Zlot Adechade.Com (1) Podbeskidzie
Napisano 10 September 2010 - 20:05

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 10 September 2010 - 20:07

PLAN IMPREZY:
9:15 - 9:45 - zapisy dla zawodników streetball
10.00 - 13:00 - rozpoczęcie imprezy/ streetball
12:00 - 15.00 - skate jam(zapisy godz. 12, start 12.30)
15:00 - 18:00 - snowboard & ski jam
18:00 - 18:30 - zakończenie imprezy
Sav Ty jedziesz z krk?
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 10 September 2010 - 20:08
Napisano 10 September 2010 - 20:23

ma ktoś małą białą naklejke z adechade.com?

Załączone pliki
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 11 September 2010 - 00:23

Napisano 11 September 2010 - 09:52

aDECHAde.com Team
Napisano 11 September 2010 - 13:21

Napisano 11 September 2010 - 14:02
Nie wiedziałem że jedziemy potańczyć
ke?

aDECHAde.com Team
Napisano 11 September 2010 - 17:58

Ale stereło siedzi sobie u siostry w mieszkaniu i czeka aż wróci z Indii grrr
Ale można zakupić rozdzielacz sygnału z mp3 i zrobić kwadrofonię na 2ch zestawach gł. komputerowych
Aftera możemy zacząć before w BB a skończyć later przy grylu etc w domku

Napisano 11 September 2010 - 18:15

co do imprezy to zostańmy przy tym że jedziemy na jam a z resztą sie dogadamy, też szkoda iść na jakąś zwykłą impreze jak mamy domek wynajęty

aDECHAde.com Team
Napisano 11 September 2010 - 18:50

Jeśli ma kombiaka to się można zapakować. Tylko nie wiem co on już tam będzie miał zapakowane.
Pewnie jakiego świniaka na ognicho przygotowanego ... będzie ciężko

Ściągniemy lud z okolicy i zrobimy na domku impreze z afterem w jednym

Napisano 11 September 2010 - 20:35
Wald: też myślałem o 2.1
![]()
Jeśli ma kombiaka to się można zapakować. Tylko nie wiem co on już tam będzie miał zapakowane.
Pewnie jakiego świniaka na ognicho przygotowanego ... będzie ciężko![]()
Ściągniemy lud z okolicy i zrobimy na domku impreze z afterem w jednym
No moooże jeszcze coś skombnuję... ale marne szanse. Hehe to fakt z tym miejscem, sam amplituner to z xx kg waży

Napisano 11 September 2010 - 21:33
ja jade TLK z warszawy wsch o 10.08 i w kato jestem o 13.05
megg jedzie tlk z poznania do kato 0 7.25 odjazd, 12.50 w kato
ktos mowil o dosiadaniu sie w kato? BB?
w kato wsiadamy w podmiejski do pietrzykowic żywieckich 0 13.45 lub 14.16 ( niech ktos mnie uswiadomi jesli to nie to gdzie mamy byc ) i na miejscu jestesmy 15.30 lub 16.10

ktos sie dosiada? wiem ze blum to sie rozbija po cieplych krajach zapewne i jej nie bedzie, blood ma przewalone ze go nie bedzie;p
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 11 September 2010 - 23:34

Kama jak bedziesz w pt w Krk to mozemy sie zabrac razem do bb

Napisano 12 September 2010 - 09:31

Shreku, najwyżej przyjdę wam pomachać na dworzec

Napisano 12 September 2010 - 10:09

no ale będziemy się jeszcze dogadywać jak coś to bym was przygarnęła na herbatkę i kawkę w bb żebyście się w pietrzykowicach nie zgubili i zabierzemy się z wysmanem z bb

ale to będę wiedzieć w pon co i jak

jeszcze się musimy dogadać z jedzonkiem, co kto bierze i w jakich ilościach

aDECHAde.com Team
Napisano 12 September 2010 - 22:13

a będzie grill czy ognicho? jak tak to każdy po kiełbonie czy kawałku mięcha, na jakiś bochen chleba można się zrzucić, keczup by się przydał...na rano jakieś śniadanko, dawno tam nie byłem i nie wiem czy tam jakieś sklepy wyrosły(?)
a pićku?
Napisano 12 September 2010 - 22:42
Bo nie wiem czy by lepiej nie nabyć mięcha i zapeklować na miejscu , bo kiełba mi już bokiem wyłazi.
wysman: co maćku to pićku

Napisano 13 September 2010 - 06:49
No moooże jeszcze coś skombnuję... ale marne szanse. Hehe to fakt z tym miejscem, sam amplituner to z xx kg waży
...
nie bój nic - mój czarny snowboardowóz nie takie rzeczy mieścił

my na pewno po drodze o jakiś market zahaczymyjeszcze się musimy dogadać z jedzonkiem, co kto bierze i w jakich ilościach
![]()
ustawisz się przy autostradzie z tabliczką ADHD i cię zgarniemyJa czekam na Majka i Josza na Opolszczyźnie, chyba że mnie rzuci do Kato przed weekendem to może mnie z Kato odbiorą

Napisano 13 September 2010 - 09:53

doinformowałam się: w domku jest kuchenka jest lodówka, są gary i zastawa stołowa

w dużym domku jest też prysznic ale kibelek jest obok w domku z łazienkami

ja od siebie zabezpiecze kolacje czyli jakieś kanapeczki itp pierdoły na pt, wezme chleb żeby był na grilla i ogólnie,
proponuje żeby każdy zabrał po pare kiełbasek czy innego mięsa wtedy będziemy mieć i więcej i dla każdego będzie różnorodnie

niech każdy weźmie po pare butelek napojów, tak ze 2 butelki na glowe i będzie git

ja biore 0.7 i może jakieś piwa
co jeszcze?
tam jest jedzenie domowe nad jeziorkiem, dobre to można się stołować jak coś, są sklepiki, jest Kościół jakby ktoś odczuł potrzebe Sakramentu Pokuty po zlocie

a i możemy się all zgadać w bielsku będzie łatwiej dotrzeć na miejsce

weźcie dechy kto umie na railu pośmiga!
aDECHAde.com Team