Ręczne smarowanie na gorąco - How TO - dyskusja
Napisano 24 January 2013 - 20:26
Napisano 25 January 2013 - 11:04
... Gdyby znalazło się min 20 osób chętnych na zakup to forum dostanie upust i JEDNO żelazko wyjdzie 130 zł brutto (+ewentualnie wysyłka). Byli by chętni?
Za 130+koszty wysyłki to mnie dopisz !
Co do dobierania smarów do temperatury.... ja coraz częściej smaruje twardymi smarami na niskie temperatury. Z prostego powodu: twardy smar trzyma się dłużej i rzadziej muszę smarować a te 2kmph wolniej przeboleje...
- Method lubi to
Napisano 25 January 2013 - 11:18
a jaki polecacie smar w alpy mniej więcej na połowę lutego? Taki http://allegro.pl/sm...2958491516.html będzie dobry czy poszukać czegoś innego. Chodzi mi oczywiście o zakres temperaturowy czy dobrze dobrany?
ja własnie taki wczoraj zaaplikowałem na wyjazd w przyszłym tygodniu... spodziewana temp. powietrza oscylowac będzie między -7 a -20 stopni... niestety wrażeniami podzielę się jak wrócę
- Method lubi to
Napisano 25 January 2013 - 16:47
Napisano 25 January 2013 - 18:13
ja własnie taki wczoraj zaaplikowałem na wyjazd w przyszłym tygodniu... spodziewana temp. powietrza oscylowac będzie między -7 a -20 stopni... niestety wrażeniami podzielę się jak wrócę
Dzięki za odpowiedź a jeszcze tak korzystając z okazji ale też żeby nie być zbytnio upierdliwym co sądzicie o uniwersalnych smarach? Dawają radę i jak jest ze ścieralnością w niskich temperaturach?
Przepraszam za moje "lamerskie" pytania ale zawsze korzystałem z (wątpliwej jakości) serwisów narciarskich i nie jestem jeszcze w tym obcykany
A jeszcze tak z ciekawości Mike w jakie rejony Alp jedziesz?
Użytkownik Method edytował ten post 25 January 2013 - 18:18