Za chwile znowu idę na stok i sprawdzę jeszcze opcję kask +airhole. Jeżeli wtedy nie będą parować będzie wychodziło na to, że to sama szybka lub po prostu pogoda tydzień temu była taka a nie inna na stoku.
Napisano 26 December 2010 - 14:32
Napisano 27 December 2010 - 12:19
najprawdopodobniej kilka czynników na raz - wilgotnośc powietrza na zewnątrz w połączeniu z nadmierną potliwością.Dzisiaj miałem okazje ponownie je sprawdzić. Z tym, że z nową szybką. Jeździłem ponad dwie godziny z kaskiem i zero parowania
Za chwile znowu idę na stok i sprawdzę jeszcze opcję kask +airhole. Jeżeli wtedy nie będą parować będzie wychodziło na to, że to sama szybka lub po prostu pogoda tydzień temu była taka a nie inna na stoku.
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 27 December 2010 - 12:54
Napisano 27 December 2010 - 12:59
kazda niedoskonalosc powierzchni moze byc zrodłem kondensacji pary wodnej - oddcisk palca, zadrapanie, kurz. Byłbys więc pierwszym userem IS Eyewear Strike z felerem (taki rymBardzo możliwe. Wczoraj kask +airhole i zero parowania
cud, miód i orzeszki
A czy mechaniczne zadrapania szybki od wewnątrz (po przez noszenie okularów pod goglami) też może być w jakiś sposób powodem parowania szybki ?
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl