Najlepszy stok w Beskidzie Śląskim ?
Napisano 24 March 2010 - 18:42
Napisano 24 March 2010 - 19:52
Parkingi płatne niemało, wieczne problemy w sezonie ze znalezieniem miejsca i parkowanie w zaspie na poboczu, Juliany maja fajny potencjał, ale trzebaby trochę chcieć, a nie tylko liczyć wpływy

Mimo wszystko i tak tam w tygodniu bywam, ale tylko dlatego, że najbliżej.
Napisano 24 March 2010 - 21:00
Napisano 24 March 2010 - 21:37
Szczyrk dałem do listy ze względu na trasy. Z infrastrukturą masz rację, ale tak samo jest na Pilsku czy w Cieńkowie.
co z tego sze ponoc od paru ładnych lat w mostostalu lezy gotowy do zlozenia wyciag krzeselkowy na skrzyczne.. tylko nie ma go gdzie postawic.
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 24 March 2010 - 23:02
Napisano 25 March 2010 - 07:42
GAT niestety daje ciała, a szkoda, bo marnuje potencjał miejscówek Pilsko i Skrzyczne
To nie dawanie ciała to zamierzone działanie.
Ośrodek musi ogłosić upadłość i zacznie się jego sprzedaż za bezcen , a kto pierwszy wykupi najlepsze grunty , tu chyba nie muszę mówić.
Napisano 25 March 2010 - 11:19
To nie dawanie ciała to zamierzone działanie.
Ośrodek musi ogłosić upadłość i zacznie się jego sprzedaż za bezcen , a kto pierwszy wykupi najlepsze grunty , tu chyba nie muszę mówić.
Też tak sobie ostatnio pomyślałem. Absolutnie nie wygląda na działanie przypadkowe...
Napisano 25 March 2010 - 12:20

Napisano 10 May 2010 - 20:46
Napisano 11 May 2010 - 09:06
@Snowboarder "No i coś dla miłośników freestyle'u: Parkowa Dolina w Istebnej to największy snowpark w Europie Środkowej" - sorry ale bredzisz, toz to nawet Julki są większe. A Byłeś kiedy np. w Szpindlu? Ja sobie bardzo cenie lokalną inicjatywę, ale jak na razie Parkowa to przykrótki orczyk i kilka przeszkód, a park w zasadzie z powodu fatalnej zimy w tym sesonie nawet nie wystartował. zycze wszystkiego najlepszego ale znajmy miarę

www.poza-trasa.pl
Napisano 09 November 2010 - 09:46

Czytam że chwalicie Cieńków w Wiśle - no to akurat jedyna stacja w Beskidzie Śląskim, która się modernizuje. Zamiast 2ch starych wyciągów orczykowych będzie 4 osobowa kanapa (podobna do tej w Zawoi). Poza kanapą będą tam jeszcze 2 orczyki. Trochę pozmieniają się trasy. Będę miał mapę tras za niedługo to ją wrzucę. Tutaj jest coś więcej napisane http://bielskobiala....ylko_jedna.html
Podobno jest tam jakaś ekipa, która co roku ogarnia snowpark http://www.elementso...k_ustron_wisla.
Jak ktoś ma jakieś dodatkowe informacje na temat snowparku to proszę pisać, chętnie poczytam.
Napisano 11 November 2010 - 23:20

Napisano 16 November 2010 - 10:55

Jakbyście mieli problemy z wielkością mapki to dajcie znać prześlę coś większego.
A tutaj macie trochę więcej informacji na ten temat: Wisła "Cieńków"
Tak mi się wydaje, że w tym roku to będzie moja główna miejscówka, więc do zobaczenia.
Napisano 16 November 2010 - 14:55
jak będą znośne ceny to może się przejadę w tym sezonie ;]
Napisano 16 November 2010 - 15:05
Ciekawa jestem bardzo jak tam będzie się śmigało po modernizacji. Potencjał jest...nachylenie całkiem, całkiem...będą kanapki 4-osobowe...powinno być ciekawie...tylko gdzie ten śniegWięc tutaj macie mapkę jak będą w tym sezonie wyglądać trasy w Wiśle na "Cieńkowie"...

Napisano 16 November 2010 - 18:35
Mnie bardzo interesuje jak będzie wyglądał snowpark zrobiony przez Panów z szkoły ELEMENTSOS
Napisano 16 November 2010 - 20:05

Na Cieńkowie było calkiem fajnie, ale oczywiście niebieska 5 była zamknięta (nie staram się tylko i wyłącznie jeździć czerwonymi i czarnymi tak jak...

Skrzyczne trasy jak najbardziej ok, ale dosłownie cała reszta szkoda gadać. Na chwilę obecną z "pobliskich" górek jedynie Stożek, Góra Żar i Cieńków jest dla mnie ok

Napisano 17 November 2010 - 11:01

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 17 November 2010 - 14:39

Napisano 17 November 2010 - 15:03

Orczyk jest fajny jak chcesz sobie potrenować technikę czy jakieś ewolucje nie musisz śmigać na sam dół tylko do orczyka i na płaskim możesz się bawić.
Generalnie nie tak źle tylko krótkie i muldy