Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Opaski Power Balance

102 odpowiedzi w tym temacie

#81 JaMMiQ

JaMMiQ

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 592 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 28 February 2011 - 22:22

niezły fotomontaż z Kubicą :) od razu dwie :)

#82 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 01 March 2011 - 06:50

http://www.swistak.p...lance-HIT-.html

Siwy ale to chyba jest pic na wodę ;D

To jest podróba, bo nikt poza 360 i PBP nie może dilować tego w necie <_<

#83 Marcin07

Marcin07

Pro snołborder

• ProSnow
  • 2328 postów

Napisano 01 March 2011 - 07:11

Ekhem a co tam jest? Hologramik?!? magnesik? czy odwrotnie - jony srebra, oddychająca opaska? Bo się już pogubiłem :P

Layer1 to model/marka czy tzw pierwsza warstwa ogólnie? A ekologiczna to bawełniana?

Layer1 to marka
Ekolologia to uzycie włókien bambusa - najszybciej rosnącej rośliny, a cudowne hologramiki sa dodatkiem.

Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
:)

#84 Jaceksp

Jaceksp

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1268 postów

Napisano 01 March 2011 - 07:28

Nom ja też zostałem przetestowany z ta opaską bez uprzedzenia i Siwy wisiał mi na ręce i nie wytracił z równowagi jak miałem opaskę , a bez zaraz leciałem. testów było kilka.
Najlepsze w tym wszystkim jest to że miałem to na ręce działało , a dalej w to nie wierze :hahaha2:

#85 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów

Napisano 01 March 2011 - 10:02

Sorki Jaco ale test typu - "mam opaske i nie tracę równowagi, a bez opaski tracę równowagę" to jakiś chyba żarcik ;)

#86 siwex

siwex

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 921 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 01 March 2011 - 10:09

Sorki Jaco ale test typu - "mam opaske i nie tracę równowagi, a bez opaski tracę równowagę" to jakiś chyba żarcik ;)

Aro wiadomo ze to nie jest tak,u osob dobrze wytrenowanych nie widac roznicy czy ma opaske czy nie,natomiast u osob mniej wytrenowanych roznica jest znaczna,to pomaga ale wiadomo ze na desce techniki nie zastapi,ale moze pomoc.Ja tez nie wierzylem,ale przekonalo mnie to.
www.snow4life.pl
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com

#87 mike

mike

Pro snołborder

• ModTeam
  • 2144 postów

Napisano 01 March 2011 - 10:24

Aro wiadomo ze to nie jest tak,u osob dobrze wytrenowanych nie widac roznicy czy ma opaske czy nie,natomiast u osob mniej wytrenowanych roznica jest znaczna,to pomaga ale wiadomo ze na desce techniki nie zastapi,ale moze pomoc.Ja tez nie wierzylem,ale przekonalo mnie to.

i używasz tego na codzień?
no board no fun!

#88 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów

Napisano 01 March 2011 - 10:51

każdy może wpaść i przeteścić, a jak sie nie podoba to zwrócić <_<

#89 siwex

siwex

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 921 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 01 March 2011 - 10:53

i używasz tego na codzień?

Mike#
tak używam na codzień i moim zdaniem działa:)
www.snow4life.pl
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com

#90 mike

mike

Pro snołborder

• ModTeam
  • 2144 postów

Napisano 01 March 2011 - 10:57

dilujecie tym?

Użytkownik mike edytował ten post 01 March 2011 - 11:12

no board no fun!

#91 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów

Napisano 01 March 2011 - 11:28

dilujecie tym?

w sumie to prawie tak, trochę się zastanawialiśmy, ale przekonała nas możliwość zwrotu :D
Ciężki temat bo w sumie nie lubię dilować takich gadżetów (jakoś wolę desiwa) ale mnie testy przekonały więc spróbujemy. Ani nikogo nie namawiam ani nie odradzam, każdy podejdzie do tematu po swojemu.
Ja na noc muszę ściągać bo nie moge spać :twisted:

#92 Jaceksp

Jaceksp

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1268 postów

Napisano 01 March 2011 - 13:09

No nie wiem Aro jak to działa ale siwy mi kazał stanąć na jednej nodze ręce w bok i napierał mi na jedną rękę no i traciłem równowagę , potem pokazał mi opaskę i kazał założyć zrobiłem to samo a Siwy wisiał mi prawie na ręce i po prostu ręka mi opadła a równowagi nie straciłem. Potem robiliśmy jeszcze kilka testów i kilkukrotnie.
Kurde dziwne to jak cholera bo wiem że cos tam działa , ale w to nie wierze :hahaha2:

Ale spostrzegłem jeszcze jedną rzecz jak oglądam MTV czy jakiś sportowców w programach jakieś tam wywiady prv to już u nie jednej takiej osoby widziałem opaskę , kiedyś myślałem ze to taka hotelowa ale teraz już kumam ocb :hahaha2:

#93 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów

Napisano 01 March 2011 - 18:26

@Siwy spoko ja nie neguję tego, że opaski działają ale...też nie wieże w jakieś przeprowadzane testy typu "mam opaske i nie tracę równowagi, a bez opaski tracę równowagę" bo przypomina mi to jakąś kosmiczną technologie chcącą zrobić z nas cyborgów.

