Opaski Power Balance
Napisano 28 February 2011 - 22:22
Napisano 01 March 2011 - 06:50
http://www.swistak.p...lance-HIT-.html
Siwy ale to chyba jest pic na wodę
To jest podróba, bo nikt poza 360 i PBP nie może dilować tego w necie
Napisano 01 March 2011 - 07:11
Ekhem a co tam jest? Hologramik?!? magnesik? czy odwrotnie - jony srebra, oddychająca opaska? Bo się już pogubiłem
Layer1 to model/marka czy tzw pierwsza warstwa ogólnie? A ekologiczna to bawełniana?
Layer1 to marka
Ekolologia to uzycie włókien bambusa - najszybciej rosnącej rośliny, a cudowne hologramiki sa dodatkiem.
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 01 March 2011 - 07:28
Najlepsze w tym wszystkim jest to że miałem to na ręce działało , a dalej w to nie wierze
Napisano 01 March 2011 - 10:02
Napisano 01 March 2011 - 10:09
Aro wiadomo ze to nie jest tak,u osob dobrze wytrenowanych nie widac roznicy czy ma opaske czy nie,natomiast u osob mniej wytrenowanych roznica jest znaczna,to pomaga ale wiadomo ze na desce techniki nie zastapi,ale moze pomoc.Ja tez nie wierzylem,ale przekonalo mnie to.Sorki Jaco ale test typu - "mam opaske i nie tracę równowagi, a bez opaski tracę równowagę" to jakiś chyba żarcik
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 01 March 2011 - 10:24
i używasz tego na codzień?Aro wiadomo ze to nie jest tak,u osob dobrze wytrenowanych nie widac roznicy czy ma opaske czy nie,natomiast u osob mniej wytrenowanych roznica jest znaczna,to pomaga ale wiadomo ze na desce techniki nie zastapi,ale moze pomoc.Ja tez nie wierzylem,ale przekonalo mnie to.
Napisano 01 March 2011 - 10:51
Napisano 01 March 2011 - 10:53
Mike#i używasz tego na codzień?
tak używam na codzień i moim zdaniem działa:)
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 01 March 2011 - 10:57
Użytkownik mike edytował ten post 01 March 2011 - 11:12
Napisano 01 March 2011 - 11:28
dilujecie tym?
w sumie to prawie tak, trochę się zastanawialiśmy, ale przekonała nas możliwość zwrotu
Ciężki temat bo w sumie nie lubię dilować takich gadżetów (jakoś wolę desiwa) ale mnie testy przekonały więc spróbujemy. Ani nikogo nie namawiam ani nie odradzam, każdy podejdzie do tematu po swojemu.
Ja na noc muszę ściągać bo nie moge spać
Napisano 01 March 2011 - 13:09
Sorki Jaco ale test typu - "mam opaske i nie tracę równowagi, a bez opaski tracę równowagę" to jakiś chyba żarcik
No nie wiem Aro jak to działa ale siwy mi kazał stanąć na jednej nodze ręce w bok i napierał mi na jedną rękę no i traciłem równowagę , potem pokazał mi opaskę i kazał założyć zrobiłem to samo a Siwy wisiał mi prawie na ręce i po prostu ręka mi opadła a równowagi nie straciłem. Potem robiliśmy jeszcze kilka testów i kilkukrotnie.
Kurde dziwne to jak cholera bo wiem że cos tam działa , ale w to nie wierze
Ale spostrzegłem jeszcze jedną rzecz jak oglądam MTV czy jakiś sportowców w programach jakieś tam wywiady prv to już u nie jednej takiej osoby widziałem opaskę , kiedyś myślałem ze to taka hotelowa ale teraz już kumam ocb
Napisano 01 March 2011 - 18:26
@Jaco co do waszego testu - Wyobraź sobie Jaco, że nagle jakaś cizia biegnie w Twoją stronę i nagle wskakuje Ci na ręce a Ty starasz się ją złapać, za pierwszym razem nie znałeś jej do końca zamiarów, nie znałeś jej także ciężaru (wagi) co spowodowało, przy jej pierwszym wskakiwaniu Twoją niepewność, niestabilność przy próbie jej złapania itp. bo do końca nie wiedziałeś czego się spodziewać.
Ale chwilę później ta sama cizia robi dokładnie to samo, ale Ty w tedy już wiesz jak się zachować i spowoduję to już pewniejsze przez Ciebie jej złapanie niż za pierwszym razem.
To samo tyczy się można powiedzieć nauki na snowboardzie:) wpinając się pierwszy raz w deskę nie wiesz czego się spodziewać i praktycznie od razu tracisz na niej stabilność i leżysz na dupsztalu:) za drugim razem wpinając deskę już mniej więcej zaczynasz kumać o co biega i idzie Ci to lepiej bo dłużej już utrzymujesz się na niej itd.. Tak więc do tego nie potrzebujesz żadnej opaski, która pozwoli Ci dłużej ustać "utrzymać równowagę" na desce:)
Oczywiście jeśli wierzyć chłopakom, że opaska działa to mogę w to uwierzyć bo nie widzę powodu żeby nie:) ale test który opisał Jaco niestety mnie śmieszy i na pewno mnie nie przekonuję
pzdr...
Napisano 01 March 2011 - 19:03
No nie mam pojęcia ocb
Przetestujesz Aro we Francji to się uśmiejesz
Napisano 01 March 2011 - 20:54
Napisano 01 March 2011 - 22:05
Napisano 22 November 2011 - 15:54
ja używam opaski ( konkretnie EFX ) polecam filmik
te szajbusy wszystko mierzą xD
opaskę nosiłem głównie dlatego żeby zredukować nieprzyjemne "kopnięcia prądu" podczas dotykania metalu np. przy zamykaniu i otwieraniu drzwi samochodu.
Wierzcie lub nie ale te "kopnięcia" zupełnie zniknęły, a na dowód to przyznam się że ostatni miesiąc nie nosiłem opaski i "kopnięcia" wróciły :/
generalnie polecam ale nie za taka cenę ja za swoją EFX dałem 35 złociszy
pozdrawiam Paweł
Napisano 23 November 2011 - 22:34
Napisano 11 December 2011 - 00:36
Napisano 11 December 2011 - 12:20