Jakie są wasze czekiwania w stosunku do aDECHAde.
Napisano 11 January 2010 - 15:07
Napisano 11 January 2010 - 15:24
co do adechade to jak bylo na poczatku, czyli portal dla ludzi z pasja!!
co do reklam nie mam nic przeciwko tylko nie za duzo, tyle zeby wystarczylo na utrzymanie serwera, bo wiadomo nie bedziecie cale zycie wykladac z wlasnej kieszeni, choc jestem rowniez za "zrzutka" userow, kazdy da ile ma;p
co do relkamowania sie szkół, sklepow nie mam nic przeciwko.
co do przyszlosci to sie po prostu zobaczy.
nie mam nic przeciwko alby gadzety klubowe byly platne

to tak na szybko bo spadam na kotelnice i nie mam czasu

pzdr!!
Napisano 11 January 2010 - 15:37
z "co kupić" wywaliłbym sklepy a dla nich osobną zakładkę sklepy zrobił, na samym dole działu sprzęt i do tego działu wrzuciłbym info o wieściach ze swiata sprzętu
Zamiast dyskusje snowboardowe - dział jazda jazda biała gwiazda (nazwa oczywiście inna ) gdzie byłyby poddziały technika jazdy (ogólna) FS, FR , Twardziele i na końcu dział szkoły/instruktorzy
Następny dział to miejscówki i tu

Kulturka - czyli muza , film
no i pozostałe...
to tak na szybkości co mi przyszło do głowy
Napisano 11 January 2010 - 15:52
dział jazda jazda biała gwiazda (nazwa oczywiście inna )
padlem

dla mnie forum jak narazie sprawdza sie dobrze tylko niekiedy jest ciezko ogarnac sie w postach przez spam i wlasnie przydalby sie shoutbox, za reklamami tez jestem bo jesli jest opcja by forum potrafilo samo na siebie zarobic to dlaczego nie ? tylko wiadomo z rozwaga

Napisano 11 January 2010 - 16:02
zamiast tworzenia podrzędnych kategorii w ciuchach wrzuciłbym je do jednego działu akcesoria
z "co kupić" wywaliłbym sklepy a dla nich osobną zakładkę sklepy zrobił, na samym dole działu sprzęt i do tego działu wrzuciłbym info o wieściach ze swiata sprzętu
Zamiast dyskusje snowboardowe - dział jazda jazda biała gwiazda (nazwa oczywiście inna ) gdzie byłyby poddziały technika jazdy (ogólna) FS, FR , Twardziele i na końcu dział szkoły/instruktorzy
Następny dział to miejscówki i tumiejscówki ( z podziałem jak jest), wyjazdy (zorganizowane/indywidualne) imprezy (czyli info o wydarzeniach w Polsce i zagranicą)
Kulturka - czyli muza , film
no i pozostałe...
to tak na szybkości co mi przyszło do głowy
Motyl dobrze gada, polejcie mu

dział jazda jazda biała gwiazda (nazwa oczywiście inna )
padlem
dla mnie forum jak narazie sprawdza sie dobrze tylko niekiedy jest ciezko ogarnac sie w postach przez spam i wlasnie przydalby sie shoutbox, za reklamami tez jestem bo jesli jest opcja by forum potrafilo samo na siebie zarobic to dlaczego nie ? tylko wiadomo z rozwaga
nie widac tak bardzo spamu w dzialach temtycznych, wiadomo cos zawsze bedzie. w chatroomie jest tego duzo, lecz po to wlasnie jest

Napisano 11 January 2010 - 16:04

Napisano 11 January 2010 - 16:07
Napisano 11 January 2010 - 18:49
To dawajcie szybko naklejki, koszulki itd. Będzie na serwer i dla admina na herbatniki

Jakby co, to dawajcie numer rachunku na przedpłaty.
pzdr
Napisano 11 January 2010 - 19:10
tak patrze ze poddziały wygladaja dosc syfnie w tym szablonie wyglądu .. mało czytelnie..
Ja bym nie szalała zbytnio z tymi zmianami skoro chcesz zmieniać szablon , bo potem to może sie rozjechać , albo jeszcze dziwniej wyglądać
Poza tym podział OK ... może by tylko " Aktualności ze świata marek" dać do "Sprzęt" ??
A "Dyskusje snowboardowe" zamienić na coś krótszego ... tylko na razie nie wiem na co

... np. INFORMACJE o ... czy WSZYSTKO o
małe edit

Może jeszze WYDARZENIA przenieśby do DYSKUSJE Snb ?
Napisano 11 January 2010 - 19:38

Pomijając jednak sam wygląd, warto tu i ówdzie polinkować, na snb.pl chociażby w profilu wrzucić adres, my wrzucimy do roninowych linków, fejsbuczywo ma już grupę...
Napisano 11 January 2010 - 20:32

trzymam kciuki za progress forum i progress forumowiczow w jezdzie

Napisano 11 January 2010 - 21:22
Jeżeli chodzi o budowę działów i pododdziałów po aktualnych zmianach myślę, że są OK nie widzę potrzeby za bardzo kombinowania pod tym względem, wiadomo nowo zarejestrowany użytkownik na początku zawsze będzie miał problem z ogarnięciem tego.
Reklamy - spoko mogą być zresztą jest to nie do przeskoczenia na dłuższą metę.
Kasa - wiadomo utrzymanie forum kosztuję, ktoś wrzucił propozycję składek tak więc jestem za oczywiście na zasadzie kto może i ile może

Instruktorzy, szkoły i reklamowanie się - jestem oczywiście jak najbardziej za w końcu to oni nam doradzają więc coś im się też należy

Filmiki - w sumie nie potrzebne wystarczy link zamieszczać i by wystarczyło
galeria - jestem za
co do idei forum to myślę, że nie muszę się wypowiadać, większość już wystarczająco się wypowiedziało.

Napisano 11 January 2010 - 22:29
miejscówka
warunki opis
karnet cena
jak kolejki do wyciągów
dojazd
itp.
zrobić kilka najważniejszych miejscówek jako pod forum a resztę pisać w inne.
Dużo łatwiej wtedy będziemy ogarniać jak gdzie jest i pomoże to wybrać miejscówkę w której chcemy jeździć.
Cos mi się wydaje że za chaotycznie to napisałem , ale idę lulać http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/rolleyes.gif/cry.gif' class='bbc_emoticon' alt=':' />)' />