@Jaco co do waszego testu - Wyobraź sobie Jaco, że nagle jakaś cizia biegnie w Twoją stronę i nagle wskakuje Ci na ręce a Ty starasz się ją złapać, za pierwszym razem nie znałeś jej do końca zamiarów, nie znałeś jej także ciężaru (wagi) co spowodowało, przy jej pierwszym wskakiwaniu Twoją niepewność, niestabilność przy próbie jej złapania itp. bo do końca nie wiedziałeś czego się spodziewać.

Ale chwilę później ta sama cizia robi dokładnie to samo, ale Ty w tedy już wiesz jak się zachować i spowoduję to już pewniejsze przez Ciebie jej złapanie niż za pierwszym razem.

To samo tyczy się można powiedzieć nauki na snowboardzie:) wpinając się pierwszy raz w deskę nie wiesz czego się spodziewać i praktycznie od razu tracisz na niej stabilność i leżysz na dupsztalu:) za drugim razem wpinając deskę już mniej więcej zaczynasz kumać o co biega i idzie Ci to lepiej bo dłużej już utrzymujesz się na niej itd.. Tak więc do tego nie potrzebujesz żadnej opaski, która pozwoli Ci dłużej ustać "utrzymać równowagę" na desce:)

Oczywiście jeśli wierzyć chłopakom, że opaska działa to mogę w to uwierzyć bo nie widzę powodu żeby nie:) ale test który opisał Jaco niestety mnie śmieszy i na pewno mnie nie przekonuję:)

pzdr...

#94 Jaceksp

Jaceksp

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1268 postów

Napisano 01 March 2011 - 19:03

hehe zdejmowałem opaskę i tak kilka razy zakładam , zdejmuje i nie tylko ja bo i w Austrii wszyscy testowali i efekt cały czas taki sam :)))
No nie mam pojęcia ocb
Przetestujesz Aro we Francji to się uśmiejesz :D

#95 Motyl

Motyl

Zaawansowany snołborder

• Dystrybutor
  • 706 postów

Napisano 01 March 2011 - 20:54

Czasem dla jaj robimy odwrotnie :D czyli najpierw z

#96 praxx

praxx

loża szyderców #1

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2745 postów

Napisano 01 March 2011 - 22:05

kurde one działają... poważnie... właśnie wróciłem z seansu: "jestem numerem czwartym" i oni wszyscy (ci dobrzy) je mieli... i wiecie co..? wygrali z tymi złymi... a jak fruwali przy tym!!! :rolleyes:
skręcamy w stronę białorusi... :ban: nie karmię trolla...

#97 trusiek

trusiek

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 22 November 2011 - 15:54

Witam
ja używam opaski ( konkretnie EFX ) polecam filmik

te szajbusy wszystko mierzą xD

opaskę nosiłem głównie dlatego żeby zredukować nieprzyjemne "kopnięcia prądu" podczas dotykania metalu np. przy zamykaniu i otwieraniu drzwi samochodu.
Wierzcie lub nie ale te "kopnięcia" zupełnie zniknęły, a na dowód to przyznam się że ostatni miesiąc nie nosiłem opaski i "kopnięcia" wróciły :/

generalnie polecam ale nie za taka cenę ja za swoją EFX dałem 35 złociszy

pozdrawiam Paweł

#98 Max

Max

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 32 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 23 November 2011 - 22:34

A ja polecam rzeczywiście spróbować na oryginalnej PowerBalance. Długo można by pisać o pierdołach bazując tylko na przeświadczeniu czy styczności z opaską z Allegro czy innym mbalansem. Ja sam nie wierzyłem, do tej pory się dziwuje jak kawałek silikon i 'czegoś' może coś dawać... ale kurczę coś w tym jest. Ale to tak jak pisałem, na żywo, bo w sieci można być mega ZA lub mega PRZECIW, nie mając styczności z prawdziwym produktem.

#99 Unknown

Unknown

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 11 December 2011 - 00:36

Moim zdaniem wielka ściema, używam Powerbalance od maja tego roku na codzień, dodam, że trenuje intensywnie siatkówke (aktualnie odpoczywam, bo mam druty w ręce). Efektów, czy różnic nie zauważyłem żadnych, jedyne co udało mi sie spostrzec to wode, która dostała się w miejsce hologramu. Jednym słowem syf, który przemaka. Dodam, że drugiego hologramu już nie mam bo ten również mi przemókł i silikon odpadł. Jeżeli ktoś planuje wydać te 150 zł na opaske, to polecam zainwestowac w jakąś bardziej racjonalną rzecz

#100 Bonbel

Bonbel

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 190 postów

Napisano 11 December 2011 - 12:20

Słyszałem że nasi siatkarze w reprezentacji którzy zakupili sobie te opaski wszyscy nabawili się jakiejś kontuzji krótko po założeniu, oczywiście nikt w to nie wierzy że to przez opaski ale większość jeśli nie wkręci sobie czegoś w rodzaje placebo to wyrzuci kaske w błoto ;)