Hey!!
Napisano 04 October 2010 - 18:12

Napisano 04 October 2010 - 18:12
nie smutaj bo Ci nie do twarzy

Napisano 04 October 2010 - 18:14

Napisano 04 October 2010 - 18:25
Napisano 04 October 2010 - 18:38

fizjoterapeutów jest dużo i dużo kształcą... w związku z czym jest bardziej pod góre no i pomijam fakt że trzeba wybrać specjalizacje- fizjoterapia i masz po skakaniu, bieganiu, pływaniu bo trzeba siedzieć na wykładach z anatomii i innych pierdołach żeby komuś potem krzywdy nie zrobić
a wszystkie inne bajery (nawet łącznie z fizjoterapią) można ogarnąć po dobrych studiach... przy dobrej płacy i już na swoim

Blood sam dobrze wiesz jak wygląda osiągnięcie czegokolwiek jak się nie ma domu na bahama, ni ma lekko
a Van Ty się wypnij i studiuj i tak to co Ci się podoba bo to jest najważniejsze

aaaa w ogóle to witam po wykładach

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 04 October 2010 - 19:01

Napisano 04 October 2010 - 19:18

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 04 October 2010 - 19:26

hahha
Napisano 04 October 2010 - 19:28
sie powodzi ;pBlumen - zawód - córka
hahha

PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 04 October 2010 - 20:08

nadworny internetowy snowboardzista
Napisano 04 October 2010 - 20:30
Widzę, że koleżanka z tego samego fachuBlumen - zawód - córka
hahha

Opłacalna praca, się nie narobisz a zarobisz

Najczęstsze zajęcie: opróżnianie lodówki.

Napisano 04 October 2010 - 20:33
@Blood Właśnie widać jakie to kierunki są przyszłościowe, rozwojowe itp. itd. tylko szkoda, że 95% osób które to kończy nie pracuje w zawodzie albo siedzi na kuroniówce. Ale skoro ja w tym przypadku pierniczę to nie mamy o czym dyskutować.
Mhm ja się pytam tylko gdzie oni są bo jakoś nie widać tych "milionerów" po TIR, fizjoterapiach, filologiach i innych gównach pokończonych na wyższych szkołach lansu i bansu w wygwizdowie dolnym[chociaż to i tak nie ma znaczenia].ale tak jak mówi Blood wstarczy pomysł na siebie, zaangażowanie rozeznaie sie w temacie , znajomosci i mozna niezla kase ciulac
Szkoda, że te kierunki w większości są dla picu tylko żeby dostać papierek mgr'a który tak właściwie niczego nam nie da.
edit: Co do znajomości to jak ktoś je ma to mu papierek TIR'a nie jest mu potrzebny.

Napisano 04 October 2010 - 20:36

Napisano 04 October 2010 - 20:43

Napisano 04 October 2010 - 20:52
Jednymi słowy- nie ważne co robisz, w Polsce nigdy się nie dorobisz
typowe myślenie... więc lepiej siedzieć na d*pie i sie opierdalać?
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 04 October 2010 - 20:56
Jaaaasne. I wspierać polski recykling przez opróżnianie śmietników z puszek i takich tamtypowe myślenie... więc lepiej siedzieć na d*pie i sie opierdalać?

Nie no, miałam w tym wypadku na myśli jakieś większe ambicje

Kurcze, Ty to tak agresywnie odpowiadasz ostatnio.

Napisano 04 October 2010 - 20:58
zawsze mozecie przeprowadzic sie do szczecina isc na AM czyli akademie morska i zostac marynarzem
nie ma Cie polowe zycia w domu ale jak pojdziesz na nawigatora to zarabiasz na poczatku 3tys. euro za miesiac, jak sie dobrze wkrecisz pod odpowiednia bandere
takze kasa nie mala tylko no sa rozne kontrakty moze Ci sie udac 2/2 lub 2/4 a czasami 2/6
a jakieś kursy na pirata to macie ?
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 04 October 2010 - 21:03
ja jestem na TiRze i gdybym miała wybrac raz jeszcze, wybrałabym to samo. Studia dają mi satysfakcję i cieszę się z tego ze tam jestem.
A juz na pierwszym roku jeden z profesorów powiedział nam jasno. Jesli po tych studiach chcecie do czegos dojsc musicie sie doszkalać. Bo uczelni na to nie stać. A pozatym to on nie ma pojecia dlaczego ktoś chciałby wybrać TiR... coż....
Bardziej prawdopodobne jest, że miejsca pracy zapełnione zostaną przez absolwentów techników o profilu hotelarskim lub szybkich 2 letnich doszkalających. Bo wiecej praktyki, niższe wymagania co do zapłaty, i prędzej do tej pracy mogą sie zabrać...
tak też mimo teoretycznego spisania na straty jestem na tej mojej turystyce i rekreacji, profil rekreacja ruchowa... I... bawimy sie

nadworny internetowy snowboardzista
Napisano 04 October 2010 - 21:24
Jaaaasne. I wspierać polski recykling przez opróżnianie śmietników z puszek i takich tam
![]()
Nie no, miałam w tym wypadku na myśli jakieś większe ambicje
Kurcze, Ty to tak agresywnie odpowiadasz ostatnio.
Sorki mała

Po prostu denerwuje mnie takie pierdolenie, że to niby w Polsce nie można zarabiać 50 tys miesięcznie bo sie nie da... trzeba po prostu za***rdalać a nie narzekać że to, że tamto!
Ty i tak sobie tym głowy nie zaprzątaj bo masz czas jeszcze

Nie ma znaczenia kto co studiuje... jakiś czas temu, jak mój ojciec robił jeszcze w jednej z czołowych firm ubezpieczeniowych i prezesem w naszym kraju był koleś który studiował... biologie!
Zawsze jeszcze można robić rap

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!