Ale nie były to ferje mazowieckie > >
Czyt. cena pokoju skacze z 250 do 350 za noc
Napisano 25 November 2017 - 21:19
Ale nie były to ferje mazowieckie > >
Czyt. cena pokoju skacze z 250 do 350 za noc
"The hardest part about learning anything physical is starting without already knowing what it feels like to do it right!"
Napisano 26 November 2017 - 20:40
Napisano 27 November 2017 - 00:22
My od 11, ale chyba dopiero na wieczorną jazdę
Napisano 27 November 2017 - 00:44
Użytkownik retro edytował ten post 27 November 2017 - 00:45
Napisano 27 November 2017 - 21:20
re rejestracja: po kiego podgrzyba konieczne jest podanie nr dowodu?!
"The hardest part about learning anything physical is starting without already knowing what it feels like to do it right!"
Napisano 27 November 2017 - 21:45
Napisano 27 November 2017 - 22:50
@Arec Przy odbiorze identyfikatora daję dowód, identyfikator jest uzupełniony niezmywalnym markerem i jest cacy, i nawet jeśli za tą rejestrację/usługę 10 PLN-ów miałbym odpalić.
A tak, dane dość sensitive lecą kajś w chmurę i ch...j wi co się z nimi dalej podziewa
Nie chcę zakwaszać atmosfery, ale wiadomo jak to jest w naszym cywilizowanym świecie, nie takie potęgi teleinformatyczne klękały sikając danymi osobistymi użytkowników...
Użytkownik mloskot edytował ten post 27 November 2017 - 22:51
Napisano 28 November 2017 - 08:31
Możesz zapłacić tą dychę i nie podawać...
Rejestracja przebiegła dziwnie ale się powiodła, także widzimy się na miejscu
Napisano 28 November 2017 - 08:39
@Arec Przy odbiorze identyfikatora daję dowód, identyfikator jest uzupełniony niezmywalnym markerem i jest cacy, i nawet jeśli za tą rejestrację/usługę 10 PLN-ów miałbym odpalić.
A tak, dane dość sensitive lecą kajś w chmurę i ch...j wi co się z nimi dalej podziewa
Nie chcę zakwaszać atmosfery, ale wiadomo jak to jest w naszym cywilizowanym świecie, nie takie potęgi teleinformatyczne klękały sikając danymi osobistymi użytkowników...
podniosłem ten temat bodajże 2 lata temu to zostałem zjechany na wszelkie możliwe przekątne. Tak na marginesie to wg przepisów dane takie jak PESEL czy seria i nr dowodu to dane zwykłe, co jest... dość niezwykłe.
Dlatego jak rejestracja - to tylko na miejscu, nawet kosztem tych 10 PLN, bo administracja takimi danymi to nie tylko plik w excelu. Rozumiem doskonale Jancia, że to jest wygoda, ale Jancio jak widać rozumie paranoików i za tą paranoję trzeba swoje płacić, z czym ja nie mam absolutnie żadnych problemów.
aha, nadal szukam kogoś, kto chciałby tam pojeździć od 10 stycznia
Napisano 28 November 2017 - 09:31
Możesz zapłacić tą dychę i nie podawać...
Tak
Dlatego jak rejestracja - to tylko na miejscu, nawet kosztem tych 10 PLN, bo administracja takimi danymi to nie tylko plik w excelu. Rozumiem doskonale Jancia, że to jest wygoda, ale Jancio jak widać rozumie paranoików i za tą paranoję trzeba swoje płacić, z czym ja nie mam absolutnie żadnych problemów.
Też rozumiem rozwiązanie wybrane przez Jancia i dzięki za możliwość wyboru.
Napisano 29 November 2017 - 23:38
Napisano 30 November 2017 - 20:56
oo ! splita bym spróbował
Napisano 04 December 2017 - 16:45
Leci ktoś może 10 stycznia już ? Chciałbym pojeździć tam choć jeden dzień zanim przybędą dzikie tłumy
My planujemy wyjechac zaraz z rana takze mysle ze 10go widzimy sie na stoku (pewnie godzny popoludniowo - wieczorne)
Użytkownik Snp edytował ten post 04 December 2017 - 16:47
Napisano 06 December 2017 - 23:35
Czy potwierdzenie rejestracji powinnam dostać od razu na maila? Nadal nie mam potwierdzenia, a zgłaszałam się ponad tydzień temu. Nie wiem czy szukać noclegu )
Napisano 10 December 2017 - 12:53
Tak, ja dostalem prawie odrazu maila
Napisano 11 December 2017 - 00:03
Elo w tym roku w końcu dojadę śmiga ktoś z poznania?
Napisano 11 December 2017 - 00:05
Wybiera się ktoś z pozniania? W tym roku już muszę zawitać obowiązkowo! Adechade ma jakaś grupę na fb czy coś?
Napisano 11 December 2017 - 10:07
z Poznania na pewno "parę" osób będzie
Napisano 11 December 2017 - 20:55
Orientujecie się może, czy tam kursuje jakiś bus Wierchomla- Piwniczna Zdrój?
Napisano 11 December 2017 - 21:11
Kursuje