zapraszam do lektury i mowienia co zle napisałem
 ( błędy i polskie krzaczki pomińmy bo wątek zrobi się dłuższy niz Hey )

Napisano 09 January 2010 - 00:38

Napisano 09 January 2010 - 23:49

Napisano 09 January 2010 - 23:57
 ale ja nie jestem wyznacznikiem zadnym z tym czyszczeniem to ma wiekszy wplych chyba jak mamy deske ktora zadko smarujemy i jest opcja ze slizg wolno oddaje samr i sie bardzo zabrudzi w tym czasie... No a pozatym takie gruntowne czyszczenie to tylko na pierwsze albo ostatnie smarowanie w sezonie. Potem podkład itd... w sezonei nie widze sensu uzywac zmywaczy * chyba ze jedziesz na zawaocy
 ale ja nie jestem wyznacznikiem zadnym z tym czyszczeniem to ma wiekszy wplych chyba jak mamy deske ktora zadko smarujemy i jest opcja ze slizg wolno oddaje samr i sie bardzo zabrudzi w tym czasie... No a pozatym takie gruntowne czyszczenie to tylko na pierwsze albo ostatnie smarowanie w sezonie. Potem podkład itd... w sezonei nie widze sensu uzywac zmywaczy * chyba ze jedziesz na zawaocy  )
 )

Napisano 10 January 2010 - 09:17
 /
/ 

Napisano 07 February 2010 - 19:27
 to najlepiej szczotką miedzianą. Jesli takiej tez nie posiadasz to cykiną i zobacz czy nie masz w domu jakiejś szczotki z w miare sztywnym włosiem coby ja wyszczotkowac. Ale czyszczenie w sezonie jakos nie wydaje mi sie super potrzebną rzecza
 to najlepiej szczotką miedzianą. Jesli takiej tez nie posiadasz to cykiną i zobacz czy nie masz w domu jakiejś szczotki z w miare sztywnym włosiem coby ja wyszczotkowac. Ale czyszczenie w sezonie jakos nie wydaje mi sie super potrzebną rzecza

Napisano 11 February 2010 - 10:02
 czy za konieczne uważacie smarowanie nowej deski, która posiada informację o fabrycznym smarowaniu, smarem dobrej marki (bez podania zakresu temperatur...)? oczywiście nie mam na myśli deski szykowanej na sg w vancouver
 czy za konieczne uważacie smarowanie nowej deski, która posiada informację o fabrycznym smarowaniu, smarem dobrej marki (bez podania zakresu temperatur...)? oczywiście nie mam na myśli deski szykowanej na sg w vancouver