Ja tak jak pisałem nie chętnie to zrobię ale nagram mój śmig na dwóch deska slalomce i miękkim force.
Ja nigdy prze nigdy nie twierdziłem że wiem lepiej moja wiedza jest niewielka po tym czego doświadczyłem w tym sezonie rozmawiając i przebywając z Grabnerem dowiedziałęm się o rzeczach jakich nigdy nie myślałem o technikach i metodach o jakich się nie mówi. I boli mnie tylko to że wielu polskich instruktorów, trenerów założyło JA WIEM NAJLEPIEJ. Są rzeczy na które panowie trenerzy powinni się otworzyć które wzbogacą Polską scenę snowboardu.
No popatrz, krytykujesz innych za JA WIEM NAJLEPIEJ a sam robisz dokładnie to samo!? A za chwilę sam sobie zaprzeczasz! Występujesz na forum zza zasłony, anonimowo, przechwalasz się i jedziesz po innych użytkownikach

Przedstaw się z nazwiska to Cię wyguglujemy

. Jest na forum np. Marek Sąsiadek, facet zaliczył igrzyska i się z tym nie obnosi, wręcz przeciwnie, zawsze coś mądrego podpowie, doradzi o sprzęcie czy technice. Gość z klasą.
Chyba pomyliłeś forum, bo to jest dla pasjonatów czerpiących przyjemność nie tylko z jady na desce ale też rozmów o sprzęcie, wymianie doświadczeń, spotkań na stoku i poza nim, a nie przechwalanie się wynikami.
Koniecznie nagraj filmy ze swoją jazdą, bo tak się zareklamowałeś, że ... strach się pokazać w Białce czy Wiśle.
I pamiętaj miszczu o jednej istotnej rzeczy, bo chyba Cie w tej szkole nie douczyli:
na poziomie zawodniczym sportowcy wykorzystują tzw technikę użytkową, która raczej ma mało wspólnego z techniką podstawową (poza takimi dyscyplinami jak np: gimnastyka czy łyżwiarstwo figurowe), więc jako zawodnik nie stawaj w jednym szeregu z amatorami. Śmiem wątpić więc, że po latach ścigania się na desce między tyczkami, i utrwalaniem nie-technicznych nawyków, jesteś wytrawnym technikiem???
A do tego, że snowboard jako dyscyplina mocno na świecie się rozwija, doszliśmy na forum już dawno
Czekamy na filmy, Ziom,
i mniej spinki 
pozdro