Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Opaski Power Balance

102 odpowiedzi w tym temacie

#61 Pitek

Pitek

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 46 postów
  • Poziom zaawansowania:mam II klasę SITS PZS

Napisano 22 January 2011 - 16:26

A no rzeczywiście, zapędziłem się trochę :)

#62 Shrek

Shrek

"Pro" snołborder

• Administratorzy
  • 1638 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 22 January 2011 - 17:31

A no rzeczywiście, zapędziłem się trochę :)

power ballance bedzie miało swoje stoisko na targach w kielcach, wiec jak bede to nie omieszkam załozyc tego na reke, moze ujmie mi 40kg...

Snołborderzy snołborderom

aDECHAde.com Team Dołączona grafika

Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...

#63 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 22 January 2011 - 21:02

power ballance bedzie miało swoje stoisko na targach w kielcach, wiec jak bede to nie omieszkam załozyc tego na reke, moze ujmie mi 40kg...

tylko żebyś nie został tap madl :hahaha2:

aDECHAde.com Team :)
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#64 Shrek

Shrek

"Pro" snołborder

• Administratorzy
  • 1638 postów

Napisano 22 January 2011 - 21:16

tylko żebyś nie został tap madl :hahaha2:

jak załoze 2 ktore zdejma kazda po 40kg co daje 80 to moge probowac...

aDECHAde.com Team Dołączona grafika

Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...

#65 Korcuwa

Korcuwa

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 15 postów
  • Poziom zaawansowania:jezdze wn'em i kompensacyjnym

Napisano 23 January 2011 - 09:56

Bylem na testach nawet dwa razy bo niedowiezalem...Dziala, tylko wydaje mi sie ze to te testowe cwiczenia sa spacjalnie wymyslone do tego i sa tak naprawde jakas sciema.
Slyszeliscie o podnoszeniu czlowieka na palcach?? albo o skracaniu sobie reki?? to jest cos podobnego.
Ale jakby kosztowalo 10zl to bym w tym chodzil :lolbounce:

#66 Olo z Poznania

Olo z Poznania

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 6 postów
  • Poziom zaawansowania:mam I klasę SITS PZS

Napisano 13 February 2011 - 09:20

Mam taką opaskę i w sumie to nie czuje żadnej specjalnej różnicy jak ją noszę, czy bez niej. Dostałem ją za darmo na targach boatshow więc nie narzekam :laugh:

#67 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 14 February 2011 - 10:01

Producent jak i dystrybutor czyli w tym przypadku 360sklep nikogo nie chce naciągać na 160 zł i "na działanie" tego cudownego kawałka gumy. Każdy może to kupić i w ciągu 30 dni oddać z paragonem oczywiście i otrzyma całą kasę. To jest duży plus tego. Kupujesz dodaje Ci "moc" zostawiasz, nie dodaje oddajesz :) Użyłem tego i mam mieszane uczucia, bo ćwiczenia które proponują jakoś do mnie nie przemawiają :P ale na snowboardzie nie próbowałem.

"Nie ważne ile razy upadniesz... ważne ile razy się podniesiesz"

#68 Marcin07

Marcin07

Pro snołborder

• ProSnow
  • 2328 postów

Napisano 14 February 2011 - 13:32

Producent jak i dystrybutor czyli w tym przypadku 360sklep nikogo nie chce naciągać na 160 zł i "na działanie" tego cudownego kawałka gumy. Każdy może to kupić i w ciągu 30 dni oddać z paragonem oczywiście i otrzyma całą kasę. To jest duży plus tego. Kupujesz dodaje Ci "moc" zostawiasz, nie dodaje oddajesz :) Użyłem tego i mam mieszane uczucia, bo ćwiczenia które proponują jakoś do mnie nie przemawiają :P ale na snowboardzie nie próbowałem.

Ten caly bajer to nie opaska a to co w opasce... a to cudo mozna sobie zafundowac kupujac ekologiczna bielizne termiczna LAYER1... gdzie to jest przyszyte . Dziala czy nie... nie wiem, ale tam jest to dodatkiem a nie oddzielnym drogim produktem

Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
:)

#69 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 14 February 2011 - 14:10

Cenna informacja :)

"Nie ważne ile razy upadniesz... ważne ile razy się podniesiesz"

#70 Wald

Wald

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 195 postów

Napisano 14 February 2011 - 14:30

Ten caly bajer to nie opaska a to co w opasce... a to cudo mozna sobie zafundowac kupujac ekologiczna bielizne termiczna LAYER1... gdzie to jest przyszyte . Dziala czy nie... nie wiem, ale tam jest to dodatkiem a nie oddzielnym drogim produktem

Ekhem a co tam jest? Hologramik?!? magnesik? czy odwrotnie - jony srebra, oddychająca opaska? Bo się już pogubiłem :P

Layer1 to model/marka czy tzw pierwsza warstwa ogólnie? A ekologiczna to bawełniana?

