Masz ode mnie piwo
Kolejna Edycja Test Drive Tym Razem Vol. 3
Napisano 11 January 2012 - 11:26
Masz ode mnie piwo
Napisano 11 January 2012 - 18:37
Napisano 11 January 2012 - 18:42
Napisano 11 January 2012 - 18:50
już się martwiłem o ciebie mordo, że gdzieś przepadłeś...spóźnione, ale wielkie podziękowania dla Wszystkich!! Miło było znów Was spotkać, miło było móc pojeździć na czym się tylko chciało, dzięki ekipie z Flybaga za przypomnienie o co chodzi na skoczniach, trochę przesadziłem na wieczorku zapoznawczym za co przepraszam wszystkich urażonych, ale w końcu taka okazja zdarza się raz w roku!! Na szczęście na kolejne spotkanie nie trzeba czekać tak długo więc do zobaczenia!
Napisano 11 January 2012 - 18:50
spóźnione, ale wielkie podziękowania dla Wszystkich!! Miło było znów Was spotkać, miło było móc pojeździć na czym się tylko chciało, dzięki ekipie z Flybaga za przypomnienie o co chodzi na skoczniach, trochę przesadziłem na wieczorku zapoznawczym za co przepraszam wszystkich urażonych, ale w końcu taka okazja zdarza się raz w roku!! Na szczęście na kolejne spotkanie nie trzeba czekać tak długo więc do zobaczenia!
Poznałem Cię dopiero, podczas wnoszenia twego ciała na 1 piętro. Zastanawiałem się czy to właśnie ten sam Konrad...
Pozdrooo
Napisano 11 January 2012 - 19:00
spoko ja jak KOTT spadłem na 4 deski i otwierałem z Bloodem i Arem stok w sobotęjuż się martwiłem o ciebie mordo, że gdzieś przepadłeś...
Poznałem Cię dopiero, podczas wnoszenia twego ciała na 1 piętro. Zastanawiałem się czy to właśnie ten sam Konrad...
Pozdrooo
jak mówią każda okazja jest dobra, następnym razem postaram się trzymać pozi... tzn pion jak się będziemy widzieć
Napisano 11 January 2012 - 19:04
spoko ja jak KOTT spadłem na 4 deski i otwierałem z Bloodem i Arem stok w sobotę
zaraz za mną, mike'm, taką ładną koleżanką i paroma innymi osobami...
Napisano 11 January 2012 - 21:30
Tak sobie wyliczyłem, że przez to forum przez 2 lata poznałem z 50 deskowych wariatów dzięki i do następnego
Ps. Zaginęła bluza szara Reeboka z kapturem, zapinana na zamek. Ostatnio widziana w Alibii na Afterku. Jak ktoś widzieł to dawać cynka
Użytkownik rentgen edytował ten post 11 January 2012 - 21:54
Napisano 13 January 2012 - 13:11