Opaski Power Balance
Napisano 22 January 2011 - 16:26

Napisano 22 January 2011 - 17:31
A no rzeczywiście, zapędziłem się trochę
power ballance bedzie miało swoje stoisko na targach w kielcach, wiec jak bede to nie omieszkam załozyc tego na reke, moze ujmie mi 40kg...
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 22 January 2011 - 21:02
power ballance bedzie miało swoje stoisko na targach w kielcach, wiec jak bede to nie omieszkam załozyc tego na reke, moze ujmie mi 40kg...
tylko żebyś nie został tap madl

aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 22 January 2011 - 21:16
tylko żebyś nie został tap madl
jak załoze 2 ktore zdejma kazda po 40kg co daje 80 to moge probowac...
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 23 January 2011 - 09:56
Slyszeliscie o podnoszeniu czlowieka na palcach?? albo o skracaniu sobie reki?? to jest cos podobnego.
Ale jakby kosztowalo 10zl to bym w tym chodzil

Napisano 13 February 2011 - 09:20

Napisano 14 February 2011 - 10:01

Napisano 14 February 2011 - 13:32
Ten caly bajer to nie opaska a to co w opasce... a to cudo mozna sobie zafundowac kupujac ekologiczna bielizne termiczna LAYER1... gdzie to jest przyszyte . Dziala czy nie... nie wiem, ale tam jest to dodatkiem a nie oddzielnym drogim produktemProducent jak i dystrybutor czyli w tym przypadku 360sklep nikogo nie chce naciągać na 160 zł i "na działanie" tego cudownego kawałka gumy. Każdy może to kupić i w ciągu 30 dni oddać z paragonem oczywiście i otrzyma całą kasę. To jest duży plus tego. Kupujesz dodaje Ci "moc" zostawiasz, nie dodaje oddajesz
Użyłem tego i mam mieszane uczucia, bo ćwiczenia które proponują jakoś do mnie nie przemawiają
ale na snowboardzie nie próbowałem.
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 14 February 2011 - 14:10

Napisano 14 February 2011 - 14:30
Ekhem a co tam jest? Hologramik?!? magnesik? czy odwrotnie - jony srebra, oddychająca opaska? Bo się już pogubiłemTen caly bajer to nie opaska a to co w opasce... a to cudo mozna sobie zafundowac kupujac ekologiczna bielizne termiczna LAYER1... gdzie to jest przyszyte . Dziala czy nie... nie wiem, ale tam jest to dodatkiem a nie oddzielnym drogim produktem

Layer1 to model/marka czy tzw pierwsza warstwa ogólnie? A ekologiczna to bawełniana?
Napisano 15 February 2011 - 07:55

w ćwiczeniach widać różnicę, i w sumie chyba na desce mogę powiedzieć że w ekstremalnych przypadkach też. Ostatnio siadł dobry drop (większy niż myślałem) i jakimś mega cudem się z lądowania podniosłem

Napisano 15 February 2011 - 09:36

Motyl jak dla mnie Ty po prostu dobrze śmigasz i dobrze że nawet na Twoim wysokim poziomie robisz kolejny progres

i ponawiam pytania Walda bo też mnie to zastanawia

aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 15 February 2011 - 15:45
zaczynam się poważnie zastanawiać czy nie zakupić opaski teraz przed obroną magistra, słabo idzie mi pisanie pracy to może dostane turbodoładowania o albo praca sama się napisze
Motyl jak dla mnie Ty po prostu dobrze śmigasz i dobrze że nawet na Twoim wysokim poziomie robisz kolejny progres
i ponawiam pytania Walda bo też mnie to zastanawia
z tym dobrym to przesada

Napisano 15 February 2011 - 16:13
Szkoda, że nie mieliśmy w grudniu tych opasek to byśmy domek zaliczyliz tym dobrym to przesada
a na serio to nie wiem, kurcze dopiero później zatrybiłem że ustałem to

Napisano 15 February 2011 - 16:33
Szkoda, że nie mieliśmy w grudniu tych opasek to byśmy domek zaliczyli
AAAAA!!!!!!!!!!!!!! nosz kurde

Napisano 16 February 2011 - 21:50

Napisano 28 February 2011 - 13:40
No dobra a czemu nie robiłeś wpierw z opaską a później bez?? nei wiem jakie to ćwiczeni, ale jeśli typu że cie ktoś popchnie i sie wyglebisz, założysz opaske i już wiesz że cie ktoś popchnie to.... sami sobie dopowiedzcie
Co najwyżej efekt placebo i tyle... równie dobrze można tam nakleić naklejkę windowsa, abo ZAIKSa z płyty i działanie "energetyczne" będzie takie samo
Testy wykonane najpierw z opaską a potem bez obrazują takie same efekty, próbowaliśmy na wszystkie sposoby. efekt jest taki sam.
Napisano 28 February 2011 - 18:52

Napisano 28 February 2011 - 20:47
myśmy testowali nie mówiąć co opaska daje i także zaczelismy od opaski i dzialalo, takze cos w tym jest,poza tym uzywanie opaski zabroniono na zawodach surfingowych,czyli nie moze to byc sciema tylko jakos musi na czlowieka wplywac,ale oczywiscie kto nie chce w to wierzyc,nie musi, przeciez nikt go nie zmusza do kupna...przetestuj na kimś kompletnie nie zorientowanym w temacie, nie mówiąc mu do czego ta opaska teoretycznie ma służyć i zacznij test od części z opaską
do tego polski narod jest taki ze z zalozenia musi podchodzic do wszystkiego sceptycznie:)

www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 28 February 2011 - 21:25
myśmy testowali nie mówiąć co opaska daje i także zaczelismy od opaski i dzialalo, takze cos w tym jest,poza tym uzywanie opaski zabroniono na zawodach surfingowych,czyli nie moze to byc sciema tylko jakos musi na czlowieka wplywac,ale oczywiscie kto nie chce w to wierzyc,nie musi, przeciez nikt go nie zmusza do kupna...
do tego polski narod jest taki ze z zalozenia musi podchodzic do wszystkiego sceptycznie:):0takze mnie to osobiscie nie dziwi ze wiekszosc temu nie ufa...taka nasza polska przypadlosc:)
http://www.swistak.p...lance-HIT-.html
Siwy ale to chyba jest pic na wodę