W sumie to coś w tym jestniet, każdy zlot jest niepowtarzalny i ma swoje uroki
![]()

Zlot Adechade.Com (2) Podbeskidzie
Napisano 12 September 2011 - 13:48
#ehschool
Napisano 12 September 2011 - 14:01
Na pewno nie zabraknie dobrej zabawy, o to nie ma stracha.W sumie to coś w tym jest
Następnym razem chyba zamówimy mszę za całą tę bandę, żeby nic jej się złego nie przydażyło

Napisano 12 September 2011 - 14:16
Joszu trezba było zamówić wczorajNastępnym razem chyba zamówimy mszę za całą tę bandę, żeby nic jej się złego nie przydażyło

Na przypale albo wcale:D
Napisano 12 September 2011 - 16:22
Jesteście kompletnie odjechani w kosmos!

Atmosferka tak za***ista że zupełnie jak Zuza czuje jak bym was znał od lat! WIELKIE dzięki za wspólnie spędzony czas i ciesze się że was wreszcie poznałem (mam nadzieje że niebawem poznam resztę)

Napisano 12 September 2011 - 16:50

i zajawka jak np. moja na longa (do teraz kuśtykam na lewą noge od odpychnia sie )

i mistrzowie od

dzięki wszystkim i do nastepnego

Napisano 12 September 2011 - 17:13
Fajnie było, nie da się ukryć, teraz to muszę sobie mały detoksik walnąć, bo coś słabawo - idę do wyrka
![]()
Na przyszłość jednak proponuję więcej jazdy na longu, czy tam fb, jak kto chce. Obiecuję pokazać Wam fajne miejscówki w okolicy, część już odkryłem, część odkryję do "za rok"![]()
Acha... i nie ma że boli - panny też jeżdżą! Nie kupujemy więcej ściem, że cośtam cośtam.
A co do panien, to gdyby nie koleżanka z ekipy BBT, to przestałbym wierzyć w ogóle w kobity z zajawką na wszelkie możliwe rodzaje desek
Noooo.... nie to myśmy z SuZu, instruowane przez Kaman, dzielnie stawiały pierwsze kroki na FB, a tu jeszcze krytyka

aaaaaa
chciałabym zauważyć że nasze laski akurat były pierwsze do próbowania na fb a chłopaki tylko komentowali ...
Dobrze mówisz Kaman, kobity wszystkie się ruszyły żeby chociaż spróbować

Napisano 12 September 2011 - 17:23
i zajawka jak np. moja na longa (do teraz kuśtykam na lewą noge od odpychnia sie )
oj tak mnie też się spodobało

zresztą męska część ekipy adechade chyba w większości katowała longa

Użytkownik JaMMiQ edytował ten post 12 September 2011 - 17:27
Napisano 12 September 2011 - 17:28

Co do longa...trzeba zaznaczyć, że nawet Joszu w ostatni dzień wskoczył na longa po tak ciężkich traumatycznych przeżyciach

pzdr...
Napisano 12 September 2011 - 17:30
Niestety przestałem ogarniać już ten temat
Co do longa...trzeba zaznaczyć, że nawet Joszu w ostatni dzień wskoczył na longa po tak ciężkich traumatycznych przeżyciachSZACUN!
pzdr...
Wskoczył wskoczył, ale niewiele osób to widziało!

Napisano 12 September 2011 - 18:20
Wszystko spokens, tylko miejscówa do której miało być 5-10 minut jazdy, to był killer dla boarderów.
Na freebordzie popieprzali zdrowe 5 dycha, a po tym co Areczek zaprezentował (samobójca) to bez pełnej płytowej zbroi za żadne skarby wszechświata nie wskoczyłbym na longusia.
Hmm... ale jazda na na FB od tzw. d*py strony (nie pamiętam imienia/ksywy ridera) z tej góreczki wzbudziła falę aplauzu.
Szacunek dla ziombla![]()
To był Bart

