Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Wykładka

46 odpowiedzi w tym temacie

#41 Rimer

Rimer

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 124 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 13 January 2010 - 12:27

A co ja powiem chłopakom pod świeżo usypaną hopą? Elo ziomy, tatuś przyszedł8)8) ???

Hahaha chciałbym zobaczyć ich miny 8) ROTFL

#42 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 13 January 2010 - 12:33

ja tam z samej nauki czerpię radochę, nie ma to jak męczyć, męczyć i wymęczyć 8)

Zresztą Shreku, jeździsz dla siebie i swojego fanu, rób to co lubisz, a jeśli poczujesz że chcesz spróbować czegoś nowego to na spokojnie  ???

#43 Marcin Be

Marcin Be

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 13 January 2010 - 13:34

A co ja powiem chłopakom pod świeżo usypaną hopą? Elo ziomy, tatuś przyszedł?

sek w tym, ze to ty ja usypiesz...

#44 Shrek

Shrek

"Pro" snołborder

• Administratorzy
  • 1638 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 13 January 2010 - 14:40

ej no hola hola.. jaki tatuś przyszedł ;p z tego co kojarze to z bardziej zorganizowanej "ekipy" to ja najmłodszy bywam... wiekszość na skraju 30 albo juz przed 40 8)

@MarcinBe no łatwo nie jest... studia dzienne + praca nieetatowa i domowe problemy finansowe powoduja ze nie zarabiajac za duzo musze na siebie zarobic i jeszcze odkładac na wyjazdy itp a i zainteresowań najtańszych czasami nie mam... ale fanem jetem byłem i bede!  ??? 8) ale w sumie dopiero 22 lata skonczylem wiec jak dojde do wieku lat 35 8) co juz mi sie wydaje abstraktem to na desce bede jezdził wiecej lat niz mam...

#45 Marcin Be

Marcin Be

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 116 postów

Napisano 13 January 2010 - 15:04

Shrek, a gdzie 'dziadki' sypia chopy? przynajmniej latwiej sie bedzie podlaczyc  8)

problemy finansowe

...ja na studiach tez nie mialem kasy ale dzieki byciu instruktorem narciarstwa (i nie, nie studiowalem na awf, a na snb tylko ciutke jezdzilem) spedzalem srednio 4 tyg w Alpach na sezon bynajmniej nie placac za to, tylko jeszcze dostajac kase. ok, byla to po czesci praca, jechalo sie kilka tygodni na bulkach z kielbasa i bigosie, ale co sie najezdzilem to moje...

#46 Shrek

Shrek

"Pro" snołborder

• Administratorzy
  • 1638 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 13 January 2010 - 15:37

za czasów twoich stdiów o ile sie nie orientuje ( a nie wiem ile lat temu to było ) to troche inaczej odbwała sie rekrutacja do szkoł.

Pozatym tez miałem taki plan ale o zostani instruktorem pomyslalem dopiero idac na studia. Ale jakos nie udało mi sie co roku przeznaczyc 2k na szkolenia, takze pewno dopiero po studiach albo na magisterce porobie szkolenia a co sie naucze to bedzie moje... ja niby robie w IT ale płaca i czestotliwosc pracy tez bardzo rozna. żeby skutecznie odkładac na wyjazdy musiałbym zarabiac z 1k miesiecznie w miare stało a ze moje wplywy sa bardzo niestałe i nieregularne to ciezko odkladac.

Pozatym sezon zimowy to sezon sesyjny i przed sesyjny. A studiajac dziennie nei jestesm sobie w stanie pozwolic wyjechac na miesiac czy 1,5 w trakcie tego okresu własnie... ;/

#47 dodi01494

dodi01494

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 70 postów

Napisano 13 January 2010 - 16:26

Witam!
O tatusiu to ja o sobie mówiłem, a nie o Tobie szczawiu jeden 8)!!
Wyjazdu na 1 miesiąc wykroić nie możesz, ale 10x3 dni w sezonie to chyba tak.
Poza tym, w tym mieście na W.., sporo ludzi mieszka i podwózka działa. To nie jest problem.
pzdr