Konkurs Na Najlepszą Relację Z Td Vol.2
Napisano 16 January 2011 - 18:57
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 16 January 2011 - 19:01
masz mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw...
Napisano 16 January 2011 - 22:21
6.01
Godz 7 wbitka z przyszłą żoną do załadowanej już fury. jazda. Kierować miał nas gps, ale mało nas słuchał, więc poszedł w odstawkę. Jazda. Dwa zakręty, może 3 i jesteśmy. Dostajemy nr.6(dzięki rentgen! jeszcze smaczne poranne tosty. Na stok! Twardo. Mroźno. Wietrznie. Z kanapy przybliżam lubej część ekipy którą już znam. Jazda. Red bull. Jazda. Szama pod stokiem i do willi. Impreza zapoznawcza w 5. piwo, wódka, cola, sok. Konkurs z karą(nagrodą. Lot i nielot. Tost. Tosty. Więcej tostów. Śpimy.
7.01
7.30 stuk puk. Kacper po toster (facepalm). Już mniej smaczne tosty. Na stok! mniej twardo. Mgła. Jest nasz obóz. Voelkl, forum, gnu, signal, roxy, k2, never summer, raven, wolface, toko. Za konsolą dj redbulla. Na mic’u Kaman i Kacha. Testujemy. Redbull. Jazda z instruktorem. Konkursy z nagrodami. Jazda. Obiad w barze naprzeciwko (dobre i tanie:) zostajemy na romantyko wieczór w pokoju. ‘wesele’. (trochę żałujemy że nas nie było). Stuk puk po toster. Nie śpimy. Hity z głośników na całą wille. Ratuje nas Kaman (dziękujemy). Śpimy.
8.01.
Ok. 8 acapulco (skąd oni mają na to siły). Niesmaczne tosty. Na stok! Jazda. Miękko i przyjemnie. Mgła. Więcej testów! Jazda. Lekcje w snowparku. Muza. Redbull. Jazda. Konkursy. Deszcz…Obiad. Afterek w alibi! Drink. Piwo. Wóda. Poróba. Piłkarzyki – Rentgen miszczem. Muzyka gra. Towarzycho kozak. Lecą maski i smycze. Leci decha Raven’a. Leci i DO NAS Rad - Air! f*ck yeah. Emocji moc. Tańce. Jest rura, jest i Simon. Dansing. Taxi i do domu. Spać!
9.01.
Kac. Pakowanie waliz. Auto odmawia posłuszeństwa. Czy jest mechanik na pokładzie? Jest ;] mój Mały eeee wróć: Mały - mój superhero madafaka mistrz joda. Jazda pod stok. Bez jazdy dla nas. Pożegnania, uściski, całuski. Wyjeżdżamy. Mamy pasażera na gape. Kierunek BBA.
Koniec imprezy, dziękuję, dobranoc.
W 3 słowach – było Bardzo Grubo! ;] dzięki wszystkim, tęsknimy i czekamy na więcej ;]
Stosunkowy brak emocji w relacji ma w uczestnikach imprezy wzbudzić radość i przywracać wspomnienia, natomiast u tych których zabrakło, poprzez dwuznaczność i tajemniczość, pojawić się ma zazdrość i wielka chęć przyjechania za rok! Czytała Krystyna Czubówna
Użytkownik wysman edytował ten post 16 January 2011 - 23:09
- kortek, opt1c5, brokuł i 4 innych osób lubią to
Napisano 16 January 2011 - 22:23
Napisano 16 January 2011 - 22:52
Napisano 16 January 2011 - 23:10
Napisano 16 January 2011 - 23:43
Napisano 16 January 2011 - 23:45
a uthan co do ilosci + to moge sprawdzic kto dał np 3x a kto dał 1x wiec tam gdzie beda 2x od tej samej osoby policzymy za 1x
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 17 January 2011 - 01:02
a ja mam propozycje. Poprzerabiajcie swoje relacje na relacje jakos tak bardziej ogólne a nie jak to było z waszej strony, co o tym sądzicie?
a uthan co do ilosci + to moge sprawdzic kto dał np 3x a kto dał 1x wiec tam gdzie beda 2x od tej samej osoby policzymy za 1x
a mi sie podoba wlasnie to ze sa osobiste
PZDR
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 17 January 2011 - 11:01
Napisano 17 January 2011 - 11:37
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 17 January 2011 - 13:37
mi tez sie podoba ze sa osobiste
Blum akurat Twoja relacja to brzmi jak po dziesięciu pacanach
http://www.youtube.com/watch?v=0UojKl4HAdU
Napisano 17 January 2011 - 16:11
Napisano 17 January 2011 - 21:29
Źle mnie zrozumiałeś - nie da się 2 razy głosowac na ta sama osobe , ale można głosować po 1 razie na każdego , kto wstawił opis , czyli np. osobiście moge przyznaćpo 1 pkt. dla Blum , Kaman , Blooda i Waysa
Użytkownik utan77 edytował ten post 17 January 2011 - 21:31
Napisano 17 January 2011 - 21:43
Źle mnie zrozumiałeś - nie da się 2 razy głosowac na ta sama osobe , ale można głosować po 1 razie na każdego , kto wstawił opis , czyli np. osobiście moge przyznaćpo 1 pkt. dla Blum , Kaman , Blooda i Waysa
Wysmana ale tak też jest ładnie
aDECHAde.com Team
Napisano 17 January 2011 - 22:01
jestem wysek, wajsek, wysman - różnie mnie na wsi wołają
Napisano 17 January 2011 - 22:46
8.01.
Ok. 8 acapulco (skąd oni mają na to siły).
ahh piękny akcent !
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 20 January 2011 - 14:14