Opaski Power Balance
Napisano 22 January 2011 - 16:26
Napisano 22 January 2011 - 17:31
A no rzeczywiście, zapędziłem się trochę
power ballance bedzie miało swoje stoisko na targach w kielcach, wiec jak bede to nie omieszkam załozyc tego na reke, moze ujmie mi 40kg...
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team ![]()
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 22 January 2011 - 21:02
power ballance bedzie miało swoje stoisko na targach w kielcach, wiec jak bede to nie omieszkam załozyc tego na reke, moze ujmie mi 40kg...
tylko żebyś nie został tap madl
aDECHAde.com Team ![]()
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 22 January 2011 - 21:16
tylko żebyś nie został tap madl
jak załoze 2 ktore zdejma kazda po 40kg co daje 80 to moge probowac...
aDECHAde.com Team ![]()
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 23 January 2011 - 09:56
Slyszeliscie o podnoszeniu czlowieka na palcach?? albo o skracaniu sobie reki?? to jest cos podobnego.
Ale jakby kosztowalo 10zl to bym w tym chodzil
Napisano 13 February 2011 - 09:20
Napisano 14 February 2011 - 10:01
Napisano 14 February 2011 - 13:32
Ten caly bajer to nie opaska a to co w opasce... a to cudo mozna sobie zafundowac kupujac ekologiczna bielizne termiczna LAYER1... gdzie to jest przyszyte . Dziala czy nie... nie wiem, ale tam jest to dodatkiem a nie oddzielnym drogim produktemProducent jak i dystrybutor czyli w tym przypadku 360sklep nikogo nie chce naciągać na 160 zł i "na działanie" tego cudownego kawałka gumy. Każdy może to kupić i w ciągu 30 dni oddać z paragonem oczywiście i otrzyma całą kasę. To jest duży plus tego. Kupujesz dodaje Ci "moc" zostawiasz, nie dodaje oddajesz
Użyłem tego i mam mieszane uczucia, bo ćwiczenia które proponują jakoś do mnie nie przemawiają
ale na snowboardzie nie próbowałem.
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 14 February 2011 - 14:10
Napisano 14 February 2011 - 14:30
Ekhem a co tam jest? Hologramik?!? magnesik? czy odwrotnie - jony srebra, oddychająca opaska? Bo się już pogubiłemTen caly bajer to nie opaska a to co w opasce... a to cudo mozna sobie zafundowac kupujac ekologiczna bielizne termiczna LAYER1... gdzie to jest przyszyte . Dziala czy nie... nie wiem, ale tam jest to dodatkiem a nie oddzielnym drogim produktem
Layer1 to model/marka czy tzw pierwsza warstwa ogólnie? A ekologiczna to bawełniana?
Napisano 15 February 2011 - 07:55
w ćwiczeniach widać różnicę, i w sumie chyba na desce mogę powiedzieć że w ekstremalnych przypadkach też. Ostatnio siadł dobry drop (większy niż myślałem) i jakimś mega cudem się z lądowania podniosłem
Napisano 15 February 2011 - 09:36
Motyl jak dla mnie Ty po prostu dobrze śmigasz i dobrze że nawet na Twoim wysokim poziomie robisz kolejny progres
i ponawiam pytania Walda bo też mnie to zastanawia
aDECHAde.com Team ![]()
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 15 February 2011 - 15:45
zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie zakupić opaski teraz przed obroną magistra, słabo idzie mi pisanie pracy to może dostane turbodoładowania o albo praca sama się napisze
Motyl jak dla mnie Ty po prostu dobrze śmigasz i dobrze że nawet na Twoim wysokim poziomie robisz kolejny progres
i ponawiam pytania Walda bo też mnie to zastanawia
z tym dobrym to przesada
Napisano 15 February 2011 - 16:13
Szkoda, że nie mieliśmy w grudniu tych opasek to byśmy domek zaliczyliz tym dobrym to przesada
a na serio to nie wiem, kurcze dopiero później zatrybiłem że ustałem to
Napisano 15 February 2011 - 16:33
Szkoda, że nie mieliśmy w grudniu tych opasek to byśmy domek zaliczyli
AAAAA!!!!!!!!!!!!!! nosz kurde
Napisano 16 February 2011 - 21:50
Napisano 28 February 2011 - 13:40
No dobra a czemu nie robiłeś wpierw z opaską a później bez?? nei wiem jakie to ćwiczeni, ale jeśli typu że cie ktoś popchnie i sie wyglebisz, założysz opaske i już wiesz że cie ktoś popchnie to.... sami sobie dopowiedzcie
Co najwyżej efekt placebo i tyle... równie dobrze można tam nakleić naklejkę windowsa, abo ZAIKSa z płyty i działanie "energetyczne" będzie takie samo
Testy wykonane najpierw z opaską a potem bez obrazują takie same efekty, próbowaliśmy na wszystkie sposoby. efekt jest taki sam.
Napisano 28 February 2011 - 18:52
Napisano 28 February 2011 - 20:47
myśmy testowali nie mówiąć co opaska daje i także zaczelismy od opaski i dzialalo, takze cos w tym jest,poza tym uzywanie opaski zabroniono na zawodach surfingowych,czyli nie moze to byc sciema tylko jakos musi na czlowieka wplywac,ale oczywiscie kto nie chce w to wierzyc,nie musi, przeciez nikt go nie zmusza do kupna...przetestuj na kimś kompletnie nie zorientowanym w temacie, nie mówiąc mu do czego ta opaska teoretycznie ma służyć i zacznij test od części z opaską
do tego polski narod jest taki ze z zalozenia musi podchodzic do wszystkiego sceptycznie:)
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 28 February 2011 - 21:25
myśmy testowali nie mówiąć co opaska daje i także zaczelismy od opaski i dzialalo, takze cos w tym jest,poza tym uzywanie opaski zabroniono na zawodach surfingowych,czyli nie moze to byc sciema tylko jakos musi na czlowieka wplywac,ale oczywiscie kto nie chce w to wierzyc,nie musi, przeciez nikt go nie zmusza do kupna...
do tego polski narod jest taki ze z zalozenia musi podchodzic do wszystkiego sceptycznie:):0takze mnie to osobiscie nie dziwi ze wiekszosc temu nie ufa...taka nasza polska przypadlosc:)
http://www.swistak.p...lance-HIT-.html
Siwy ale to chyba jest pic na wodę