#71 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów

Napisano 15 February 2011 - 07:55

a na mnie działa Oi :D

w ćwiczeniach widać różnicę, i w sumie chyba na desce mogę powiedzieć że w ekstremalnych przypadkach też. Ostatnio siadł dobry drop (większy niż myślałem) i jakimś mega cudem się z lądowania podniosłem :twisted: i jak potem przemyślałem temat to albo fuks, albo nie wiem :(

#72 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów

Napisano 15 February 2011 - 09:36

zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie zakupić opaski teraz przed obroną magistra, słabo idzie mi pisanie pracy to może dostane turbodoładowania o albo praca sama się napisze :lol:

Motyl jak dla mnie Ty po prostu dobrze śmigasz i dobrze że nawet na Twoim wysokim poziomie robisz kolejny progres :)

i ponawiam pytania Walda bo też mnie to zastanawia
:bag:

aDECHAde.com Team :)
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#73 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów

Napisano 15 February 2011 - 15:45

zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie zakupić opaski teraz przed obroną magistra, słabo idzie mi pisanie pracy to może dostane turbodoładowania o albo praca sama się napisze :lol:

Motyl jak dla mnie Ty po prostu dobrze śmigasz i dobrze że nawet na Twoim wysokim poziomie robisz kolejny progres :)

i ponawiam pytania Walda bo też mnie to zastanawia
:bag:

z tym dobrym to przesada :) a na serio to nie wiem, kurcze dopiero później zatrybiłem że ustałem to :D

#74 Grzybson

Grzybson

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 173 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 15 February 2011 - 16:13

z tym dobrym to przesada :) a na serio to nie wiem, kurcze dopiero później zatrybiłem że ustałem to :D

Szkoda, że nie mieliśmy w grudniu tych opasek to byśmy domek zaliczyli :D

#75 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów

Napisano 15 February 2011 - 16:33

Szkoda, że nie mieliśmy w grudniu tych opasek to byśmy domek zaliczyli :D

AAAAA!!!!!!!!!!!!!! nosz kurde :jump:

#76 Iwo

Iwo

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 192 postów

Napisano 16 February 2011 - 21:50

My teraz ten domek w kwietniu jak bedzie warun zaliczymy...ale nie wiem czy damy rade tam doleciec bez skrzydeł albo innego cuda typu power balance :)
Stomp that trick, or die tryin'

#77 Pinior

Pinior

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 28 February 2011 - 13:40

No dobra a czemu nie robiłeś wpierw z opaską a później bez?? nei wiem jakie to ćwiczeni, ale jeśli typu że cie ktoś popchnie i sie wyglebisz, założysz opaske i już wiesz że cie ktoś popchnie to.... sami sobie dopowiedzcie

Co najwyżej efekt placebo i tyle... równie dobrze można tam nakleić naklejkę windowsa, abo ZAIKSa z płyty i działanie "energetyczne" będzie takie samo :P

Testy wykonane najpierw z opaską a potem bez obrazują takie same efekty, próbowaliśmy na wszystkie sposoby. efekt jest taki sam.

#78 JaMMiQ

JaMMiQ

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 592 postów

Napisano 28 February 2011 - 18:52

przetestuj na kimś kompletnie nie zorientowanym w temacie, nie mówiąc mu do czego ta opaska teoretycznie ma służyć i zacznij test od części z opaską :)

#79 siwex

siwex

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 921 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 28 February 2011 - 20:47

przetestuj na kimś kompletnie nie zorientowanym w temacie, nie mówiąc mu do czego ta opaska teoretycznie ma służyć i zacznij test od części z opaską :)

myśmy testowali nie mówiąć co opaska daje i także zaczelismy od opaski i dzialalo, takze cos w tym jest,poza tym uzywanie opaski zabroniono na zawodach surfingowych,czyli nie moze to byc sciema tylko jakos musi na czlowieka wplywac,ale oczywiscie kto nie chce w to wierzyc,nie musi, przeciez nikt go nie zmusza do kupna...
do tego polski narod jest taki ze z zalozenia musi podchodzic do wszystkiego sceptycznie:):):0takze mnie to osobiscie nie dziwi ze wiekszosc temu nie ufa...taka nasza polska przypadlosc:):):)
www.snow4life.pl
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com

#80 ucizze

ucizze

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 173 postów

Napisano 28 February 2011 - 21:25

myśmy testowali nie mówiąć co opaska daje i także zaczelismy od opaski i dzialalo, takze cos w tym jest,poza tym uzywanie opaski zabroniono na zawodach surfingowych,czyli nie moze to byc sciema tylko jakos musi na czlowieka wplywac,ale oczywiscie kto nie chce w to wierzyc,nie musi, przeciez nikt go nie zmusza do kupna...
do tego polski narod jest taki ze z zalozenia musi podchodzic do wszystkiego sceptycznie:):):0takze mnie to osobiscie nie dziwi ze wiekszosc temu nie ufa...taka nasza polska przypadlosc:):):)

http://www.swistak.p...lance-HIT-.html

Siwy ale to chyba jest pic na wodę ;D