Noooo.... nie to myśmy z SuZu, instruowane przez Kaman, dzielnie stawiały pierwsze kroki na FB, a tu jeszcze krytyka
![]()
Dobrze mówisz Kaman, kobity wszystkie się ruszyły żeby chociaż spróbować
Instruowane przez Kaman.. toż to szczyt bezszczelnosci siarczystej xd Pragnę zauważycz że poczciwy Długi i reszta chlopaków też służyła pomoca:) ale jak zawsze Kaman nagradzana... czekaj jak Cie w tyg dopadne na freebordzie to ja Ci zrobie " instruktaż"

Napisano 12 September 2011 - 19:05

Chłopaki mocne w gębie stały zwartą kupą, jak wiadomo w kupie siła- kupy nikt nie ruszy

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 12 September 2011 - 19:38
dlatego niewiele z tego wyszłoNoooo.... nie to myśmy z SuZu, instruowane przez Kaman, dzielnie stawiały pierwsze kroki na FB, a tu jeszcze krytyka
![]()

widzisz Felipek, nawet odpychania się trzeba naumieći zajawka jak np. moja na longa (do teraz kuśtykam na lewą noge od odpychnia sie )
i mistrzowie odjak Joszu i Mariusz ze swoją cytrynowa
![]()
dzięki wszystkim i do nastepnego

hamowanie to również sztuka

a tak na marginesie to co ja tam wypiłem ?
targało mną choróbsko to swoją drogą, ale szkoda mi tracić każdej chwili by leżeć załatwionym na amen.
Kwestia doświadczenia, dojdziesz do tego

to że sobie jeszcze wieczorkiem śmignąłem to tak tylko w ramach emerytowanego skejtbordzistyCo do longa...trzeba zaznaczyć, że nawet Joszu w ostatni dzień wskoczył na longa po tak ciężkich traumatycznych przeżyciach

ja to nieśmiały jestem, a tam każdy z aparatem, kamerą, telefonem ...Wskoczył wskoczył, ale niewiele osób to widziało!
jeżdżę wyłącznie dla siebie

ten to się śmierci nie boiTo był Bart
zresztą jak zawsze wymiatacz:)
Ba, pewnie dawno kopnął ją w dupala i wylał wrzątek w oczodoły i złamał kosę.
HA! zostało ustalone że Kaman niezależnie co by nie spieprzyła, a każdy inny w czymkolwiek się nie przysłużył, śmietankę i tak spije KamaInstruowane przez Kaman.. toż to szczyt bezszczelnosci siarczystej xd Pragnę zauważycz że poczciwy Długi i reszta chlopaków też służyła pomoca:) ale jak zawsze Kaman nagradzana... czekaj jak Cie w tyg dopadne na freebordzie to ja Ci zrobie " instruktaż"
![]()

Napisano 12 September 2011 - 19:44
TO CIe potrzymam za rączke nie ma problemu przelamiem twoja blokade psychiczna do predkosci co czesto u kobiet niestety wystepuje:(dajesz Długi dajesz
za rączkę mnie nie chciałeś ostatnio trzymać to może chociaż teraz
hehe dobra metafora mistrzuHA! zostało ustalone że Kaman niezależnie co by nie spieprzyła, a każdy inny w czymkolwiek się nie przysłużył, śmietankę i tak spije Kama
![]()

Napisano 12 September 2011 - 19:55

nie wiem Długi co Ty masz z tą prędkością bo aż się boję
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 12 September 2011 - 20:11

Napisano 12 September 2011 - 20:25
Napisano 12 September 2011 - 21:54

mnie to akurat rozbawiło że Kaman co chwile dostaje ochrzan mimo że stara się wszystko organizować

co prawda żal mi jej bo to taki nasz bohater tragiczny (jak noclegi w Marinie)

Napisano 13 September 2011 - 07:04

aDECHAde.com Team
Napisano 13 September 2011 - 18:29

Napisano 13 September 2011 - 19:13
moze tym razem melon?@Joszu to kiedy kolejny arbuzek...
btw kto wczoraj późnym wieczorem do mnie pisał? bo nie ogarnęłam i nie miałam jak odpisać?
Użytkownik SuZu edytował ten post 13 September 2011 - 19:15
Na przypale albo wcale:D