Reklamacja Burton
Napisano 10 February 2011 - 17:23
Napisano 10 February 2011 - 18:03
Napisano 10 February 2011 - 18:08
Dałem rekawice do reklamacji bo poszły na szwie , czekałem dokładnie 21 dni bo tak maja w karcie reklamacji . Poszłem więc w 21 dzień i dostałem nowe rekawice ten sam model.
Jestem zadowolony.
Napisano 11 February 2011 - 07:18
Napisano 12 February 2011 - 14:15
Napisano 12 February 2011 - 18:11
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 12 February 2011 - 18:46
69dni - reklamacja butów które były do wymiany...
najsmieszniejsze jest to ze Burton reklamuje sie ze swoja mega szybka wymiana towaru (nie wiem czy dotyczy to Burton Polska) - podobno po 2 dniach od przyjecia reklamacji nowy towar ma trafic do twoich rak. Szkoda ze teoria teoria a praktyka wyglada zupelnie inaczej :/
Napisano 12 February 2011 - 22:14
burtonów w polsce trzeba pogonić... z własnego doświadczenia:najsmieszniejsze jest to ze Burton reklamuje sie ze swoja mega szybka wymiana towaru (nie wiem czy dotyczy to Burton Polska) - podobno po 2 dniach od przyjecia reklamacji nowy towar ma trafic do twoich rak. Szkoda ze teoria teoria a praktyka wyglada zupelnie inaczej :/
czekałem 2-3tyg i nic po czym jeden mail-brak odp... drugi, trzeci, czwarty i reklamacja rozpatrzona od ręki... sprzęt u mnie w domu za dwa dni bo tyle szedł jednodniowym priorytetem pocztą polską

Napisano 12 February 2011 - 22:21
najsmieszniejsze jest to ze Burton reklamuje sie ze swoja mega szybka wymiana towaru (nie wiem czy dotyczy to Burton Polska) - podobno po 2 dniach od przyjecia reklamacji nowy towar ma trafic do twoich rak. Szkoda ze teoria teoria a praktyka wyglada zupelnie inaczej :/
u nas ? szybkość realizacji reklamacji jest wolna ale jak widać skuteczna.
w USA tzw. "W48" podobno działa. No ale to USA a nie polska.
Napisano 12 February 2011 - 22:26
Pewnie reklamację sam Jake musiał klepnąć.69dni - reklamacja butów które były do wymiany...
Napisano 13 February 2011 - 00:14
Pewnie reklamację sam Jake musiał klepnąć.
sms'em jak był na stoku
dostał sms'a - "shrek z adechade.com reklamuje drivery co robić ?"
Napisano 13 February 2011 - 08:57
Żarty żartami. Słabo to PRowo wygląda.. chyba, że polski dystrybutor ma to gdzieś.sms'em jak był na stoku
dostał sms'a - "shrek z adechade.com reklamuje drivery co robić ?"
Zepsuty monitor Samsunga - telefon, na drugi dzień kurier podjechał, 5 dni serwisu, naprawiony monitor wrócił.
Drukarka HP (tani badziew), wróciła nowa po jakichś 10 dniach.
Xbox - super support Microsoftu, inni mogliby się uczyć. Po 1 dniu od zgłoszenia umówiła się firma kurierska i w ciągu 6 dni (kurier, dostarczenie do Frankfurtu - tam naprawiają, kurier do mnie).
Poczekam do połowy tygodnia i zacznę wiercić dziurę - 26go ruszam na tygodniowy wypad.. fajnie byłoby mieć nową kurtkę.
Napisano 13 February 2011 - 14:09
Buty nie przechodziły ponoc przez rece SnowUnit tylko prosto do centrali na UE.
Tam polezały 1,5 miesiaca a potem miałem wysyłke nowych. Gdzie sam sklep nie wiedział nic co z reklamacją
A co do 48h to jest decyzja reklamacyjna a nie naprawa!
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 13 February 2011 - 14:29
Buty po tygodniu były wysłane do Insbrucka ( wiedziałem ze beda lezec i czekac az sie zbierze kilka dni )
Buty nie przechodziły ponoc przez rece SnowUnit tylko prosto do centrali na UE.
Tam polezały 1,5 miesiaca a potem miałem wysyłke nowych. Gdzie sam sklep nie wiedział nic co z reklamacją
A co do 48h to jest decyzja reklamacyjna a nie naprawa!
z tego co poczytałem u burka na stronie to 48h na rozpatrzenie reklamacji.
fajnie mają też rozpisane czego reklamacja nie obejmuje - ciekawy ruch z ich strony bo są nawet ciekawe zdjęcia

Napisano 13 February 2011 - 15:06
z tego co poczytałem u burka na stronie to 48h na rozpatrzenie reklamacji.
fajnie mają też rozpisane czego reklamacja nie obejmuje - ciekawy ruch z ich strony bo są nawet ciekawe zdjęcia
noooo nie wiedziałem ze mozna tak buty ro***erdolić!
aDECHAde.com Team
Napisano 13 February 2011 - 19:41
Napisano 13 February 2011 - 19:44
A takie coś reklamacja uwzględnia ? :/
Nawet 3 godzinki nie zdążyłem pojeździć na Wierchomli, a taka ładna pogoda była :/
no jak żeś to zrobił ? nieźle !
Burek daję dożywotnią gwarancję na podstawy - powinni na 99% wymienić ci na nowe.
Napisano 13 February 2011 - 19:48

Napisano 13 February 2011 - 21:23
Sorry, że post pod postem ale mi się przypomniało za późno i nie mogłem już dodać.
Użytkownik retro edytował ten post 13 February 2011 - 21:24