Najlepszy stok w Beskidzie Śląskim ?
Napisano 24 March 2010 - 18:42
Napisano 24 March 2010 - 19:52
Parkingi płatne niemało, wieczne problemy w sezonie ze znalezieniem miejsca i parkowanie w zaspie na poboczu, Juliany maja fajny potencjał, ale trzebaby trochę chcieć, a nie tylko liczyć wpływy
Mimo wszystko i tak tam w tygodniu bywam, ale tylko dlatego, że najbliżej.
Napisano 24 March 2010 - 21:00
Napisano 24 March 2010 - 21:37
Szczyrk dałem do listy ze względu na trasy. Z infrastrukturą masz rację, ale tak samo jest na Pilsku czy w Cieńkowie.
co z tego sze ponoc od paru ładnych lat w mostostalu lezy gotowy do zlozenia wyciag krzeselkowy na skrzyczne.. tylko nie ma go gdzie postawic.
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team ![]()
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 24 March 2010 - 23:02
Napisano 25 March 2010 - 07:42
GAT niestety daje ciała, a szkoda, bo marnuje potencjał miejscówek Pilsko i Skrzyczne
To nie dawanie ciała to zamierzone działanie.
Ośrodek musi ogłosić upadłość i zacznie się jego sprzedaż za bezcen , a kto pierwszy wykupi najlepsze grunty , tu chyba nie muszę mówić.
Napisano 25 March 2010 - 11:19
To nie dawanie ciała to zamierzone działanie.
Ośrodek musi ogłosić upadłość i zacznie się jego sprzedaż za bezcen , a kto pierwszy wykupi najlepsze grunty , tu chyba nie muszę mówić.
Też tak sobie ostatnio pomyślałem. Absolutnie nie wygląda na działanie przypadkowe...
Napisano 25 March 2010 - 12:20
Napisano 10 May 2010 - 20:46
Napisano 11 May 2010 - 09:06
@Snowboarder "No i coś dla miłośników freestyle'u: Parkowa Dolina w Istebnej to największy snowpark w Europie Środkowej" - sorry ale bredzisz, toz to nawet Julki są większe. A Byłeś kiedy np. w Szpindlu? Ja sobie bardzo cenie lokalną inicjatywę, ale jak na razie Parkowa to przykrótki orczyk i kilka przeszkód, a park w zasadzie z powodu fatalnej zimy w tym sesonie nawet nie wystartował. zycze wszystkiego najlepszego ale znajmy miarę
www.poza-trasa.pl
Napisano 09 November 2010 - 09:46
Czytam że chwalicie Cieńków w Wiśle - no to akurat jedyna stacja w Beskidzie Śląskim, która się modernizuje. Zamiast 2ch starych wyciągów orczykowych będzie 4 osobowa kanapa (podobna do tej w Zawoi). Poza kanapą będą tam jeszcze 2 orczyki. Trochę pozmieniają się trasy. Będę miał mapę tras za niedługo to ją wrzucę. Tutaj jest coś więcej napisane http://bielskobiala....ylko_jedna.html
Podobno jest tam jakaś ekipa, która co roku ogarnia snowpark http://www.elementso...k_ustron_wisla.
Jak ktoś ma jakieś dodatkowe informacje na temat snowparku to proszę pisać, chętnie poczytam.
Napisano 11 November 2010 - 23:20
Napisano 16 November 2010 - 10:55
Jakbyście mieli problemy z wielkością mapki to dajcie znać prześlę coś większego.
A tutaj macie trochę więcej informacji na ten temat: Wisła "Cieńków"
Tak mi się wydaje, że w tym roku to będzie moja główna miejscówka, więc do zobaczenia.
Napisano 16 November 2010 - 14:55
jak będą znośne ceny to może się przejadę w tym sezonie ;]
Napisano 16 November 2010 - 15:05
Ciekawa jestem bardzo jak tam będzie się śmigało po modernizacji. Potencjał jest...nachylenie całkiem, całkiem...będą kanapki 4-osobowe...powinno być ciekawie...tylko gdzie ten śniegWięc tutaj macie mapkę jak będą w tym sezonie wyglądać trasy w Wiśle na "Cieńkowie"...
Napisano 16 November 2010 - 18:35
Mnie bardzo interesuje jak będzie wyglądał snowpark zrobiony przez Panów z szkoły ELEMENTSOS
Napisano 16 November 2010 - 20:05
Na Cieńkowie było calkiem fajnie, ale oczywiście niebieska 5 była zamknięta (nie staram się tylko i wyłącznie jeździć czerwonymi i czarnymi tak jak...
Skrzyczne trasy jak najbardziej ok, ale dosłownie cała reszta szkoda gadać. Na chwilę obecną z "pobliskich" górek jedynie Stożek, Góra Żar i Cieńków jest dla mnie ok
Napisano 17 November 2010 - 11:01
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team ![]()
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 17 November 2010 - 14:39
Napisano 17 November 2010 - 15:03
Orczyk jest fajny jak chcesz sobie potrenować technikę czy jakieś ewolucje nie musisz śmigać na sam dół tylko do orczyka i na płaskim możesz się bawić.
Generalnie nie tak źle tylko krótkie i muldy