a tym razem będziesz??
SI w 99 %
Joszu spokojna główka
Napisano 30 October 2011 - 23:01
a tym razem będziesz??
Napisano 30 October 2011 - 23:07
W tym roku nie organizujecie willi ?
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 30 October 2011 - 23:07
W tym roku nie organizujecie willi ?
Napisano 30 October 2011 - 23:09
Na razie pracujemy nad tym Niestety będzie ograniczona ilość miejsc, więc nie wszyscy się załapią W każdym razie info postaram się wrzucić do 15 listopada najpóżniej...
Napisano 31 October 2011 - 00:25
3. chodzi tylko o wpłaty i przygotowanie karnetu dla takiej osobyad3 nic mi to nie da musze miec odręczny podpis kazdej osoby po sprawdzeniu danych
ok 200 ID wydano
cen karnetów nie znamy jeszcze
Ło, a skąd taki pomysł na ten podział? Nie wiem czy byłoby to pomocne w integracji forumowych ludzi a chyba na tym polega idea takich spędów... O co chodzi z tym TD2 bo nie kumam tych powodów, ale w sumie byliśmy krótko. Może być na priv
Napisano 31 October 2011 - 09:23
3. chodzi tylko o wpłaty i przygotowanie karnetu dla takiej osoby
wydawanie wszystkiego i tak byłoby na miejscu, ale wtedy 1 stoliczek dla tych którzy już uiścili opłaty i oczekują tylko wydania papierów po parafowaniu by chapsnąć ciepły sprzęt i na stok, a drugi dla tych co jak zwykle na ostatnią chwilę
id: a sądziłem że nieco ponad 150.
200 to sporo
Karnety na ten moment orientacyjnie i bardziej pod kątem zniżki jak na liczną grupę która się stawi.
O tym z pewnością będzie wiadomo więcej pod koniec grudnia.
I ma czelność odzywać się ten, co pomieszkiwał w vipowskim apartamencie ?
NIEDOCZEKANIE !
Na td3 ty organizujesz na swoim wyrze kanapę dla 10-ciu osób.
I ja tego przypilnuję
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 31 October 2011 - 10:20
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 31 October 2011 - 10:42
Napisano 31 October 2011 - 10:57
Nie będzie noclegów dla osób pewnych lub nie pewnych....nie mam zamiaru się bawić i decydować, która osoba jest pewna lub bardziej pewna...będą następujące zasady przyjmowania zgłoszeń na nocleg...
1. Czas zapisów będzie wyznaczony od...do...
2. Pełna wpłata w czasie wyznaczonym od...do
nie będzie żadnych zaliczek...tylko pełna wpłata!
3. Będzie ograniczona ilość miejsc..wpierwszej kolejności będą decydowały zapisy...potem wpłata...jeśli ktoś się nie wyrobi w wyznaczonych terminach automatycznie zostaje skreślony z listy i na jego miejsce wchodzi kolejna oczekująca osoba...
4. Nie będzie prawa wyboru kto...gdzie...i w jakim pokoju.
Zasada będzie kto pierwszy ten lepszy
5. Jeśli komuś się niepodobają warunki...proponuje już szukać na własną rękę.
niestety musi być rygor bo podejrzewam, że chętnych będzie sporo i napewno dla co po niektórych miejsca zabraknie...
porszę mi teź nie pisać tekstów "Aro zarezerwowałbyś mi trójeczkę" nie będzie żadnych przywilejów
aDECHAde.com Team
Napisano 31 October 2011 - 12:58
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 31 October 2011 - 13:17
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 31 October 2011 - 13:17
Napisano 31 October 2011 - 13:32
aDECHAde.com Team
Napisano 31 October 2011 - 13:38
ostatnio joszu było przygotowane! opłaty przez interenet tez były ale był cyrk z potwierdzeniami cos zle spisałem osoby które zapłaciły i wogole meksyk sie zrobił
w tym roku bedzie nas wiecej joszu ;]
znaczy sie inaczej przykładowo miejsc bedzie 50 i rozliczamy 5o. a potem dogatujta sie jak chceta ;] damy tylko info ile i jakich pokoji jest i juz
Napisano 31 October 2011 - 13:45
Pamiętam doskonale jak mnie samego bank wystawiał :\
Zakończcie przyjmowanie wpłat max do poniedziałku (2.1.2011 <- data wyjścia przelewu) i nie powinno być numerów gdy banki lub poczta przygra w przysłowiowego ciula, bo jeszcze można przepuścić go raz jeszcze.
Wy macie rozeznanie w noclegowniach w tamtym areale. Natomiast zbiorcza lista miejsc oferujących noclegi (ośrodki, domki, agroturystyka) byłaby super.
Wtedy chętni na ostatnią chwilę oraz Ci, którzy będą rozglądać się za noclegiem będąc na miejscu, mieliby duży handicap a i na pytanie "czy wiecie gdzie by można się zahaczyć" można by wskazać chociaż kierunek.
ps. Aro, zarezerwuj mi jedyneczkę
Napisano 31 October 2011 - 13:46
aDECHAde.com Team
Napisano 31 October 2011 - 13:58
Co do aftera to spokojnie...wszystko w swoim czasie...co do striptizu...nie widzę przeciwwskazań aby to snowboardzistki się rozbierały ;Pa jak z afterparty? ten sam klub ? czy i tym razem chłopaki będą się patrzeć tylko na snowboardzistki a nie na striptizerki?
Napisano 31 October 2011 - 16:43
aDECHAde.com Team
Napisano 31 October 2011 - 17:05
aDECHAde.com Team
Napisano 31 October 2011 - 17:54
z afterem bedzie jeden za***isty mega problem. Trzeba chyba będzie namiot dostawić bo sie nie pomiescimy albo będzie hasło zmiana i bedą 3 grupy. Sikające, palace i bawiące się. Pada hasło i jest rotacja ;] inaczej moze byc kiepsko