głodnemu chleb na myśli !
Glodny glodnemu wypomni !
Dobra, a teraz serio. Jak nie bedzie po czym jeździć, to przekładacie ? Spójrzmy prawdzie w oczy
Spojrz na dlugoterminowa prognoze Zapowiada sie zacnie po Swietach
Napisano 21 December 2015 - 17:52
głodnemu chleb na myśli !
Glodny glodnemu wypomni !
Dobra, a teraz serio. Jak nie bedzie po czym jeździć, to przekładacie ? Spójrzmy prawdzie w oczy
Spojrz na dlugoterminowa prognoze Zapowiada sie zacnie po Swietach
Napisano 21 December 2015 - 21:05
loży nie będzie... to wiadomo od dawna... i oficjalnie...loża z kanapy zawsze spoko....
Napisano 22 December 2015 - 15:56
Na dzień dzisiejszy GFS prognozuje na początek stycznia trochę zimna z Rosji. O ile to dosyć odległy termin, po takim czasie napływu ciepłego powietrza, musi w koncu fluktuacyjnie powiać trochę chłodem Oby tylko zdążyli dośnieżyć..
http://www.skystef.be/forecast19c.html(trzeba zjechać na sam dół)
RIDE OR DIE
Napisano 23 December 2015 - 00:36
Według prognozy IMGW przez najbliższe pięć dni czeka nas raczej pogoda jesienna albo wiosenna niż zimowa. Temperatura maksymalna będzie oscylować wokół 10 st. C, a nawet w nocy i nad ranem nie spadnie poniżej zera (w górach będzie oczywiście chłodniej)!
Komputerowy model meteorologiczny GFS należący do amerykańskiej Narodowej Agencji Badania Oceanu i Atmosfery (NOAA) prognozuje, że zima zacznie się w Polsce na przełomie obecnego i nowego roku.
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 23 December 2015 - 09:23
loży nie będzie... to wiadomo od dawna... i oficjalnie...
spółki bez prezesa również fukcjonują.... zwykle
Napisano 23 December 2015 - 09:30
Użytkownik praxx edytował ten post 23 December 2015 - 09:31
Napisano 23 December 2015 - 09:48
bez prezesa to nie to...
poza tym, to cartel nie spółka... ;P
cartel czy malavita..... nieważne..... będzie to trzeba jakoś udźwignąć
Napisano 26 December 2015 - 13:13
Napisano 26 December 2015 - 15:48
Napisano 26 December 2015 - 16:35
Napisano 26 December 2015 - 19:14
U Krystyny z Gazowni!!
Napisano 27 December 2015 - 21:25
Hello Hello
Z newsów - dojedzie do nas przyszłoroczna kolekcja Endeavora - 100% NOWE SHAPY. Całkowita zmiana kolekcji. Tendencja do mocniejszego wcinania promienia skrętu, bez parcia na krawędż efektywną. Widać analogię do Clout.
Nie mamy małych wiązań do Kanału.
Stepchild - będzie tegoroczny tradycyjnie z mocnym naciskiem na SUCKS bo ta deska warta jest bliższego poznania
Tradycyjnie liczę na pomoc przy pilnowaniu namiotu - bo od czasu do czasu przelecielibyśmy się góra/dół i po zimne z pianą. Wpadamy skromną ekipą z jednym z weteranów warszawskiego freestyle
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 28 December 2015 - 07:50
News, niekoniecznie z pierwszej ręki, ale na jednej z wigilii doszły mnie słuchy że w sobotę 9.01 mają się odbyć mistrzostwa gazownika pgnig w wierchomli i nie bd to mistrzostwa w snowboardzie ...
Z tego co wiem to mistrzostwa są 28-31.01, 09.01 to może mistrzostwa jakiegoś oddziału pgnig.
Napisano 28 December 2015 - 13:59
Napisano 28 December 2015 - 23:21
A tak na marginesie to kto będzie z dystrybutorów/agentów oprócz mnie i Marka ?
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 29 December 2015 - 12:41
potwierdzam.
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 29 December 2015 - 13:12
potwierdzam.
ale, że co....? swoją obecność....?
Napisano 29 December 2015 - 13:15
firmy
jeszcze bedzie Marciń pyć oczywiscie,
Powinien byc jahu ( VIMANA,Lobster )
Przekonuje do końca Ride'a
Raczej burton też do reszty dzwonię. lista ma 19 pozycji.
aDECHAde.com Team
Napisano 29 December 2015 - 13:18
firmy
swoim wpisem potwierdziłeś tylko dwie.... stąd konsternacja
Napisano 29 December 2015 - 13:48
A Jamer? Co z Jamerem?
Z ankiety wynika, że miałby ogromne wzięcie...