujesz ze starszego obsługiwacza ksero, na ploterowego ;)

Idąc na studia można połączyć wszystkie punkty, które wcześniej ktoś podał, a i tak na tym dobrze wyjść. Niestety nie każdy ma talent do robienia pieniędzy. Na szczęście dzisiaj można zarabiać na wiele sposobów, a pójście do pracy bez wykształcenia jest tylko jednym z wielu rozwiązań, osoby które wybrały tą drogę również darzę szacunkiem, ale nie wtedy gdy próbują pozostałym narzucić swój tok rozumowania.

Koleżanka powyżej ładnie to ujęła.

Mysle, że zamiast oceniać innych i ich wybory zyciowe powinienes sie zajac czubeczkiem własnego noska !

Peace and Love ;) :drunk:

#13783 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 05 October 2010 - 14:33

pominę fakt ze to juz kolejny post edytowany przez ciebie chwile po jego wysłaniu.

Póki nikt nie odpowiedział na mojego posta mogę go dowolnie nawet 300 razy edytować.

A jako zamęt uważam posty i rozmowy które prowadza do ciśnienia na forum i do skłócenia i obrażania osób które w nich uczestniczą!! Gdybyś nie robił ciśnienia tą romowa to nie byłoby w co drugim poście na dole zdanie o wyluzowanie atmosfery!!

Skoro im się podnosi ciśnienie w takim razie po co się wtrącały w moją dyskusję z rybą? Poza tym nikt nikogo nie obraża. Jak narazie ja nie mam żadnego ciśnienia chłodno odpowiadam, a że innym to ciśnienie podbija not my problem? Najlepsze jest to, że wszyscy piszą "bez ciśnienia", a chwilę wcześniej zażarcie bronią swojego zdania.

Po ukonczeniu studiów Turystyka i Rekreacja ze specjalizacją rekreacja ruchowa moge robic wiele rzeczy. Kazdy ma taki czy inny pomysł na siebie, ja także mam. Mam zamiar otworzyc własną działalnosc. Związaną z rekreacją, sniegiem i snowboardem. W lecie ze szkoła przetrwania dla dzieciaków. Plan jest jak najbardziej realistyczny i powoli zaczynam pracowac nad wdrozeniem go w zycie
Po studiach licencjackich mozliwe ze wezme 2 kierunek aby douczyc sie w zagadnieniu zarządzania. Mozliwe ze nie bede musiała. Zobaczymy jak swiat sie potoczy

Ja nie pytam co masz zamiar Ty robić po tych studiach tylko co Ci daje papierek na który się starasz 5 lat.

Mysle, że zamiast oceniać innych i ich wybory zyciowe powinienes sie zajac czubeczkiem własnego noska :)!
Skoro wybralismy taki czy inny kierunek jestesmy w pełni swiadomi swoich decyzji, bo to przeciez od nas samych zalezy jak ułozymy swoje zycie prawda?

Żyjemy w wolnym kraju każdy ma prawo oceniać i myśleć to co chce jeżeli nie jest to np. obraza. Jeżeli byś czytała ze zrozumieniem całe posty to byś wiedziała o tym, że chyba już od około 3 postów piszę, że jest to wybór każdego z nas na co pójdzie i jak sobie życie ułoży.

Peace and Love ;) :drunk:

Sorry gościu ale nie ośmieszaj się chwilę wcześniej po mnie ciśniesz a teraz chill. Żałosne jak masz coś do mnie osobistego to napisz to do mnie na priv jeżeli nie to daruj sobie twoje cenne życiowe uwagi z podręcznika dla akwizytorów. A dla twojej świadomości właśnie obecnie mam pracę związaną z moim kierunkiem studiów, a po ich zakończeniu i odbyciu aplikacji będę mógł samodzielnie otworzyć taką kancelarię zamiast pracować na kogoś.

ds odpowiedz na priv jeżeli Ci się chce.
EOT proponuje każdemu teraz wlepić bana za każdą dalszą kontynuację tematu.
Dołączona grafika

#13784 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 05 October 2010 - 15:20

nie wiem jak u was ale u mnie świeci słońce.... :terefere:

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#13785 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 05 October 2010 - 15:27

EOT proponuje każdemu teraz wlepić bana za każdą dalszą kontynuację tematu.

dostałeś bana?? nie!!

