Sanki weź lepiej
Zlot Adechade.Com (1) Podbeskidzie
Napisano 03 September 2010 - 23:28
Sanki weź lepiej
Napisano 04 September 2010 - 11:26
Lepiej nie mówić co pod nimi postawimy.
Jak kultura wymaga, zapukamy oczywiście![]()
Do której garujesz w robocie ? Wypadałoby jeszcze wskoczyć na marketa po drodze.
w robocie jestem do 15.30, więc spoko, ok. 16.15 mogę wyruszać w waszym kierunku
market oczywiście jakiś po drodze znajdziemy
Napisano 04 September 2010 - 15:55
łeeee to haraszno. Myślałem że masz szychtę do 20-tej.w robocie jestem do 15.30, więc spoko, ok. 16.15 mogę wyruszać w waszym kierunku
market oczywiście jakiś po drodze znajdziemy
Z takim rozkładem to może nawet i na otwarcie o 18-tej wyrobimy
Dobra, jeszcze dogramy szczegóły.
Napisano 04 September 2010 - 16:32
spoko, obiadek w domu i odpalamłeeee to haraszno. Myślałem że masz szychtę do 20-tej.
Z takim rozkładem to może nawet i na otwarcie o 18-tej wyrobimy
Dobra, jeszcze dogramy szczegóły.
Napisano 06 September 2010 - 11:38
a decha w żywcu się przydaje... obok góra żar może nie ogromna ale stroma szeroka długa i widok na jezioro i góry są bezcenne
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team ![]()
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 06 September 2010 - 15:22
hahaha obiadek musi być
![]()
a decha w żywcu się przydaje... obok góra żar może nie ogromna ale stroma szeroka długa i widok na jezioro i góry są bezcennedo tego można wskoczyć na górze do basenu i popływać
a niedaleko pilsko
A na górze Żar jest ten mykuś, że stajesz autem a ono zamiast w dół zjeżdżać jedzie do góry?
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 06 September 2010 - 15:33
aDECHAde.com Team ![]()
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 06 September 2010 - 15:48
weźcie ludzie śpiworki jeszcze na zlot bo coś mi się widzi że nie będzie ciepło
aDECHAde.com Team ![]()
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 06 September 2010 - 17:27
Ja mam bojlereka może ma ktoś grzejnik elektryczny?
Sav: to jest za***ista górka, bo z jednej strony podjeżdżasz do góry, a zdrugiej zjeżdżasz.
I jeździsz bez marznięcia na wyciągu :]
Napisano 06 September 2010 - 19:03
niestety na zlot pozostało nas 14 osób ... jeszcze ktoś zrezygnuje a obedre ze skóry ...
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 06 September 2010 - 20:03
niestety na zlot pozostało nas 14 osób ... jeszcze ktoś zrezygnuje a obedre ze skóry ...
przyznaje się bez bicia że to o mnie chodzi
Napisano 06 September 2010 - 22:48
przyznaje się bez bicia że to o mnie chodzi
Że niby nie przyjedziesz wcale ?
3 minuty ze mną za zamkniętymi drzwiami, a będziesz w żywcu od czwartku !
Przez telefon ... 3.5 minuty.
Weź no bloood, jak Ci nie wstyd wywijać taki numer ?!
Kaman: dzięki!
A tylko spróbuj go tyknąć jak wyziębi paluchy !
Poparzy ! ! ! A ja pogryzę
ps. przemianowałbym ten zlot na "jesienny", bo z latem to się już pożegnaliśmy.
Napisano 07 September 2010 - 11:29
Blood a Ty masz u mnie kreche jak z tąd nad morze... zamienić nas na rower no bez komentarza
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 07 September 2010 - 11:35
jaki jesienny
dziś cieplutko i słońce swieci chociaż powinno być z 27 stopni ale nie można przecież mieć wszystkiego
Cieplutko cieplutko u mnie słonecznie i chyba z 15st
Napisano 07 September 2010 - 11:59
... zamienić nas na rower no bez komentarza
ostatecznie Blood, możesz zabrać rower ze sobą na zlot... a propos ja również rezygnuję, ale właśnie z MTB!
Napisano 07 September 2010 - 18:25
żeby mnie przekonać na zlot musiałyby chyba być tam takie atrakcje jak wakeboard, kite i skim. Nie chce się chwalić ale w ten weekend kiedy będzie zlot będe miał okazje śmigać CAŁY BOŻY DZIEŃ na maszynie która kosztuje 10x więcej niż mój nowy Voelkl Squad Prime z tamtego sezonu. My się w zimie spotkamy a ja moge już nie mieć okazji śmigać na czymś takim
pzdr
Napisano 07 September 2010 - 19:46
Tak więc cieszę się że będziesz
Napisano 07 September 2010 - 19:51
a w ogóle to woda za zimna na taką zabawe
Napisano 07 September 2010 - 20:05
aaa właśnie Wald organizują wyjazd weekendowy do Terlicka, nocleg przy wyciągu i karnet 50 zl
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 07 September 2010 - 20:25
Blood jak wiem że adrenalina mniejsza na wyciągu, bo nie ma obawy że Jancio cię zatopi/przejedzie/staranuje/ wywiezie daleko od brzegu na pewną śmierć.... ale teraz to jest po prostu wymigiwanie się

Temat jest zamknięty