Kursuje
ekstra, płatny? bezpłatny?
robię wywiad na wszelki wypadek, bo brak mi auta na miejscu
Napisano 11 December 2017 - 21:13
Kursuje
ekstra, płatny? bezpłatny?
robię wywiad na wszelki wypadek, bo brak mi auta na miejscu
Napisano 11 December 2017 - 21:35
Hmm, tego akurat nie wiem... raczej płatny. Nigdy nie korzystałem, bo zawsze jeżdżę samochodem.
Napisano 11 December 2017 - 21:45
Dzięki ^^
Napisano 12 December 2017 - 03:49
Wiecie może o co kaman? Zgłaszałem się na TD ze 2 tyg temu i nic nie dostałem na maila. Podobnie jak dwójka znajomych. Z kolei dwoje innych dostało od razu info na maila, że zostali zarejestrowani.
Napisano 12 December 2017 - 23:25
Marcin, będą testówki Dinosaurs will die ?
Napisano 13 December 2017 - 21:20
Wybiera się ktoś z pozniania? W tym roku już muszę zawitać obowiązkowo! Adechade ma jakaś grupę na fb czy coś?
https://www.facebook.com/aDECHAdecom/
Wiecie może o co kaman? Zgłaszałem się na TD ze 2 tyg temu i nic nie dostałem na maila. Podobnie jak dwójka znajomych. Z kolei dwoje innych dostało od razu info na maila, że zostali zarejestrowani.
Podajcie namiaryna rejestracje bo widze male zamieszanie
Napisano 14 December 2017 - 08:54
Jakie namiary, co potrzebujecie?
Pisałem też w tym temacie do Was na FB.
Użytkownik ANSHIN edytował ten post 14 December 2017 - 08:57
Napisano 16 December 2017 - 21:16
Napisano 17 December 2017 - 20:55
cześć
znalazłem nocleg blisko wyciągu Dwie Doliny w Wierchomli Małej
Jadę tam 11 stycznia (czwartek i godziny wieczorne bo praca) i zostaje do 15 stycznia (poniedziałek wyjazd)
pokój jest niestety (lub stety) 3os i z łazienką poza pokojem (ponoć tuż obok ale trzeba wyjść z pokoju)
jutro robię rezerwacje po ponownym zweryfikowaniu czy na pewno się wszystko zgadza i jeśli nie znajdę nic innego (ale ciężko)
cena ~60zł od osoby
Jeśli ktoś się pisze i nie przeszkadza mu 'obce' towarzystwo to mogę się podzielić kosztami (ponieważ jak nikogo nie znajdę - a jadę sam to płace za cały pokój a nie tylko za łóżko)
Więcej szczegółów na priv.
Użytkownik kloda edytował ten post 17 December 2017 - 21:00
Napisano 31 December 2017 - 15:10
Kiedy ostatnio pytalem jeszcze byly wolne noclegi w Chaty nad Stawem, kilkaset metrow od wyciagu.
Mega cicho na temat TD ale wiem ze sporo ludzi sie tam zabiera, ale dobrze by bylo chociaz dowiedzic kto bedzie z dystrybutorow!
Napisano 01 January 2018 - 21:38
Kiedy ostatnio pytalem jeszcze byly wolne noclegi w Chaty nad Stawem, kilkaset metrow od wyciagu.
Mega cicho na temat TD ale wiem ze sporo ludzi sie tam zabiera, ale dobrze by bylo chociaz dowiedzic kto bedzie z dystrybutorow!
Napisano 01 January 2018 - 22:29
Na razie czynna jest tak naprawdę jedna trasa. Jak nie spadnie sporo śniegu plus kilka dni mrozu to trzeba się będzie modlić, żeby zdążyli otworzyć polanki. Ale jeszcze zostało trochę czasu a kilka dni (niewielkiego wprawdzie) opadu zapowiadają. Trzeba być dobrej myśli. Jeszcze nie było takiego TD żeby się nie dało jeździć
Napisano 03 January 2018 - 17:52
mnie zastanawia cisza po stronie Jancia, Jancio, odezwij się!
JESTEM, JESTEM
Wierchomla juz obrandowana została przed świetami
Wszystko na miejscu dograne i dopięte na ostatni guzik
Co do warunków - no niestety na te nie mamy wpływu
od wtorku ma niby sypać ale sami wiecie jak to jest z naszymi zimami
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 04 January 2018 - 16:19
Siemanoooo, Jedzie ktoś w piątek 12.01 przez jakieś większe miasta typu Kato, Krk i ma wolne miejsce? : >
Napisano 07 January 2018 - 14:41
Hmm... za tydzień kończy się Test Drive... wiadomo już może czyje deski będzie można przetestować? Oprócz Burtona I Ride?
Napisano 07 January 2018 - 20:04
Napisano 07 January 2018 - 21:08
Wydaje mi się, że będzie jednak spory roztop. Ale pożywiom, uwidim.
Użytkownik retro edytował ten post 07 January 2018 - 21:08
Napisano 08 January 2018 - 07:31
Jedzie ktoś z trójmiasta?
Napisano 08 January 2018 - 11:58
TD w ten weekend odwołany.
No bo jak TD bez śniegu.
Dobra Decyzja
Więcej na
https://www.facebook...515406991521746
Napisano 08 January 2018 - 13:55
no niestety ....
wygląda to już źle a trzy kolejne dni +7 st
miejsce eventu to już jest błotko a będzie jeszcze gorzej
W porozumieniu z wystawcami przekładamy termin imprezy... wstępnie druga połowa lutego.
Konkretna data bedzie podana w tym tygodniu...
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..