"Nie ważne ile razy upadniesz... ważne ile razy się podniesiesz"

#13786 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 05 October 2010 - 15:32

lalalalaa

ładna pogoda !

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#13787 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów

Napisano 05 October 2010 - 15:37

lalalalaa

ładna pogoda !

kortas co ty gadasz....u mnie zimno :terefere:

#13788 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 05 October 2010 - 15:39

u mnie zimno ale słonecznie... i za***iście wiatr pizga

#13789 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów

Napisano 05 October 2010 - 15:47

no u mnie też

ps. temat studiowania nie jest zamknięty....bo jak mam to zrobić.....tu można o wszystkim rozmawiać tylko z kulturą w wypowiedziach do drugiej osoby proszę!! Bez ataków!!

#13790 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 05 October 2010 - 16:15

:twisted:
jakie długie posty ... :mellow:

Oj tam oj tam.
Pierwszy raz w moim życiu skręciłam kostkę :rolleyes: :(

#13791 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów

Napisano 05 October 2010 - 16:36

:twisted:
jakie długie posty ... :mellow:

Oj tam oj tam.
Pierwszy raz w moim życiu skręciłam kostkę :rolleyes: :(

kiedyś musi być ten pierwszy raz :) jak pierwszy to na pewno bolało :P

#13792 Iwo

Iwo

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 192 postów

Napisano 05 October 2010 - 17:26

Pogoda taka ni w piec ni w dziesiec.
Ni to ciepło, a sniegu nie ma :D

Ps. Simon a skąd ty wiesz ze pierwszy raz boli ? :)
Stomp that trick, or die tryin'

#13793 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 05 October 2010 - 17:42

od wieków legendy tak głoszą :hahaha2:

#13794 brokuł

brokuł

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 353 postów

Napisano 05 October 2010 - 18:21

Dlatego dziewcze musi się rozluźnić na maxa i zrelaksować, wtedy nie boli Dołączona grafika

Zimno ale na szczęście słonecznie, można robić snowpaark!Dołączona grafika mam nadzieje, że wytrzyma jeszcze z 2 tyg tak aż skończymy...

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś

ważne, że masz dla innych otwarte serce!

#13795 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 05 October 2010 - 19:01

Dlatego dziewcze musi się rozluźnić na maxa i zrelaksować, wtedy nie boli Dołączona grafika

Zimno ale na szczęście słonecznie, można robić snowpaark!Dołączona grafika mam nadzieje, że wytrzyma jeszcze z 2 tyg tak aż skończymy...

ja to czekam na śnieg wtedy sie jakiegoś boxa uspawa zbuduje hopki i fan jak talala będzie :terefere:

#13796 Iwo

Iwo

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 192 postów

Napisano 05 October 2010 - 19:15

Moj boxik i rail juz beda czekac na snieg :)
Stomp that trick, or die tryin'

#13797 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 05 October 2010 - 19:30

Hahaha!! taki sexy sanitariusz co przyjechał po mnie do szkoły też mi to powiedział :P
a zaraz po tym słodko się uśmiechną i coś tam mi nastawił... nawet uderzenie kością ogonową o lód tak nie bolało! <_< aż sobie język przegryzłam.
No ale wszystko ma swoje plusy- nie potrzebuję gipsu :D

...

#13798 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów

Napisano 05 October 2010 - 20:03

Pogoda taka ni w piec ni w dziesiec.
Ni to ciepło, a sniegu nie ma :D

Ps. Simon a skąd ty wiesz ze pierwszy raz boli ? :)

gdzieś o tym czytałem ;ppp

#13799 Joszu

Joszu

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1257 postów

Napisano 05 October 2010 - 20:10

gdzieś o tym czytałem ;ppp

W mitologii greckiej :rolleyes:
There's a natural mystic blowing through the air ...

#13800 Bloodwyn

Bloodwyn

Blat forumowy

• Snowboard Summit Squad
  • 929 postów

Napisano 05 October 2010 - 20:21

Wow ale się temat rozwinął aż w szoku jestem. Ogólnie miałem coś napisać ale nie będe ciągnął bo chyba nie ma sensu :terefere: :lolbounce:

pozdrower :lolbounce: